Drug Crni Posted February 10 Share Posted February 10 8 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Zato sto je Spanac U pravu si..potpuno sam permutovao..igra li za Furiju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted February 10 Share Posted February 10 3 minutes ago, Drug Crni said: U pravu si..potpuno sam permutovao..igra li za Furiju? Debitovao tek prosle godine cini mi se, Jordi Alba i Gaya su imali prednost sve vrijeme. Inace on je Barceonino dijete, nikad nije dobio priliku kako treba pa je otisao u Benfiku i tamo ostao niz godina. Ljetos ga je Leverkusen doveo besplatno sto mi je bilo dosta neobicno obzirom da je redovno bio jedan od najboljih igraca. Specificno je i sto u Leveru ne igra klasicnog beka nego ovu poziciju wingbacka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted February 11 Share Posted February 11 20 hours ago, Drug Crni said: zašto Grimaldo nije standardan u reprezentaciji Brazila? Ti pitas za repku, a pazi sad ovo, Leverkuzen ga je doveo za dzabe, cak mislim da nije bila ni neka borba oko njega. FM rules again, vec 3-4 godine tamo ozbiljan igrac/potencijal 20 hours ago, Drug Crni said: zašto Grimaldo nije standardan u reprezentaciji Brazila? Ti pitas za repku, a pazi sad ovo, Leverkuzen ga je doveo za dzabe, cak mislim da nije bila ni neka borba oko njega. FM rules again, vec 3-4 godine tamo ozbiljan igrac/potencijal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted February 11 Share Posted February 11 21 hours ago, Drug Crni said: Ne mogu reći da pamtim baš svaku Bajernovu ekipu unazad 30-ak godina,ali ovako nemoćan Bajern ne pamtim. Bez ijedne prilike za gol..do sutra ga ne bi zabili. Nadam se da će Xabi umeti da privede ovo kraju..bitno je da ih zaobiđu povrede..i taj luzerski mentalitet kluba treba prevazići.. Bavarci ne zaslužuju novu Salataru. Sezona 06/07 i 08/09, od Volfzburga primili pet golova u gostima. Bili su krs u obe sezone pod van Galom, nego su to prikrili u prvoj sezoni slabom konkurencijom i rezultati su im vise isli na vodenicu. Kako je dosao Jup, oni su drugi nivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted February 11 Share Posted February 11 Kane prije pola godine: Ok. Znači moram nešto osvojiti i trpat hrpu golova. Španjolska: nisam siguran ko će uzet ove godine. Italija: Juve, ne ide mi se u zatvor. Francuska: PSG, trofej ću uzet, igrat ću CL, možda i osvojiti, zabit ću hrpetinu golova...ali ja bi sve to, ali hoću bit siguran da je trofej onaj za naslov prvaka. Znači idem u Njemačku. Bayern mi daje sve što i PSG, ali sam ziher da dižem onaj tanjur. Chiellini ulazi u kadar.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 11 Share Posted February 11 2 hours ago, nlavrnja said: a pazi sad ovo Najveće pazi je tvoje pojavljivanje posle sto godina @Ta'verenkakva fotka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted February 11 Share Posted February 11 1 hour ago, Bugl Khan said: Kane prije pola godine: Ok. Znači moram nešto osvojiti i trpat hrpu golova. Španjolska: nisam siguran ko će uzet ove godine. Italija: Juve, ne ide mi se u zatvor. Francuska: PSG, trofej ću uzet, igrat ću CL, možda i osvojiti, zabit ću hrpetinu golova...ali ja bi sve to, ali hoću bit siguran da je trofej onaj za naslov prvaka. Znači idem u Njemačku. Bayern mi daje sve što i PSG, ali sam ziher da dižem onaj tanjur. Chiellini ulazi u kadar.... “You can take the man out of Tottenham, but you can’t take Tottenham out of the man.” Cak je i meni malo zao Bajerna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 17 Share Posted February 17 25 minuta nadoknade prvog poluvremena na utakmici Darmštad - Štutgart. Šta god da je razlog protesta navijača,ovo odlazi u drugu krajnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 18 Share Posted February 18 Ako Leverkuzen ne osvoji titulu ove sezone onda ne znam sta treba da se desi da je Bajern ne osvoji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 18 Share Posted February 18 Ode Tuchel koliko vcrs. 3-1 Bohum vodi. Upamecano masina za crvene kartone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 18 Share Posted February 18 On 2/11/2024 at 8:19 PM, Darth Steva said: “You can take the man out of Tottenham, but you can’t take Tottenham out of the man.” Cak je i meni malo zao Bajerna Napisao si dve rečenice. Za prvu imaš . Za drugu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 18 Share Posted February 18 Harry Kane dosao u Bajern zbog trofeja a ono izgleda da nece osvojiti nijedan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted February 18 Share Posted February 18 Dugo Bajern nije bio ovako jalov. Nemaju nikakav sistem,igra u napadu im se svodi na individualni kvalitet. Tuhel ih je unakazio.Vrlo moguće da će već večeras da dobije pedalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted February 18 Share Posted February 18 Tuchel je bas uzasan u man management-u. Ocigledno gubi svlacionice, posle nepune godine igraci prestanu da mu veruju. Uzasna harizma, nepoverljiv psiho. Lik treba da odustane i da se svede na nekog asistenta. Zna fudbal, ali je totalna prsotina, i izvesno nedopadljiv kod igrača. