Knipex Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, JPM said: gadja bananama i imitira majmunske zvuke Banane je doneo sam i to na utakmicu u kojoj nije bio u protokolu. Sve je počelo kad mu Zvezda nije produžila ugovor. Posle toga je igrao u evrokupu i kada ga je njegov menadžer opet ponudio Zvezdi a Zvezda ga odbila nikada to nije prihvatio kako treba. Posle je pričao da je Zvezda htela da mu uništi karijeru puštajući razne priče klubovima koji su bili zainteresovani. Onda je došao Partizan i animozitet je dobio turbo gorivo.
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jbt, sad je on lud što je oprezan sa povratkom, a upravo mu je to žurenje sa povratkom 3 meseca pre roka, za onaj F4, oduzelo celu jednu godinu karijere, u najboljim godinama. Kad se tada povredio, odmah je bilo da je kraj sezone, pa svi smo videli kakav je to lom noge bio. Ne postoji igrač u istoriji košarke koji se od takve povrede oporavio za 5 meseci. Još jedno komplikovanje iste, bi 99% bilo kraj karijere. 7
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, McLeod said: Lik je retard, zao mi je sto je imao jednu i po dobru sezonu u zivotu i sto ce ga se ljudi secati kao solidnog centra umesto kao vecito talentovanog psiha. Ovo dok je igrao u Zvezdi;) Zajebanciju na stranu, Lessort ima svoje "bubice", ali ovo nije jedna od njih. Kamo sreće da više igrača napušava samoproklamovane novinare, insajdere, a bome i navijače, koji se licitiraju datumima povratka na teren povređenih igrača.
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago On je i na maxu u najboljem slucaju solidan centar, ovo je najgora era centara u istoriji evropske kosarke, dovoljno je sto je Milutinov bukvalno u tieru sam za sebe, niko mu nije blizu trenutno, a lik je ono... Mlohatinov. 1 1 2
Knipex Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 16 minutes ago, realno *w said: Jbt, sad je on lud što je oprezan sa povratkom, a upravo mu je to žurenje sa povratkom 3 meseca pre roka, za onaj F4, oduzelo celu jednu godinu karijere, u najboljim godinama. Kad se tada povredio, odmah je bilo da je kraj sezone, pa svi smo videli kakav je to lom noge bio. Ne postoji igrač u istoriji košarke koji se od takve povrede oporavio za 5 meseci. Još jedno komplikovanje iste, bi 99% bilo kraj karijere. Ne verujem da je iko to pomislio. Meni lično je i smešno i gotivno, istovremeno, kako se obračunao sa portalom koji iznosi "ekskluzivnu vest". Što se mene tiče i neka ih je otresao.
Cavani Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Svugde na svetu se daju procene o povratku igraca, ljudi su javne licnosti i obavljaju javni poziv da bi se durili kao deca na vesti o povratku.
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, McLeod said: On je i na maxu u najboljem slucaju solidan centar, ovo je najgora era centara u istoriji evropske kosarke, dovoljno je sto je Milutinov bukvalno u tieru sam za sebe, niko mu nije blizu trenutno, a lik je ono... Mlohatinov. Dobro, ne moraš baš ovoliko otvoreno da pokazuješ koliko ne pratiš evropsku košarku. 1
Gudura Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Elajdza Brajant izgleda ne igra protiv komsija zbog povrede abdomena. Sjeba mi fantazi🫣
odupri se ludilu Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago (edited) Sreća pa nama ne igraju oni što ih boli dole južno od abdomena 😊 Edited 13 minutes ago by odupri se ludilu
Recommended Posts