Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Gudura je dobar igrač, može da igra i brani( iako ne važi za dobrog defanzivca) sve od 1-3.. Da li je EL elita? Ne, to i brojke pokazuju do sada odigrano u EL ukupno u svim sezonama. 9.5 poena 2.5 asist je malo za “elitu” Primera radi navedeni igrači počev od Jamesa ima 16.4 poena, uz 4.8 asist Vasa 13.1 poen 4.7 asist Nunn 18.4 poena 3.6 asist Faku 10.1 poena 5.6 asist *Statistika je iz svih odigranih sezona do sada.
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni je Guduric sve odvratniji svaki put kad ga vidim a kad krene da sere protiv srpskih klubova jer je za pare a za reprezentaciju ima srce grlice, onda ne zelim ni da ga vidim. Daleko mu lepa kuca. Sto dalje odavde. 2
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago srpski klubovi je čudan naziv za sns blizance Gudurić je car. 6 1
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, JPM said: Meni je Guduric sve odvratniji svaki put kad ga vidim a kad krene da sere protiv srpskih klubova jer je za pare a za reprezentaciju ima srce grlice, onda ne zelim ni da ga vidim. Koliko glup + bezobrazan komentar. Čuj "sere protiv srpskih klubova". Čovek je odabrao da zaradi dobre pare i sa porodicom živi u lepom gradu (na šta ima svako pravo), umesto da se provlači po mulju igrajući za BeGe blizanca. Ti bi sigurno bio gadljiv na dobru platu. Što se tiče reprezentacije, Gudurić je imao svoj fair share loših, ali i izuzetnih momenata, konkretno na poslednjim reprezentativnim okupljanjima. Šta se sve može pročitati ovde... Najbolje bi bilo da šutira na koš svog tima kad igra protiv KKCZ. Btw, naravno da nije elitni EL bek, ali isto tako nije ni prvi ni poslednji igrač koji je milionima naplatio neke svoje izuzetne partije. Nek ih u zdravlju potroši, zaslužio je. 6 2
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nije frka, neka on bude car nekima tamo. I neka zaradjuje jos vise, nemam problem. Samo ne u Zvezdi.
Henry Chinaski Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mogu misliti live temu kad Gudura fintira vazduh kada je sam 🙂 Igrao je decko kod nas , bilo je pljuvanja samo takvog. 2
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Imao je on bas mudonja mentalitet kad je bio klinac. On je svojerucno razbijao u toj drugoj sezoni kod Radonje. Posle toga se razvio u nekog petog-sestog igraca rotacije po vaznosti, umesto da ode u smeru Bogdana, on otisao u smeru Marinkovica. Talenat da, elita ni blizu. A ovo foliranje, kmecanje i dreka od sinoc gde se on nesto istice a svi ostali igraci Milana igraju basket i cute, tek je odvratno. Cak i Ledej nista nije nervirao sinoc. Kao da nesto mora da se dodatno dokaze protiv nas. Decko, imas 30 godina, trebalo bi da si alfa reprezentacije.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Gudurića svakako ne bih voleo u KKCZ za ove pare koje prima u Milanu, a sledstveno tome i sa ulogom nekog alfamužjaka koju bi imao. Očito je i da se mnogo bolje nosi sa pritiskom kad ne nosi voljene dresove (reprezentativni i Zvezdin). Ali kenjati sad nešto po njemu je stvarno baš jadno, retko dobar momak i sasvim dobar EL košarkaš. 2
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zasto je kenjanje ako kazem da mi se ne svidja njegov govor tela i da mi je odvratan? To je licni stav. Tebi je car.
SuperTraktorko Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago 21 minutes ago, JPM said: Zasto je kenjanje ako kazem da mi je odvratan 🙃 Sta li je onda kenjanje... 1
Blade Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Gudura...Ne bi voleo da ga vidim kao povratnika u zadnjoj sezoni da u Zvezdi zavrsi karijeru, a ako se vrati, mozda ce jedino tako. Mozda eventualno u kombinaciji da ima 3-4 dobra mladja domaca igraca, pa da on bude jedan ili 1 od 2 iskusna domaca igraca sa manjom ulogom. A da bude na 3 veterana, on 4. , to nikako. Da se podsetimo:
drperce Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago Gudura je jos kao klinac bio divno vaspitan momak i decko za primer, svaka cast njegovim roditeljima kako su ga vaspitali
Recommended Posts