Sector Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 9 hours ago, Volter said: Šteta što nema Kupera, video bih ove moje da li bi se ovako junačili, razbucao bi vas Kuper. Ne radi mi to....
wrach Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago @BattleBender masis jako, vec vise dana uzastopno, sto me cudi. 1. Moj post se odnosio na >>infatilne provokacije pojedinih >>cudjenja kako zvizdimo likovima koji ne postuju klub, dres, trenera, navijace, sve. >>izmisljanja da nismo povredjenom igracu pruzili podrsku 2. Nije se odnosio na pravdanje te pesme na kraju utakmice, koju naravno nisam ni pevao 3. Na kraju, postajes naporan sa tom umisljenom premisom da je navijacima Partizana bitno kako igra Zvezda. Licno, meni je Zvezda kao i svaki drugi EL klub s kojim igramo, uz dodatak da dok ova skupina kesa igra za Partizan, poraz od bilo kog kluba (pa i Zvezde) me nece ich dotaci, cak naprotiv. 1
NMX Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago 9 hours ago, Kosjan Willavić said: "In your eyes, you are good guys! Fuck you NMX, fuck you everybody!" 😄 Smešno mi od sinoć Inače pozitivan ishod tog Žoc-Điđi odnosa je otprilike ono što je KKPu falilo pod Željkom. Napuši ga čovek pred kamerama da ceo svet vidi, Điđi klimne glavom ode i pogine na terenu jer nije sujetna majmunčina i jer je, pre svega, preinteligentan igrač, zna gde je nešto zajebao ode i popravi. Ali kad ponoviš Điđi scenario likovima koji guraju kocku u otvor za loptu (ne samo KKP igrači nego inače, pada mi na pamet Bentil kod nas), može samo gore da bude.
Recommended Posts