NMX Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago 1 minute ago, Barkley#34 said: Šta nam bi da tako razočaramo neke ovde? Evo ako mozes da mi kazes, a realno ne moras jer verujem da racionalnog odgovora nema, kako moze da se zvizdi igracu tima za koji navijas kad POGODI kos ili da se raduje kada igrac tima za koji navijas PROMASI bacanje? 8
NikadProtivKaline Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago ja ne razumem sta gledam zvizdi se vanji kapitenu dok izvodi bacanja? zasto?
Sector Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Prilično nesvakidašnje scene u areni koje nadam se nikad neću doživjeti kad igra kkcz. 14
Henry Chinaski Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Mi svašta pišemo na lajvu( ja prvi) kada igra Zvijezda, ali ovo je uživo mnogo gore nego što neko piše na lajvu za ban. Nadam se da kao navijač Zvjezde neću ovo nikad doživjeti, i nadam se da igrači Zvjezde koliko god sramotni neće ovo iskusiti. 3
Thor Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Tajrik protiv ove centarske linije Bajerna izgleda kao Šekil O'Nil...sa svojim 2m😄
Čočo Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago (edited) 4 minutes ago, Sector said: Prilično nesvakidašnje scene u areni koje nadam se nikad neću doživjeti kad igra kkcz. Nemam pojma. Hvala Bogu nismo u ovakvoj situaciji. Ali ja ne bih mogao da zamislim sebe kako dođem u Arenu i navijam protiv svog kluba. U ovakvoj situaciji ne bih ni dolazio onda i ne bih pratio ni na tv. Edited 41 minutes ago by Čočo
Gudura Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago Iznosi se sa terena mlad igrac, povremeni reprezentativac, ocigledno ozbiljno povredjen, iz publike se cuje Obradovic Zeljko. Kapiten, reprezentativac, dete kluba izvodi bacanja, zvizdi mu se. Meni je ovo arealno, i bukvalno imam transfer blama. Partizan je brend, evropski kosarkaski gigant, i na stranu to sto ih ne volim, ali niko ne moze biti veci od kluba takve istorije, pa ni ZO. Ovo je moj prvi i poslednji komentar na ovu temu od kako je saga ZO pocela. 5
Zadnji vezni Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Kakav je ovaj Bayern kanta od ekipe! Ali brat Bonga iskusno,rekao ako ode Zoć ide i on i jedini dobio podršku.,😁
DameTime Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Ali ovo šatro iščuđavanje, dok KKCZ live temu moderacija čisti lopatom svaki put kada rezultat nije zadovoljavajući, jer se piše svašta na račun igrača sopstvenog kluba... Da se razumemo, lično nisam ni za zviždanje igračima ni uvrede. 2
Barkley#34 Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago 4 minutes ago, NMX said: Evo ako mozes da mi kazes, a realno ne moras jer verujem da racionalnog odgovora nema, kako moze da se zvizdi igracu tima za koji navijas kad POGODI kos ili da se raduje kada igrac tima za koji navijas PROMASI bacanje? Pita me navijač CZ??? Ne ti ali gomila sa ovog foruma takmiči se u najkreativnijem pljuvanju vaših igrača i trenera već godinama, kada ne igraju kako ste zamislili i to me pitaš za zviždanje u jednoj utakmici nakon što je ova, kao i prethodne ekipe, dobijala nenormalne količine ljubavi i kada to nisu zaslužili. I ti me pitaš ovako nešto. Eto, Bonga dobija aplauze, upitaj se zašto. 1 1
Ludi za Poli Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Mislim da vam je u potpunosti jasno zasto je ovakva atmosfera u dvorani i da je zvizdanje igracima koji su imali itekakvu ulogu u busenju Zeljka (ne svim naravno, evo Bongi se ne zvizdi) dio poruke upravi samo se pravite grbavi. 2
NMX Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago 1 minute ago, Barkley#34 said: Pita me navijač CZ??? Ne ti ali gomila sa ovog foruma takmiči se u najkreativnijem pljuvanju vaših igrača i trenera već godinama, kada ne igraju kako ste zamislili i to me pitaš za zviždanje u jednoj utakmici nakon što je ova, kao i prethodne ekipe, dobijala nenormalne količine ljubavi i kada to nisu zaslužili. I ti me pitaš ovako nešto. Eto, Bonga dobija aplauze, upitaj se zašto. Pusti pljuvanje tastatura ratnika ili maloumnika po dvorani, kojih svakako ima. Da li si cuo ovo od veceras, ikada igde? Iznose tesko povredjenog igraca (valjda nije), nema aplauza, ima skanidranja treneru. Ja ovo nigde nisam video a vala sa kkcz sam video verovatno sve sto se moze videti 8
Cavani Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago Jel to sledece kolo igramo pred nasim navijacima derbi. Nadrealne scene. 1
Zadnji vezni Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago 1 minute ago, Barkley#34 said: Pita me navijač CZ??? Ne ti ali gomila sa ovog foruma takmiči se u najkreativnijem pljuvanju vaših igrača i trenera već godinama, kada ne igraju kako ste zamislili i to me pitaš za zviždanje u jednoj utakmici nakon što je ova, kao i prethodne ekipe, dobijala nenormalne količine ljubavi i kada to nisu zaslužili. I ti me pitaš ovako nešto. Eto, Bonga dobija aplauze, upitaj se zašto. Opravdati ovo na bilo koji način po meni je neukusno.
