Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
18 hours ago, goldberg bcd said:

Sustina je da je itekako bitno protiv koga se dobijaju mecevi i kako se ti mecevi dobijaju. Ono sto se broji (i to sam uvek isticao) su pobede u neizvesnim zavrsnicama. U EL postoje jedno 11-12 klubova sa ogromnim budzetima i jakim imenima i tu su nijanse u pitanju kada se gleda razlika u kvalitetu. Zato i nije realno da KKCZ onako rutinski nabija Real i PAO kao da se radi o Buducnosti i Megi.

Šta su "realne" ili "nerealne" pobede...to je relativna stvar. Eno, klubovi sličnih budžeta, pa City dere Liverpoola 3:0. Na kraju, to su tvoje subjetkivne projekcije.

Zvezda je dobila 7 u nizu..nije igrala protiv Crnokose i Hercegovca iz Gajdobre, nego protiv evroligaških ekipa. To jeste za respekt. Inače mislim da navijački nastrojeni Zvezdaši (ja to nisam) treba ove sezone pomno da prate klub..dobra je ekipa i dobro je vođena od strane Saše..ako kliknu po povratku svih vedeta na parket, mogu biti veliko iznaneđenje sezone..

Edited by Drug Crni
slovo
  • Thanks 1
Posted
1 hour ago, JPM said:

Jel moze moderacija da prekine ovo tovarenje Zvezde govnima od strane ljudi koji ocito nemaju sta da rade danas pa im je ovo odlicno za ubijanje vremena?

Kakav je ovo nivo bahatosti? Jel ovo Delije Sever forum pa niko nema pravo negativno pisati o Zvezdi? Ama bas niko vas licno ne vrijedja, a KKCZ kao i KKP kao uostalom i bilo koji drugi klub se moze "tovariti govnima" iako ni tog "tovarenja" ovdje nema ni u tragovima. 

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted
25 minutes ago, Chaos Is Me said:

Penjaroja podneo ostavku.

nakon Partizana dva vezana poraza u nacionalnom prvenstvu, Murcia doma i Girona u gostima  te  poraz u El Clasicu. očekivano mada stvari ne funkcionišu već neko vreme kod njih.

Posted
7 hours ago, Eddard said:

Ovo je potpuno tačno, šta god mi mislili. U prilog tome govori i 0 minuta igrača iz "zemlje košarke" na prethodnoj EL utakmici.

Čist hleba i igara princip, nikakva veza sa košarkaškom tradicijom.

A tek Ameri i tradicija NBA i košarke, pa im poslednjih deset godina najbolji igrači lige Srbin, Grk, Slovenac, Kanađanin... 

Posted
3 minutes ago, Stiletto said:

A tek Ameri i tradicija NBA i košarke, pa im poslednjih deset godina najbolji igrači lige Srbin, Grk, Slovenac, Kanađanin... 

Babe i žabe.

Posted

Kako objasniti ljudima da ima isti broj utakmica kući i u gostima, i da ako si sad vezao neke utakmice kući tako ćeš u drugom delu (teoretičari zavere bi rekli kad se sve rešava i kad je važnije) vezati utakmice u gostima. I gle čuda neće biti moguće teleportovati se nego će morati da se putuje.

I da, kad se dobija svaki raspored je dobar , a kada se gubi svaki je loš..

Recimo na 0:2 kada smo desetkovani išli na noge prvaku Evrope, i u duplom kolu nam dolazi Real, pa tim u najboljoj formi i tradicionalno neugodan Žalgiris, ja sam nas već video na 0:5 i proklinjao raspored.. Da imam racio Žexa pume Pantića i pojedinaca verovatno bih proklinjao Bodirogu ili koga već..

• Like 7
Posted
23 minutes ago, Chaos Is Me said:

Faried def dolazi u PAO.

Bas me zanima da li u njemu ima jos kosarke. Ocigledno prelazno resenje za Pao dok im se ne vrate centri.

Posted
1 hour ago, Stiletto said:

Košarka se vraća kući. :classic_biggrin:

• Like 1