Jump to content

UEFA Champions League 2019/20


Xpert

Recommended Posts

:roflmao: Kakvi su ovo sokovi?

 

Barcelona je najveca bruka od svih ovih velikih i bogatih ekipa. Njima od odlaska Neymara niko ne moze da proigra, imali Griezmanna i Coutinha i nista.

 

Poslednjih par godina se bas blamiraju. Treba znati izgubiti prednost od 3:0, 4:1, treba umeti sa takvim budzetom gubiti od Liverpoola, Rome, Bayerna sa po 4:0, 4:1 i tome slicno.

 

Ne secam se kad je City to sebi dopustao, a oni se kritikuju, a ovaj klub se iz sezone u sezonu blamira i nikom nista. Jednostavno ovo nije kosarka i Messi nije LeBron, on je jedan od 11 igraca i posao trenera je da od svakog igraca izvuce maksimum, a ne da mu Griezmann truli na terenu, kao da su angazovali Gacinovica, a ne jednog od najboljih fudbalera sveta.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Del Piero said:

Kakvo brutalno samopouzdanje Bayerna, zadnja linija stoji na centru i jebe im se da l ce neko da im ode iza ledja jer su toliko fizicki mocni da ce do gola da pregaze svakog.

Bajern-Siti ce biti praznik fudbala. Taj mec cekam i to je pobjednik LS a nadam se da je to Bajern. Brutalna ekipa

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, Martin Mystere said:

Bitno da je Barsa opet imala više pasova i loptu u svom posedu.

Revolucija. Kakvo karanje. Vidal se prije meča nešto puhao kako Bayern nema pravo na toliki optimizam, da nije to Bundesliga, da su oni Barcelona 😂😂😂😂 Roma, Liverpool, sad ovo. Messi ili ide ili potpisuje novi, 18. ugovor.

Link to comment
Share on other sites

Ozbiljan gang bang pao u Lisabonu.

 

Barci škripi na sve strane. Valjda će posle dužeg vremena odraditi planski prelazni rok, a ne bezvezno nagomilavati igrače. Prvo korak je trener. 

 

Bayern je dobar primer za rebuilding. Tiho ga odradise bez ikakve pompe i nastavljaju gde su stali da budu konkurenti za LS. 

Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...