Henry Chinaski Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago (edited) 4 minutes ago, Ludi za Poli said: Mislim da vam je u potpunosti jasno zasto je ovakva atmosfera u dvorani i da je zvizdanje igracima koji su imali itekakvu ulogu u busenju Zeljka (ne svim naravno, evo Bongi se ne zvizdi) dio poruke upravi samo se pravite grbavi. Kakvu su to Vanja i Pokuševaki imali ulogu bušenju Željka? Bongi se ne zviždi, jer je rekao da ide, ako ide Željko, i samo njemu. Edited 32 minutes ago by Henry Chinaski 1
Eddard Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago Gospodo Komšije, nije svako ko nosi dres kluba isti i zaslužio. Navijači Partizana pokazuju da znaju ko su legende njihovog kluba i ko dres i podršku zaslužuje. Jer te legende jesu Partizan, a ne dres, grb ili mesto gde se nalaze koševi. 2
le piaf Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago 3 minutes ago, Barkley#34 said: Pita me navijač CZ??? Ne ti ali gomila sa ovog foruma takmiči se u najkreativnijem pljuvanju vaših igrača i trenera već godinama, kada ne igraju kako ste zamislili i to me pitaš za zviždanje u jednoj utakmici nakon što je ova, kao i prethodne ekipe, dobijala nenormalne količine ljubavi i kada to nisu zaslužili. Kratkog su pamćenja, ili još nisu bili rođeni kad se sa severa skandiralo, zviždalo i postrojavalo, lupali se automobili, pisalo svašta na kućnim pragovima i što šta još. 1
Crni Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago 1 minute ago, le piaf said: Kratkog su pamćenja, ili još nisu bili rođeni kad se sa severa skandiralo, zviždalo i postrojavalo, lupali se automobili, pisalo svašta na kućnim pragovima i što šta još. Lepi dani mog detinjstva🤣 6 1
Zadnji vezni Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago 1 minute ago, Eddard said: Gospodo Komšije, nije svako ko nosi dres kluba isti i zaslužio. Navijači Partizana pokazuju da znaju ko su legende njihovog kluba i ko dres i podršku zaslužuje. Jer te legende jesu Partizan, a ne dres, grb ili mesto gde se nalaze koševi. Tako je buraz ,Pokuševski je daleko od legende pa dok ga iznose povređenog umesto aplauza i podrške sa tribina viču OŽ. Meni je druže to nerealna scena,koliko god probao da razumem.
Barkley#34 Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago 1 minute ago, Zadnji vezni said: Opravdati ovo na bilo koji način po meni je neukusno. Po meni je ljubav prema klubu. Poštuju se ratnici i oni koji poštuju dres. Ostali neka se upitaju zašto nemaju poštovanje. 2 minutes ago, NMX said: Pusti pljuvanje tastatura ratnika ili maloumnika po dvorani, kojih svakako ima. Da li si cuo ovo od veceras, ikada igde? Iznose tesko povredjenog igraca (valjda nije), nema aplauza, ima skanidranja treneru. Ja ovo nigde nisam video a vala sa kkcz sam video verovatno sve sto se moze videti Jao, jao, jao, tastatura ratnici i maloumnici. Gomila ljudi to radi godinama. Da li sam čuo ovako nešto? Čudiš me, majke mi, kao da ne pratiš sport. Znaš li koliko puta su domaći navijači negodovali zbog svog tima, da ne pričam o neredima? Kad smo vas pobedili u gostima prošle godine, pola hale je izašlo mnogo pre kraja, to je valjda pokazivanje vernosti. Poku je dobio aplauze, ne kao uobičajeno ali jeste se aplaudiralo. 1
Kosjan Willavić Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago Ruku na srce, ja priznajem da sam u hali sporadicno zvizdao Vepru i vredjao ga naglas one sezone, ali s druge strane bilo mi je iracionalno da to radim i kad nekad da kos 😁 1
Don Dusko Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago Ja sam iskreno ocekivao da ce biti samo za Ostoju i Napomenika a da ce prema igracima biti indifrent a to je ni tapsanje a ni zvidanje samo da igraju kao da publika nije tu. Naravno igraci se nisu sami doveli za razliku od Stoje... 1
NMX Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago 2 minutes ago, le piaf said: Kratkog su pamćenja, ili još nisu bili rođeni kad se sa severa skandiralo, zviždalo i postrojavalo, lupali se automobili, pisalo svašta na kućnim pragovima i što šta još. Sve ste to imali i vi, da ne nabrajam sada. Samo ako to poredite sa NAVIJANJEM protiv svog kluba onda zaista... 1
Ludi za Poli Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago Evo recimo zvizdat Jabariju i Calathesu je prva Bozija zapovijed 1
Recommended Posts