Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, mister-no said:

Tek Madridisti, šta je Frankov režim napravio, nisu svesni krvavog uspeha..

Ja nisam primetio da je Franko trenutno na vlasti u Spaniji.

Ako su najnormalnije isli na utakmice i cutali dok jeste bio, to je njihov problem i njihova sramota.

Rezon u stilu, Nemci su pobili milione, pa je ok da i mi to uradimo sada, sta fali..

• WOW 1
Posted
1 minute ago, Kooineeperk said:

Kako mi kolege iz Grcke javljaju, bas i nije neko nevreme... 

Crko im kvar

• Ha-ha 1
Posted
9 minutes ago, NikadProtivKaline said:

eno barkli(od koga sam to najmanje ocekivao) pravda sve u 16

ne bih vise na tu temu, bukvalno imam transfer blama od svega ovoga

Ne pravdam nego se isto tako osećam i isto bih postupio da sam u hali. 

Stajao sam po kiši i snegu ili bio u hali kada nas je bilo 500 i gledao kako nas razni dobri i loši timovi pune i preživljavao teške poraze i ostajao redovno do kraja, bez obzira na rezultat, jer kad vidiš da igrači ginu ali ne mogu više uvek dobiju aplauz od mene. I dođem ponovo da ih gledam. Pre mesec dana sam ušao u raspravu sa likovima na tribini na Brdu kada su napušavali ćelavog Miletića (koji je sad u Čuki) bez razloga i uvek ću tako za one koji su korektni prema Partizanu. Ali kad vidim da nekoga na terenu zabole, teram ga u k. bez pardona.

Ovde su ljudi pisali kako ova ekipa bukvalno bleji na klupi, nema međusobnog bodrenja, nema cimanja u odbrani (pojedinih), puknu 20 razlike pa se smeju... Željko je kritikovan za greške i otišao je, ali je davao sebe do kraja. Ostali to ne rade.

Sve se mislim da biste se bolje ponašali da ste u ovakvoj situaciji. A da, otišli biste sa utakmice ili ne biste ni došli ili biste ugasili tv, to je uvek lakše. Ali biste bili prystojnyyy.

E, pa jbg, ja i mnogi kao ja nismo. 

• Like 2
Posted
3 minutes ago, le piaf said:

Deluje ibda se u drugom poluvremenu malo stabilizuje ovo sve @Cavani

Dzabari kao najmrzniji lik verovatno sad dade za vodjstvo, bez zvizduka. Sad zvizduci na napad Bajerna.

• Like 2
Posted
6 minutes ago, johanidis said:

Sigurno je bolje nego za vikend ici na protest, a u utorak navijati za Drcelin projekat i praviti se da je sve normalno. U krajnjem slucaju, ili prazne tribine ili zvizduci i opstrukcija. Zato nam je i ovaj olos na vlasti, jer je sve bitnije, utakmica, provod, posao, letovanje.. evo samo da odemo na F4, pa cemo da da se bavimo slobodom od maja..

Nikako nije bolje, no ići na protest. 

Plus je meni užasno što grobari zvižde svojim igračima, pogotovo kapitenu.

Za Ostoju, naravno da podržavam.

Posted
4 minutes ago, mister-no said:

Prokišnjava hala

Znam, i kazem da nije bas neko nevreme, doduse ne znam u kom delu su ovi moji, ali su OLY fanovi i taj jedan koji redovno ide mi javlja da ne ide i da mu nije bas najjasnije sta se desilo jer kod njega nije tako strasna kisa tj. nevreme... 

• Like 1
Posted

Ja skidam kapu ovim momcima u timu Partizana. Bukvalno sami protiv svih. I protiv protivnika i protiv svojih navijača. I pobediće bez obzira na sve. Izgleda da je ipak i do Željka. 

• Ha-ha 1
Posted

Tamo gde je kod Zeljka skripalo, Ocokolja zategao. Lomi Partizan utakmicu u 3/4.

S druge strane, sramotno ponasanje one dve devojke sto se smeju u hali kad ih snima kamera. 

Posted
32 minutes ago, propolis said:

Neće niko napuštati klub pre derbija, možda posle bude odlazaka.

Glupo je da kapiten pred derbi odlazi.

Edit, što je tekma na Areni 2?

Buraz, situacija je takva da ništa nije glupo, a sve je glupo. Ako me razumeš . 
edit, fuca na jedan 😉

• Like 1
Posted (edited)

Kako su svi odjednom proigrali, prosto neverovatno! Komšije, svaka čast. Trenerska klinika Ocokoljića. 

Edited by K.Dot
  • Pumpaj! 1