Jump to content

Recommended Posts

Posted

Šta da se radi, Alkaraz je bio bolji. Svaka čast obojici, ovo je verovatno labudova pesma, ali lepo je gledati Novaka dok još traje i može da izvuče poneko čudo kao ono prekjuče :heart:

• Like 2
Posted

Čestitke Karlitosu.

A sada Nole, moraš više da igraš. Zadnji meč pre Aus Opena je igrao ko zna kada. Ima u njemu još jedan slem, ako bude radio kako treba i ne preskače suviše turnira. Videlo se i u polufinalu da mu fali kondicije za vrhunske domete.

Posted

Stvarno steta, ali nije se moglo. Podsetio me mec malo na polufinale AO20, kad je Federer izasao iz svlacionice i krenuo da przi, ali cim je Novak nasao ritam nije se moglo mnogo.

Sta reci za Karlosa, 7 slemova pre 23. rodjendana, career GS, neverovatan pocetak karijere, pritom je vec resio sve podloge i prakticno ce na svakom slemu ubuduce da bude prvi favorit ili blizu.

• Like 4
Posted

Ovaj decko je osvojio 7GS na svom 21 GS nastupu (ako se na varam). Imajuci u vidu na sta lici tur, vrlo je moguce da on osvoji jos 10ak GS u narednih 5 godina.

Rekao bih da Djokovic vec sada igra da spreci da neki rekordi padnu. Steta sto je jedini koji moze da izazove ovu dvojicu, ali lepo je videti da i dalje moze u svojim godinama.

Verujem da mu je ovo boost da se spremi za Wimbledon.

• Like 1
Posted

Posle prvog seta sam znao da Đoković gubi drugi lagano. To mi je bilo očekivano, ali tamo u trećem kada nije mogao Đoković fizički da se sastavi i parira, znalo se da je kraj. Neće moći da uzme GS ako mora da igra sa obojicom, moraće negde sreće da ima da jedan ispadne ranije u narednih nekoliko GSova

Posted

Svaka čast Nole! Osećaj je gotovo kao da je pobedio. Uživanje je gledati čoveka u 39. godini života na ovakvom nivou. Samo zdravlja, pa ko zna, možda bude i ta 25. ove godine

• Like 2
Posted

Realno, nije da je Novak imao i šansu. Pročitao sam negde ludu statistiku da Alkaras ima 29-0, a sada i 30-0, da nakon vođstva od 2-1 u setovima dobija i meč. 

Alkaras skuplja slemove kao šljive u korpu. Ima već 7 komada, a nema ko da ga zaustavi. Novaku čestitke, da pokuša još jednom na WB da dođe do slema, ako ne, može i penzija na završetku godine.

Posted

Ja ne mislim da mu fali mečeva, odnosno fali mu ali neće da nepotrebno rizikuje povrede kao što mu se već desilo na par slemova, sigurno i zbog zamora materijala. Nema on više tu elastičnost za oporavak, mislim da se ciljano štedi i čuva da na slemove dođe što svežiji. Pa i tako, da nije imao dve predaje teško da bi bilo ovog finala.

2 minutes ago, Darko said:

Čestitke Karlitosu.

A sada Nole, moraš više da igraš. Zadnji meč pre Aus Opena je igrao ko zna kada. Ima u njemu još jedan slem, ako bude radio kako treba i ne preskače suviše turnira. Videlo se i u polufinalu da mu fali kondicije za vrhunske domete.

Posted (edited)

Najgore što se čaciji sada vesele. Što bi voleo da je pobedio večeras i ostavio poruku.

Šteta. 

Edited by Darko
Posted

Cestitke Karlosu, ovo je istorija, koliko god bio razocaran sto Novak nije imao snage da ponovi igru iz polufinala i prvog seta nesto se ipak pitao i Karlos, kompletirati Gs u 23.godini je neverovatno dostignuce.

Posted

Bravo mali :thumbup:

Decko uziva u svakom trenutku, bas uzivanje za gledati :classic_biggrin:

A i svaka cast Djokovicu, jbg biologija je neumoljiva, nesumnjivo je da on ima u sebi vrhunski tenis, uvek ce imati, ali oporavak posle teskih meceva je ono sto je sad presudno i sto ga je veceras i kostalo. 

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Ludi za Poli said:

Mali napada 30 slemova. Samo da se takticki dovede na najvisi nivo i nebo je granica. Ostalo sve ima. 

Sinner mu je bukvalno jedina konkurencija na duže staze. Bar za sada.