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted February 18 Share Posted February 18 Leverkuzen da se ugasi ako i ove sezone ostanu bez titule, ova prilika se ne smije ispustiti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted February 18 Share Posted February 18 24 minutes ago, BattleBender said: Tuchel je bas uzasan u man management-u. Ocigledno gubi svlacionice, posle nepune godine igraci prestanu da mu veruju. Uzasna harizma, nepoverljiv psiho. Lik treba da odustane i da se svede na nekog asistenta. Zna fudbal, ali je totalna prsotina, i izvesno nedopadljiv kod igrača. Sve si tačno napisao.Od prvog do poslednjeg slova. Mislim da ga veliki klubovi neće uzimati u razmatranje u narednom periodu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 18 Share Posted February 18 Lagan posao za Lever 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 18 Share Posted February 18 Istorijska sansa da se otarase nadimka Luserkusen i Neverkusen. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted February 18 Share Posted February 18 2 hours ago, BattleBender said: Tuchel je bas uzasan u man management-u. Ocigledno gubi svlacionice, posle nepune godine igraci prestanu da mu veruju. Uzasna harizma, nepoverljiv psiho. Lik treba da odustane i da se svede na nekog asistenta. Zna fudbal, ali je totalna prsotina, i izvesno nedopadljiv kod igrača. Bayernova svlačionica je teška za menadžiranje. Kovač je uzeo duplu krunu i dobio pedalu jer je zaratio s Muellerom i još nekim senatorom. Al dobro, Kovač je tiranin i može raditi samo sa mladim ili igračima koji nisu dokazani, tj. nisu poznati na većoj sceni. Ali Tuchel je proveo 2 sezone u Dortmundu (u 2. sezoni kup), 2.5 sezone u PSGu (u drugoj sezoni uzeo 4 domaća naslova i igrao finale CL), pa 2.5 sezone u Chelseau(CL u prvoj, pa u 2. sezoni FIFA Club WC, UEFA Super Cup), i sad 2 sezone u Bayernu (očito će ostati na 1 Bundesligi što je katastrofa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 18 Share Posted February 18 (edited) Kod Tuchela i Bayerna je problem što Tuchelova trenerska filozofija i Bayernov dnk kod ne idu zajedno..ne idu ruku pod ruku..On može biti uspešan trener u Čelziju (što je i bio),ali u Bayernu neće biti nikada.. 2 hours ago, Polivalentni Stevica said: Mislim da ga veliki klubovi neće uzimati u razmatranje u narednom periodu. Ne znam spada li još uvek (za mene da i uvek) u kategoriju,ali eto njega u Milanu ako pregovori sa Konteom propadnu.. Edited February 18 by Drug Crni 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 21 Share Posted February 21 Znaci pikiraju Xabija ( nista novo, da otimaju po BL ) ili Kloppa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted February 21 Share Posted February 21 Mislim da su vece sanse da ja budem sledeci menadzer Bajerna nego Klop. U Xabija kao coveka cu puno da se razocaram ako predje u Bajern nekon jedne cele sezone i titule sa Leverkuzenom… bukvalno mi taj transfer, u ovom trenutku, nema nikakve logike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted February 22 Share Posted February 22 On 2/21/2024 at 1:11 PM, Darth Steva said: Mislim da su vece sanse da ja budem sledeci menadzer Bajerna nego Klop. U Xabija kao coveka cu puno da se razocaram ako predje u Bajern nekon jedne cele sezone i titule sa Leverkuzenom… bukvalno mi taj transfer, u ovom trenutku, nema nikakve logike. Xabi i Klopp su odbili bilo kakav razgovor o menadzerstvu Bajerna. Momentalno je aktuelan Zidan, ali dan je jod dug😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted March 4 Share Posted March 4 Arne Slot figurira kao kandidat za novog trenera Bajerna. Vrlo zanimljivo rešenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 4 Share Posted March 4 Ko je dotični? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts