Jump to content

Recommended Posts

Posted
9 hours ago, Volter said:

Šteta što nema Kupera, video bih ove moje da li bi se ovako junačili, razbucao bi vas Kuper. :smiley53:

Ne radi mi to....

• Like 1
  • Love 1
Posted

@BattleBender masis jako, vec vise dana uzastopno, sto me cudi.

1. Moj post se odnosio na

>>infatilne provokacije pojedinih

>>cudjenja kako zvizdimo likovima koji ne postuju klub, dres, trenera, navijace, sve.

>>izmisljanja da nismo povredjenom igracu pruzili podrsku

2. Nije se odnosio na pravdanje te pesme na kraju utakmice, koju naravno nisam ni pevao

3. Na kraju, postajes naporan sa tom umisljenom premisom da je navijacima Partizana bitno kako igra Zvezda. Licno, meni je Zvezda kao i svaki drugi EL klub s kojim igramo, uz dodatak da dok ova skupina kesa igra za Partizan, poraz od bilo kog kluba (pa i Zvezde) me nece ich dotaci, cak naprotiv.

• Like 3
Posted
9 hours ago, Kosjan Willavić said:

"In your eyes, you are good guys! Fuck you NMX, fuck you everybody!" 😄

Smešno mi od sinoć :lol_2:

Inače pozitivan ishod tog Žoc-Điđi odnosa je otprilike ono što je KKPu falilo pod Željkom. Napuši ga čovek pred kamerama da ceo svet vidi, Điđi klimne glavom ode i pogine na terenu jer nije sujetna majmunčina i jer je, pre svega, preinteligentan igrač, zna gde je nešto zajebao ode i popravi. Ali kad ponoviš Điđi scenario likovima koji guraju kocku u otvor za loptu (ne samo KKP igrači nego inače, pada mi na pamet Bentil kod nas), može samo gore da bude. 

Posted
9 hours ago, Урош19 said:

Naši će posle utakmice kad priđu igrači, ako se ne varam to je tradicija pred svaki derbi. U toku utakmice, kao i uvek, ne očekujem nešto tog tipa.

Mozda bude i u toku/pri kraju utakmice, ali bice sigurno.

Kao i uvek do sada, nevezano fudbal/kosarka, pred derbi se uvek peva i protiv Partizana.

Sto se tice ostalih utakmica, stvarno nisam imao prilike da cujem da se pominje Partizan.

• Like 2
Posted

To zviždanje igračima nije my cup of tea.

Međutim, ono iritantno je činjenica da se javljaju upravo navijači KKCZ, čija live tema u toku utakmica postaje forumski topik sa najgorim broj vređalačkih upisa/ukupni broj upisa raciom.

Većina onih koji su se sinoć čudili grobarima, što forumašima što ovima u hali, ako nisu direktno učestvovali, onda nisu reagovali na zvezdaško utrkivanje ovde da se osmisli što kreativniji pogrdni nadimak za sopstvene igrače (i trenera). Pa smo tako imali Luka - Muka, Luka igra kao baba, Davidovac - Trut (Sector, ako se ne varam, nam je istrošio silne MB fotografijama truta, što je trebalo da asocira na Davidovca), Neca - Menstruacija, Sferopulos - Giros majstor, Duško Ivanović - Repati itd.

Psihološki princip je isti u oba slučaja, ako masa misli i fura sličnu stvar, mnogo je lakše "utopiti se" u nju i napisati/izgovoriti pogrdne rečenice. Samo ovde postoji i anonimnost, što je dodatni olakšavajući faktor da se svašta kaže, dok ove u hali ipak može da snimi kamera.

Zato sam skrenula pažnju Papi da nije fer prema NMX-u, jer se on čovek mačovao i sa svojima kad god bi odvrnuli vređanje igrača (i trenera) na max.

• Like 1
Posted (edited)
1 hour ago, wrach said:

@BattleBenderLicno, meni je Zvezda kao i svaki drugi EL klub s kojim igramo.

U ovo ne veruješ ni ti,ni 20 000 ljudi u Areni sinoć, a bogami ni veliki deo ostrašćenih ovde koji jako često sličnu konstrukciju koriste već par dana. 

Ali ne vezano za tebe lično, već uopšte stanje na forumu. Jbt ja nisam post napisao danima jer moram da mu odradim kontrolu bar 6 puta, svaki zarez,misao,tumačenje kao da polažem prijemni za fax, da se ovde ne bi našli neki uvredjeni ili prozvani.

Ovde više ne možeš ni kvalitetnu šalu i zezanje da pošalješ, da se neko ne nakači i da mu ne zasmeta. 

Pa valjda treba čovek i da se malo nasmeje kada udje na forum, a ne da čitamo 47 strana satire, na 5 tema.

Nemoj da pišeš na live kkp, nemoj na matičnoj kkp,ajde ok,nećemo. Pustiš ovde na EL par solidnih fora, da se čovek bre malo  nasmeje,ovo je jbn forum, i ovde te sačekaju dežurni policajci.

Na kojoj temi ne bi bili uhodjeni,čisto da znamo, filmovi,kultura??

Mislim ja razumem sve, i trenutno emotivno stanje i razočaranost ljudi, i možda preosetljivost ali ovo je sad već baš preteralo.

Edited by Todo
  • Like 1
Posted (edited)
10 hours ago, DameTime said:

Ja sam se nadala da je ova tvoja patetika rezervisana samo za KKCZ :wicked::lol_2: 

Vidim poslednjih dana plivate u patetici pa rekoh da uplivam i ja. Jer ko je bolji u tome od mene?! ❤️

Edited by Čočo
Posted
6 minutes ago, DameTime said:

Većina onih koji su se sinoć čudili grobarima, što forumašima što ovima u hali, ako nisu direktno učestvovali, onda nisu reagovali na zvezdaško utrkivanje ovde da se osmisli što kreativniji pogrdni nadimak za sopstvene igrače (i trenera). Pa smo tako imali Luka - Muka, Luka igra kao baba, Davidovac - Trut (Sector, ako se ne varam, nam je istrošio silne MB fotografijama truta, što je trebalo da asocira na Davidovca), Neca - Menstruacija, Sferopulos - Giros majstor, Duško Ivanović - Repati itd.

Đe su ti Dobrić - najgori EL igrač, Psiho (čovek koji nam je sada trener, jelte), Zalizana prevara (pre nego što je naučio da peče giros) i tako dalje...

Ja sam jedini, apsolutno zasluženi warn/ban šta već, dobio kada sam Gilespija nazvao Epilepsi, em je ružno prema igraču em je teška bolest sa kojom se mnogi bore, tako da shame on me. I to jednom kad je bukvalno promašio ceo koš sam u reketu. Nebitno.

KKCZ Live tema je najveća septička jama i nivo šizofrenije kad se gubi pa se na kraju dobije koji ste vi juče tek malo zagrebali onim zviždanjem i jebanjem keve igračima pa onda aplauzima i navijanjem kad ste poveli

Posted

ne znam odakle priča da partizan nije imao suđenje ove sezone kao sinoć.

kao da nismo gledali tekmu protiv monaka kad su ovi stigli a sudije svirali namernu nekom njihovom na minut do kraja, čime je rešen konačni rezultat.

inače gledam miću berića na novoj, i on baš nije sasvim svoj u celoj priči. proziva tajrika da raskine ugovor i ide iz kluba zato što mu se ne sviđa ovakvo navijanje protiv njega.

a tek sada sledi rascep psihe, kako navijati protiv kkcz

Posted
5 minutes ago, rodriguez said:

kao da nismo gledali tekmu protiv monaka kad su ovi stigli a sudije svirali namernu nekom njihovom na minut do kraja, čime je rešen konačni rezultat.

Malo ti je to selektivno. Sudjenje u EL je generalno LOŠE, nema tendencija ali je loše.

A ako bi se pričalo o tendnenciji da se neko pokrade onda grobosi tu imaju keca u rukavu sa utakmicom gde je onaj nabildovani bilmez bukvalno za malo poklonio pobedu Armaniju

Posted

pa dobro, to je to. sudi se loše, nema pravila, nekad te ukanale, nekad te izvuku iz kanala, i ja bi rekao da nema tendencija koje upućuju na nameru.

Posted

Najjaca stvar kod EL sudija mi je gledanje snimka. U vecini slucajeva vidis da ljudi nemaju pojma sta gledaju, a kad jos na to dodas i uglove kamere koji vecinom ne pokazuju bukvalno nista stvar postaje jos jaca. 

• Like 1
Posted
11 minutes ago, Ludi za Poli said:

Najjaca stvar kod EL sudija mi je gledanje snimka. U vecini slucajeva vidis da ljudi nemaju pojma sta gledaju, a kad jos na to dodas i uglove kamere koji vecinom ne pokazuju bukvalno nista stvar postaje jos jaca. 

Ovo za gledanje snimka bi im i oprostio jer su kamere iz prahistorije.

Posted

možemo kritikovati kamere i njihov kvalitet ali je mislim neporecivo da je smanjen broj grešaka, kardinalnih. sad to što se one i dalje dešavaju govori o tome da je to sastavni deo sporta, to ni VAR koji je daleko sofisticiraniji nije rešio, naprotiv.

Posted

Loyd se poprilično raspada trenutno, mislio sam da ga malo koči konkurencija i što je lopta uglavnom kod Larkina kad je zdrav, međutim sad kad nema Šejna ovaj bi trebalo da povuče malo ali ništa. 

Raspad sistema kod Žalgirisa sinoć, potrefe se takve utakmice. Odbačeni bludni sin Iffe je odigrao veoma solidno i definitivno je kognitivni pomak u odnosu na neke druge bekove Makabija.

Što se KKP vs Bajern tiče, dosta loša utakmica u šizofrenoj atmosferi ali u principu KKP dobio na goli kvalitet u odnosu na rivala, posebno pod košem. Ne znam kako se Bajern doveo u situaciju da im je VoGTman alfa i omega pod košem, baš je bilo neprijatno u finišu gde su napadi Bajerna izgledali kao da igraju rukomet, unutar linije za 3 niko nije zalazio a i kad bi zašao izgubio bi loptu. KKP angažovaniji nego inače, ali tanka je to košarka i dalje.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
6 minutes ago, Chaos Is Me said:

Loyd se poprilično raspada trenutno, mislio sam da ga malo koči konkurencija i što je lopta uglavnom kod Larkina kad je zdrav, međutim sad kad nema Šejna ovaj bi trebalo da povuče malo ali ništa. 

On igra skromnu sezonu, svakako je upitanju dobar igrac al jbg.

Bas se raspao u prethodnih par tekmi.