Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sredera otpustiti odmah, Strus se valjda vraca vec jednom, ako vec zele poresku relaksaciju.Sakramento cini se nije lose prosao.

Posted

kako ga otpustiti kada ima jos dve godine ugovora. iz tog ugla mi je malo wtf ovaj trejd cavsa ali nije nemoguce da ce ga trejdovati u cetvrtak. ellis ako se pokaze moze da produzi s njima na leto. tipujem i da ce trejdovati allena na leto.

Posted
42 minutes ago, doragan said:

Sredera otpustiti odmah, Strus se valjda vraca vec jednom, ako vec zele poresku relaksaciju.Sakramento cini se nije lose prosao.

Fascinating deal for the Cavaliers. Two quality backcourt rotation pieces. Garland suddenly feels quite expendable if it’s for a bigger wing. Garland for MPJ or Murphy? A smaller trade with Lonzo is obviously more realistic, but I’d imagine more will come for Cleveland.

Posted

ne znam šta će nam hanter kog kurca? alo idioti, jurite pikove umesto što ih delite!

How come whenever the Kings make a trade, we always find ourselves asking “There’s got to be another deal/move to this?”

i kion elisa smo sa njegoim niskim ugovorom utopili za njega? već dve godine se ljudi raspituju za njega... očekivao sam pakovanje sa sabonisom za neke klince i pikove, ili da se uspomoć njega rešimo nekog od toksičnijih ugovora (derozan, lavine, monk)... ustvari mi ćemo sledeće sezone opet da se bijemo za plej-in, popušimo i završimo sa 13. pikom

Posted
42 minutes ago, ljutikrilo said:

ne znam šta će nam hanter kog kurca? alo idioti, jurite pikove umesto što ih delite!

i kion elisa smo sa njegoim niskim ugovorom utopili za njega? već dve godine se ljudi raspituju za njega... očekivao sam pakovanje sa sabonisom za neke klince i pikove, ili da se uspomoć njega rešimo nekog od toksičnijih ugovora (derozan, lavine, monk)... ustvari mi ćemo sledeće sezone opet da se bijemo za plej-in, popušimo i završimo sa 13. pikom

jeste da niste dobili nijednog pika i da hunter ima veliki ugovor za sledecu sezonu ali bar nije ni dovoljno dobar odbrambeni igrac niti je u napadu kvalitetan kao ranijih sezona.

Posted

Ma Hanter nema nijedan kvalitet, dobar posao je uradio Klivlend.

Ako planiraju da maknu Garlanda za neko jako krilo, Šreder će biti pristojan za prvu opciju na pleju. 

Ja bih dao Garlanda i za MPJ.

Posted

Spida i Keon startni backcourt je jako smislen mada i ovaj mali Tyson radi jako lijep posao. Garlanda komotno mogu trejdovati sad u paketu za neko dobro krilo. MPJ u teoriji je fin fit jer je osim elitnog suta i jako dobar skakac sto moze jako puno zanaciti ako nalete na Knickse u PO. 

Posted

ne vidim kakve logike ima da se trejduje garland. covek sa jednom nogom je mnogo korisniji od schrodera. ball je totalni raspad a ellis jos nedokazan da mu se da tolika uloga za playoff.

jeste da je garland ove sezone bio slab na pocetku sezone ali cim se oporavio cleveland je poceo da pobedjuje. bez njega su totalno drugacija ekipa gde bi mitchell opet morao da ima preveliki usage a povreda bi se samo cekala.