Jump to content

Rat u Iranu - kraj mula?

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, djole said:

sad evo kaze Tramp da su bili pripremili spisak, ali da su i oni ubijeni u napadima

Bila su dva spiska, jedan spisak saveznika i drugi za odstrel, stavili ih na isti sto i jbg

Posted
27 minutes ago, djura.net said:

Izgleda da je Iran pogodio USA ambasadu u Kuvajtu. Vrlo precizan pogodak, reklo bi se.

Ozbiljno se zajebavaju. Mislim da ne kapiraju da narandzasti hoce da bude u svemu prvi i da ga bas zakon ne zanima. Pogotovu medjunarodni. 

Posted

U SA su pogodili jednu od najevecih rafinerija nafte Ras Tanura.

Trenutno se pojavljuju info i da su pogodili Incirlik SAD bazu u Turskoj, ali i dalje neproverena informacija. Nije mi bas najjasnije sta dobijaju time ako je tacno.

Posted
16 minutes ago, djole said:

U SA su pogodili jednu od najevecih rafinerija nafte Ras Tanura.

Trenutno se pojavljuju info i da su pogodili Incirlik SAD bazu u Turskoj, ali i dalje neproverena informacija. Nije mi bas najjasnije sta dobijaju time ako je tacno.

Indžirlik se verovatno koristi u ovim operacijama tako da ima logike gađati njega. A ovo što gađaju po zalivu to je potez očajnika, to je sve evakuisano, tu ne verujem da ima bilo šta osim nešto malo PVO i neka minimalna posada. Rafinerija nafte je isto potez očajnika u fazonu "ako propadamo mi povući ćemo još neke sa nama".