Problem sa licnim greskama Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Sve je lakše kada izgube PAO i Žalgiris.
Losmi17 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 7 minutes ago, Volter said: Nije Papapetru tek tako nokautirao Nana. Ovaj je izgleda sam to tražio. Sta lupas? Potpuna dezinformacija. 1
Volter Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) 4 minutes ago, Čvarkov said: Možeš slobodno i da me taguješ, nemoj da se plašiš. Rekoh već da sam pažljiv prema Grobarima ovih dana. Ne plašim se, nego moram se s nekim našaliti, a za tebe znam da se nećeš ljutiti. Komšije trenutno ne diram, Dajm mi zapretila da će mi pljusnuti par šamara. Edited 17 hours ago by Volter 1 1
Chaos Is Me Posted 17 hours ago Author Posted 17 hours ago Vildoza doneo pobedu Virtusu. Bilo ozbiljno kucanje Thompsona preko Juancha, biće lagano u top 10 kola.
MrTripleDouble Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Vildoza resio Dubai trojkom i ukradenom loptom nad Petrusevim u poslednjem napadu. Cika Dusko gradi neosvojivu tvrdjavu u Bolonji! 🦾 2
Sokmeniki Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Profesor doktor Dusko Ivanovic. Virtus jedini tim u EL bez poraza kuci. Kakvu ratnicku ekipu je napravio Sef Stanice. 4
JPM Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 15 minutes ago, Pikac said: Paskval nagrdi veceras Sasu Obradovica...trenercina... Bukvalno, savršeno doziranje minutaže da oni malo pritupi igrači Barse ne bi zasrali. Maksimalne uloge baš onima kojima treba. Majstor.
Losmi17 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 2 minutes ago, Drug Crni said: Drma li se stolica treneru Atamanu? Lošmi Pa drugi smo. Vezemo opet 3, 4 pobede i prvi. Ne igramo sjajno, ali ima dosta vremena jos. 1
NikadProtivŽelimira Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Kakva je klasa Klajburn. Jeste mator, ali kada ga ide, čista poezija. 3 2 2 2 1
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 9 hours ago, NikadProtivŽelimira said: Kakva je klasa Klajburn. Jeste mator, ali kada ga ide, čista poezija. 3
berti Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago A niđe komšija da nas uteše... Da nije strašno, da je bitna dobra atmosfera, da se vraca Izundu i bice reket jači... A mi se ubismo od podrške njima u teskim danima...
Del Piero Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Petrusev sinoc ne uzima skok koji je realno njegov, otimaju mu loptu, Vildoza dobija izlaznu i pogadja trojku za vodjstvo. Nakon toga Filip gubi loptu i onda umesto bar da napravi faul on siri ruke, valjda razocaran time sto mu niko nije javio da ce Vildoza da mu uzme loptu kao detetu. 2 1
fillam Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, berti said: A niđe komšija da nas uteše... Da nije strašno, da je bitna dobra atmosfera, da se vraca Izundu i bice reket jači... A mi se ubismo od podrške njima u teskim danima... Komšija mode on: Sramna izjava Obradovića, lako je biti gospodin kad se pobeđuje, prvi poraz, odmah su mu igrači krivi. Nije mu palo na pamet da je Kalinić možda teško podneo tretman prema treneru koji mu je toliko dao u karijeri. Komšija mode off. Jbt, niste vi mutavi, prija ovo. 2 2 6
Smrtokapa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 18 minutes ago, fillam said: Jbt, niste vi mutavi, prija ovo. They finally understand us. 10
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Smrtokapa said: They finally understand us. Jako sam razocaran sto u mimu cigani nisu ovaj crni lik
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, NMX said: Jako sam razocaran sto u mimu cigani nisu ovaj crni lik Zna se ko je (prvi) KK Kamerun 1 1 3
Smrtokapa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, NMX said: Jako sam razocaran sto u mimu cigani nisu ovaj crni lik Lomio sam se ali boja majice je presudila. 3 1
Gudura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Del Piero said: Petrusev sinoc ne uzima skok koji je realno njegov, otimaju mu loptu, Vildoza dobija izlaznu i pogadja trojku za vodjstvo. Nakon toga Filip gubi loptu i onda umesto bar da napravi faul on siri ruke, valjda razocaran time sto mu niko nije javio da ce Vildoza da mu uzme loptu kao detetu. Ogledah taj kraj i jos jednom zaspah blazeno smiren cinjenicom da ta primadona nije vise u nasem dresu. Enorman talenat, ali jeziv mentalitet, na stranu to sto mu luzeraj curi iz usiju. Empty stats hero, lik koji igra pored ekipe i kome ce licni ucinak uvek biti ispred rezultata tima za koji nastupa. Na pravom je mestu trenutno
berti Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 14 hours ago, Sokmeniki said: Profesor doktor Dusko Ivanovic. Virtus jedini tim u EL bez poraza kuci. Kakvu ratnicku ekipu je napravio Sef Stanice. Ciganija ce uskoro da ga poziva da se vrati. 1 1
Big Ticket Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Похвала за последњих пар уписа. Мени је врх овај хумор умјереног подјебавања.
Recommended Posts