Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sve je lakše kada izgube PAO i Žalgiris.
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Volter said: Nije Papapetru tek tako nokautirao Nana. Ovaj je izgleda sam to tražio. Sta lupas? Potpuna dezinformacija. 1
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 4 minutes ago, Čvarkov said: Možeš slobodno i da me taguješ, nemoj da se plašiš. Rekoh već da sam pažljiv prema Grobarima ovih dana. Ne plašim se, nego moram se s nekim našaliti, a za tebe znam da se nećeš ljutiti. Komšije trenutno ne diram, Dajm mi zapretila da će mi pljusnuti par šamara. Edited 1 hour ago by Volter 1 1
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Vildoza doneo pobedu Virtusu. Bilo ozbiljno kucanje Thompsona preko Juancha, biće lagano u top 10 kola.
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Vildoza resio Dubai trojkom i ukradenom loptom nad Petrusevim u poslednjem napadu. Cika Dusko gradi neosvojivu tvrdjavu u Bolonji! 🦾 1
Sokmeniki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Profesor doktor Dusko Ivanovic. Virtus jedini tim u EL bez poraza kuci. Kakvu ratnicku ekipu je napravio Sef Stanice. 1
JPM Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago 15 minutes ago, Pikac said: Paskval nagrdi veceras Sasu Obradovica...trenercina... Bukvalno, savršeno doziranje minutaže da oni malo pritupi igrači Barse ne bi zasrali. Maksimalne uloge baš onima kojima treba. Majstor.
Losmi17 Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 2 minutes ago, Drug Crni said: Drma li se stolica treneru Atamanu? Lošmi Pa drugi smo. Vezemo opet 3, 4 pobede i prvi. Ne igramo sjajno, ali ima dosta vremena jos. 1
Recommended Posts