Luchifer89 Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 3 hours ago, Chaos Is Me said: Gledao sam malo finale Uba protiv Letonaca za koje je najbolji bio takođe naš čovek, nekada ispodprosečni ABA plej Pašajlić. Majstorović ima mnogo meku ruku, mogao je verovatno da napravi bolju karijeru u košarci. Ovi ostali, uključujući i Stojačića, su klasični basketaši, posebno onaj Barać. Što se tiče visokih pripaljivača - Kojić iz Limana je mislim i bolji od Dejana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemam_ti_kad Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Kolike su zarade ili plate u 3*3? Bas nemam predstavu. Mislim prije svega na neki top level ekipa a i lokalno da li se isplati. Gledao sam skoro na zlatiboru kup srbije ili prvenstvo, nisam siguran kako se zove takmicenje tacno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 4 hours ago, Nemam_ti_kad said: Kolike su zarade ili plate u 3*3? Bas nemam predstavu. Mislim prije svega na neki top level ekipa a i lokalno da li se isplati. Gledao sam skoro na zlatiboru kup srbije ili prvenstvo, nisam siguran kako se zove takmicenje tacno. On 8/7/2023 at 8:00 PM, bekrinjo said: Surova dominacija Uba se nastavlja, osvojili su za sada svih 6 odigranih Mastersa na turu. Za 1 mesto na Mastersu se dobija minimalno 40 000$, na nekima i više. Ub je i pored tih finansijskih nagrada sa Mastersa odlično prošao od ugovora sa sponzorom iz Kine, kako sam čuo npr. Stojačić ima mesečno 8 000$. ^sa prethodne strane 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted August 19, 2023 Share Posted August 19, 2023 Ub je upravo doživeo prvi poraz na Masters turu, pobedio ih je Majami (sa Frdetom) u 1/4 finalu sa 21-17... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 (edited) Da se malo prekrati vrijeme do polufunala. U 19 i 30 je finale. Edited September 7, 2023 by Pacino 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Bravo majstori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Kakva utakmica, kakvo finale, majko mila! Peta titula prvaka Evrope zaredom za Srbiju! Bravo za Strahinju Stojačića, Marka Brankovića, Nemanju Baraća i Stefana Kojića. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Nije lako biti Litvanac ovih dana 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Prvi meč sa Austrijom, na 20:19 za njih, Stojačić pet sekundi pre kraja pogađa dvojku za pobedu. Protiv Izraela, pobeda 21:19 samo zbog opuštanja naših u finišu. Četvrt finale protiv Holandije posle 20:16 za Srbiju Holanđani stižu na 20:19 i promašuju tri dvojke zaredom za pobedu, a Stojačić zakucava za kraj. Polufinale protiv Letonija i pobeda 21:18, pa finale za anale, bitka do golih kraljeva i na 20:20 Stojačić pogađa dvojku za pobedu i titulu. U ime našeg zlatnog Brke: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Ispratio sve tekme, neverovatna titula. Konstantno na ivici poraza. I finale, loš start, pa povreda Baraća, baš sam pomislio "a jbg, moramo nekad i izgubiti"... Onda serija trojka i taman misliš rutinska pobeda, kad opet drama. I za kraj ludi, najluđi Stojačić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 On 8/19/2023 at 5:19 PM, bekrinjo said: Ub je upravo doživeo prvi poraz na Masters turu, pobedio ih je Majami (sa Frdetom) u 1/4 finalu sa 21-17... Nakon 6 vezanih uzetih mastersa Ub nije više osvojio nijedan?! Došlo je i do pretumbacije u sastavu, Nenad Narandžić se nakon tuče u KLS i dobijenog otkaza u Čačku 94 prešao na 3x3 i sada igra za Ub. Sredinom Decembra se igra završni masters, ipak za očekivati je da ostanu na 1 mestu nakon sezone... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted December 9, 2023 Share Posted December 9, 2023 Završena je sezona, Ub je večeras osvojio završni masters a MVP sezone je Stojačić... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted June 9 Share Posted June 9 Ub loše otvorio WorldTour seriju, na prvom turniru su bili drugi a na sledeća 2 nisu ni prošli u polufinale. Ne baš optimistčno pred OI... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 3 Share Posted July 3 Gledam malo turnir u Chengduu (repriza), ostao sam frapiran slam dunk contestom, neki mali žuti osvojio. Kontam da u zadnjih 10 godina nije bilo boljeg ni u NBA-u. U finalu Ub protiv Lausanne, ne znam (još) ko je dobio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 3 Share Posted July 3 22 minutes ago, neko me sabotira said: Gledam malo turnir u Chengduu (repriza), ostao sam frapiran slam dunk contestom, neki mali žuti osvojio. Kontam da u zadnjih 10 godina nije bilo boljeg ni u NBA-u. U finalu Ub protiv Lausanne, ne znam (još) ko je dobio. Hoćeš da ti spojlujem? Spoiler U finalu Ub-Lozana 20:19. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 24 Share Posted August 24 Bravo momci! Pao je olimpijski šampion. Sjajna tekma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 25 Share Posted August 25 Sa lakoćom su dobili naši polufinale EP protiv Švajcarske. Finale protiv domaćina Austrije u 18h25. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 25 Share Posted August 25 Straŝna krađa u finalu. Neverovatno kako su gurali Austrijance. Mnogo iritantno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 25 Share Posted August 25 kakvo maliciozno sudjenje u korist domacina u finalu, serem im se u usta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted August 25 Share Posted August 25 Bas su sudije navlacile za domacina.Ali imao je Stojacic otvoren sut za pobjedu.Promasio je zato sto je nespreman.Jedva je disao citav mec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taratarn Posted August 25 Share Posted August 25 Šteta…Najblaže rečeno sudije su Austrijancima dozvolile mnogo čvršću igru…Sudije ekstremno naklonjene domaćinu, trebali su im minimum svirati još nekoliko faulova, takođe sigurno su u dve situacije trebali da sviraju 1+1 u našu korist. Sramota… Pored svega, imali smo šut za pobedu, nije ušla nažalost, momcima svaka čast. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 25 Share Posted August 25 1 hour ago, Jerotije Pantic said: Bas su sudije navlacile za domacina.Ali imao je Stojacic otvoren sut za pobjedu.Promasio je zato sto je nespreman.Jedva je disao citav mec. Potrebne su korenite promene u toj reprezentaciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted August 27 Share Posted August 27 Glavni trener Austrije je Milan Isakov iz Novog Sada, pisao sam već da je bio i trener Rusije kada su nas izbacili na prošlim OI... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts