johanidis Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Sve mora da stane. Ne znam kada ce navijaci Crvene Zvezde, kojima i ja pripadam, ukapirati da navijanje za klub kome su predsednici Drcelic i Terzic nije ljubav prema klubu, nego ljubav prema krvavom uspehu. Tacno je da ovoga na Partizanovim utakmicama ne bi bilo da je skor npr. 10-3 i da je Zeljko sam kriv, jer je usao u pakt sa kriminalcima, ali ako ovo pomogne bar 1% u borbi protiv ubica na vlasti, hvala im. Iskreno, ta prica Zvezda iznad svega je tako prica sa sipke koju guraju krimosi sa severa. Tuzno mi je da na to padaju i neki normalni forumasi. Zivot iznad svega i sloboda iznad svega, pa onda mozemo o sportu i zabavi. 4 1 1
mister-no Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago 1 minute ago, Henry Chinaski said: Ja za Dobrića mislim da je loš igrač, plus mislim da nije zaslužio kapitensku traku, ali bi napušavao sve koji bi zviždali uživo kapitenu tima, reprezentativcu, djetetu kluba. Da sam mjesto Vanje, napustio bi klub večeras Koji normalan igrač da dođe u Partizan posle ovoga...
NikadProtivKaline Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago sta se desilo na oli - fener? na sajtu EL stoji suspended?
Henry Chinaski Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago 2 minutes ago, johanidis said: Sve mora da stane. Ne znam kada ce navijaci Crvene Zvezde, kojima i ja pripadam, ukapirati da navijanje za klub kome su predsednici Drcelic i Terzic nije ljubav prema klubu, nego ljubav prema krvavom uspehu. Tacno je da ovoga na Partizanovim utakmicama ne bi bilo da je skor npr. 10-3 i da je Zeljko sam kriv, jer je usao u pakt sa kriminalcima, ali ako ovo pomogne bar 1% u borbi protiv ubica na vlasti, hvala im. Iskreno, ta prica Zvezda iznad svega je tako prica sa sipke koju guraju krimosi sa severa. Tuzno mi je da na to padaju i neki normalni forumasi. Zivot iznad svega i sloboda iznad svega, pa onda mozemo o sportu i zabavi. Mislim da se sutra treba zviždati Motejunasu i Grejemu jer je drčela ćaci 2
propolis Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Just now, NikadProtivKaline said: sta se desilo na oli - fener? na sajtu EL stoji suspended? Neka kišetina u Atini 1
Sinnerman Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Blago vama deco pa se ne sećate Gala Mekela. Eh kako se njemu zviždalo, to su bili rođendani. 1
vinogradskaopera Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 1 minute ago, NikadProtivKaline said: sta se desilo na oli - fener? na sajtu EL stoji suspended? Kisa
Eddard Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 1 minute ago, NikadProtivKaline said: sta se desilo na oli - fener? na sajtu EL stoji suspended? Jako nevreme u Atini.
Volter Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Just now, NikadProtivKaline said: sta se desilo na oli - fener? na sajtu EL stoji suspended? Nevreme u Grčkoj, prokišnjava dvorana i ne postoje uslovi za igru.
Kooineeperk Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago 12 minutes ago, Kosjan Willavić said: Zvizdi li se Kristini vcrs 😇 1
Don Dusko Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Just now, Volter said: Nevreme u Grčkoj, prokišnjava dvorana i ne postoje uslovi za igru. Ovo je bas velika sramota. 2
robespierre Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago 7 minutes ago, NikadProtivKaline said: inspirisala ga kristina razumem Da brate, baš ostavlja utisak osobe kojoj je elokventnost no. 1 poželjna osobina kod muškarca, naročito u ovom kožne gaće za pod šatru u Mrčajevcima autfitu. 2 1
Henry Chinaski Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago (edited) Asvel bez poena 3 min Edited 49 minutes ago by Henry Chinaski
Crni Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago (edited) 19 minutes ago, Volter said: Zviždao si i Filipu Čoviću ali si zaboravio. Kad god vidim Bronija, setim se malog Cofe, a Cofa je Bronov cale za Bronija. Edited 49 minutes ago by Crni 1
mister-no Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 1 minute ago, Henry Chinaski said: Mislim da se sutra treba zviždati Motejunasu i Grejemu jer je drčela ćaci Tek Madridisti, šta je Frankov režim napravio, nisu svesni krvavog uspeha..
Cavani Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago 11 minutes ago, le piaf said: Pa i jesmo prazni. Misliš da nam je lako da ovo gledamo? Šta misliš kako se osećamo? Moj klub je u pitanju, kojeg volim toliko da mi ke doslovno zlo šta sam doživeo. Elem, zviždali ste im i u toku utakmice, znamo to svi. Ma jasno, svako bi bio prazan. Zvizdalo se sigurno i za vreme utakmice, ali ne pamtim da se navijalo za protivnika, aplaudiralo na promasaje. Svakako ne treba mi da vam govorimo kako da se ponasate i osecate, ali su sa strane gledano nerealne scene. Ako se dugorocno nastavi u buducim utakmicama ovako, moze samo da steti klubu i to zestoko. Tesko da bi neko od autoriteta i kvaliteta dosao u takvu sredinu, strance bas briga za kontekst i sentiment. 1
Gudura Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago 19 minutes ago, Volter said: Zviždao si i Filipu Čoviću ali si zaboravio. To je ista osoba😆 I on je bio tatkov igrac, a ne igrac Zvezde😆
johanidis Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago 1 minute ago, Henry Chinaski said: Mislim da se sutra treba zviždati Motejunasu i Grejemu jer je drčela ćaci Sigurno je bolje nego za vikend ici na protest, a u utorak navijati za Drcelin projekat i praviti se da je sve normalno. U krajnjem slucaju, ili prazne tribine ili zvizduci i opstrukcija. Zato nam je i ovaj olos na vlasti, jer je sve bitnije, utakmica, provod, posao, letovanje.. evo samo da odemo na F4, pa cemo da da se bavimo slobodom od maja..
Kosjan Willavić Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Asvel nije ni cirkuska ekipa vec nivo ispod
Sector Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Al je izdržao Asvel, neće izvući ni egal završnicu. Šteta što su oni večeras igrali sa Hapoelom.
DameTime Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago 5 minutes ago, Eddard said: Jako nevreme u Atini. Stig'o Želimir. 3
le piaf Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 1 minute ago, Cavani said: Ma jasno, svako bi bio prazan. Zvizdalo se sigurno i za vreme utakmice, ali ne pamtim da se navijalo za protivnika, aplaudiralo na promasaje. Svakako ne treba mi da vam govorimo kako da se ponasate i osecate, ali su sa strane gledano nerealne scene. Ako se dugorocno nastavi u buducim utakmicama ovako, moze samo da steti klubu i to zestoko. Tesko da bi neko od autoriteta i kvaliteta dosao u takvu sredinu, strance bas briga za kontekst i sentiment. Slažem se. Nerealno, banalno, tužno, ali bar na ovoj utakmici mislim da je bilo neophodno. Sledeća je derbi, mislim da će se tu već smiriti koliko toliko ovo navijanje protiv, za zvižduke pojedinima već nisam siguran.
Recommended Posts