Kronostime Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 (edited) Eh, kad dignes malo u vazduh onaj Sportov koznjak, pa raspalis volej da bi ti i Mihajlovic Sinisa pozavideo, a protivnickom igracu ostane istetoviran Mikelandjelo na butini ili guzu. Jos kad posle promeni boju u Leonarda - divota. Edited October 24, 2023 by Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 6 hours ago, Kooineeperk said: zvali smo je "specijalka") Tako joj je i bio naziv, Tigar specijal. Surova lopta. Kad se igra 10-9 "u trte" moliš se da te tvoji zovu na večeru pre nego što ispadneš inače nema sedenja dva dana. Nemam baš veliku šaku pa su mi kožne košarkaške lopte uvek bile malo prevelike dok sam trenirao (Tigar TG-12). Više sam preferirao gumene. Bilo ih je raznih Tigrovih ali kad se pogodi neka koja je bez jajeta i nije ćelava, te su mi najviše odgovarale. Posle sam mogao da pičim basket s čim hod hoćeš. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 Ja sam bio taj srećnik koji nume fudbala pa sam branio, tačno na betonu, rukometni teren i specijaka. I jeste bolelo 🙂 Mada kad razmislim, nisam nikada povredio u toj konstelaciji a jeste mi otišao zub sa kožnom kvalitetnom loptom i u balonu. Go figure 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 2 hours ago, uini said: ma gde super za sutiranje, jedino je dobra za "zuvanje" mislim da je ta lopta jedno 20% kriva sto ne umemo da igramo fucu. ndma gore spojke od betona i specijalke, eventualno trava i specijalka zbog nje nasi fudbaleri ne znaju da prime loptu a ni da sutnu ( : Ma super je bila bre, to je doba kad nisi nikakvu tehniku suta imao vec samo da je svom snagom odapnes, nista unutrasnja, spoljasnja, fels i tako to. Spicarojka ili eventualno "punim prstima". Pa jos ako je malo ali bas malo izduvana, lepo legne 😄 1 hour ago, Barkley#34 said: Tako joj je i bio naziv, Tigar specijal. Surova lopta. Kad se igra 10-9 "u trte" moliš se da te tvoji zovu na večeru pre nego što ispadneš inače nema sedenja dva dana. Joj da 10-9 🙂 ali smo mi u slucaju da neko izlazi iz igre pre kraja, to dozvoljavali samo uz "grljenje stative". Nekad imas srece pa te svi promase. 3 minutes ago, Marvin said: Ja sam bio taj srećnik koji nume fudbala pa sam branio, tačno na betonu, rukometni teren i specijaka. I jeste bolelo 🙂 Mada kad razmislim, nisam nikada povredio u toj konstelaciji a jeste mi otišao zub sa kožnom kvalitetnom loptom i u balonu. Go figure Ja sam voleo da branim. Ali to na betonu sa specijalkom nikada nisam voleo. To je bas zlo. Branis pesnicama, stopalima, nikako otvorenom sakom i nadas se da nece u telo da te pogodi, ili ako bas ide, onda smo vidjali i ovakve pokusaje odbrane: 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 8 hours ago, Kooineeperk said: Da li si probao nekada da branis kad se igra s tom loptom (zvali smo je "specijalka")? Jos uvek se proizvodi i prodaje https://www.nssport.com/artikal/tigar-fudbalska-lopta-senior-5 I toplo vreme kad je bilo bride ruke posle odbrane, kao struja da te trese. A hoce cesto da prokliza kroz ruke pa nikad ne branis rukama u visini glave inace ode nos... Ali je bila super za sutiranje, lepo je osetis, kad legne na volej, milina ti bude. A to sto si drugaga golmana ili bilo kog ko se nasao na putanji, poslao u bolnicu, jbg, mogao je da se skloni 😄 Odlična lopta ( u kombinaciji sa onom najjeftinijom iz Decathlon-a ) za trening klinaca, posebno golmanski trening ( naravno doziras udarac) Mi sirotinja iz provincije nismo imali tih problema ( imali smo je u srednjoj, ali smo igrali uglavnom basket, nije nas bilo za fuZbal), damo/donesemo ovim komsijama iz VP Doma litar/dva domaće, imali smo najbolje fudbalske/basket lopte ( tadadanja fudbalska sekcija VP Doma je bila jedna od boljih u regionu 😁 ) E da, cale prolazio kada neka cepanka ispucala loptu na utakmici Napretka, mislim da mi je to najdugovecniji poklon, trajala je narednih ni sam ne znam koliko godina. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 26 minutes ago, Kooineeperk said: Ma super je bila bre, to je doba kad nisi nikakvu tehniku suta imao vec samo da je svom snagom odapnes, nista unutrasnja, spoljasnja, fels i tako to. Spicarojka ili eventualno "punim prstima". Pa jos ako je malo ali bas malo izduvana, lepo legne Ja sam voleo da branim. to sto ti nisi umeo, ne znaci dy je takvo doba bilo sto se tice poslednje lajne, dosta toga objasnjava ( : 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 2 hours ago, uini said: to sto ti nisi umeo, ne znaci dy je takvo doba bilo sto se tice poslednje lajne, dosta toga objasnjava ( : Sto kaze brat Zigara, treba da znas i da primas salu, i da je dajes 😄 mangup si uini 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 On 10/24/2023 at 7:05 PM, Kooineeperk said: Ja sam voleo da branim. Moj ćale posebno voli jednu uzrečicu:"Imala majka dva sina. Jedan bio lud a drugi bio golman." 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Jos neke kombinacije book keceva 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 2, 2023 Author Share Posted November 2, 2023 Evo još nekih signature noviteta: Adidas Trae Young 3 Donovan Mitchell 5 PEAK Andrew Wiggins Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 24 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Jos neke kombinacije book keceva Sto bi se reklo, za svaki dan 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 Mali obnovio radnu obuću, posle višemesečnog kidanja Zoom Freak 4, red je na - Zoom Freak 5: Pošto nosimo isti broj možda mu ukradem makar za jedno qrčenje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 Dete ima ukusa. On 11/2/2023 at 11:27 AM, Chaos Is Me said: Evo još nekih signature noviteta: Adidas Trae Young 3 Donovan Mitchell 5 PEAK Andrew Wiggins Dobre su ove Trejove u svetlo bež nijansi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 26 minutes ago, DameTime said: Dete ima ukusa. Dobre su ove Trejove u svetlo bež nijansi. I te i ove jedne niže. One prve kao da su druga patika. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 15 hours ago, DameTime said: Dete ima ukusa. Ima na koga 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 Mora da je kreator ovog đona tražio inspiraciju u Trejovoj frizuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 10 hours ago, fancy said: Ima na koga Hvalite me usta moja Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 2 hours ago, mister-no said: Mora da je kreator ovog đona tražio inspiraciju u Trejovoj frizuri. Mislis ovaj fazon: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 18 hours ago, DameTime said: Hvalite me usta moja Actually no, dete ima i majku a to je nasledio na nju. Spoiler Srećom, ne još mnogo toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 ove Trejove crne su lepe koliko i njegova igra u odbrani 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Ovo trenutno pola evrolige nosi - naravno , u raznim nijansama. Meni su ok, furao bi na terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 1, 2023 Author Share Posted December 1, 2023 To su Hardenke sedmica. Izašla je pre koju nedelju i osmica, grdne su. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted December 9, 2023 Share Posted December 9, 2023 Odličan mi ovaj Asvelov dres 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 9, 2023 Author Share Posted December 9, 2023 Jes, baš je dobar ali mislim da Lyon u fudbalu ima treću garnituru istu ovakvu što mi ukazuje na veze između ta dva kluba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 21, 2023 Author Share Posted December 21, 2023 Jokić odjebao Nike i potpisao deal sa kineskim brendom 361. Verovatno za neku nenormalnu cifru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts