Čočo Posted yesterday at 10:18 AM Posted yesterday at 10:18 AM Hifi izgleda najavio sam dolazak u Olimpijakos.
MarioKempes Posted yesterday at 10:19 AM Posted yesterday at 10:19 AM 20 hours ago, Marko said: Rispekt za sve silne rampe i kucanja u ovom izboru, ali da Čimino Jokićevsko dodavanje za Batlerovu trojku nije ni među 10 poteza - teško mi je da razumem, vrv sam staromodan. 4
MrTripleDouble Posted yesterday at 11:03 AM Posted yesterday at 11:03 AM 42 minutes ago, MarioKempes said: Rispekt za sve silne rampe i kucanja u ovom izboru, ali da Čimino Jokićevsko dodavanje za Batlerovu trojku nije ni među 10 poteza - teško mi je da razumem, vrv sam staromodan. sta nam rade cccc aparthejd par ekselans
Alek The Great Posted yesterday at 04:22 PM Posted yesterday at 04:22 PM On 11/22/2025 at 5:12 PM, Smrtokapa said: Ovo će se završiti tako što će Fenerovci kada budu domaćini da postave eksplicitni baner sa Bajazitom i Oliverom, a forumaš @Alek The Great će nam objasniti da nema razloga za paniku i zgražavanje i da je sve u skladu sa istorijskim činjenicama. Bajazit i Olivera nisu imali potomstvo i bilo bi istorijski netacno da se prikaze to na sta ti aludiras.
kendrick duckworth Posted yesterday at 04:26 PM Posted yesterday at 04:26 PM Neka prikažu Deniz i Kristinu, mislim da bi to bio divan pomirljivi gest. 1 1
Smrtokapa Posted yesterday at 04:38 PM Posted yesterday at 04:38 PM Još samo da Deniz i Kristina dobiju zajedničko potomstvo pa da ova opcija dodatno dobije na legitimitetu. 2 1
Smrtokapa Posted yesterday at 04:44 PM Posted yesterday at 04:44 PM 21 minutes ago, Alek The Great said: Bajazit i Olivera nisu imali potomstvo i bilo bi istorijski netacno da se prikaze to na sta ti aludiras. Inače ne znam zašto je bitno da li su imali potomstvo ili ne, ali imali su tri ćerke, for the sake of record.
Alek The Great Posted yesterday at 05:06 PM Posted yesterday at 05:06 PM 21 minutes ago, Smrtokapa said: Inače ne znam zašto je bitno da li su imali potomstvo ili ne, ali imali su tri ćerke, for the sake of record. Nemoj da verujes svemu sto procitas na wikipediji.
Smrtokapa Posted yesterday at 05:18 PM Posted yesterday at 05:18 PM 8 minutes ago, Alek The Great said: Nemoj da verujes svemu sto procitas na wikipediji. Naravno, izvori iz tog doba su škrti i nepouzdani, savršeno je moguće i da nisu imali dece. Što blage veze nema sa tvojom tvrdnjom o istorijskoj verodostojnosti imaginarnog banera, a nema vala veze ni sa Evroligom, tako da ću prestati da derailujem topik. 2
Alek The Great Posted yesterday at 05:33 PM Posted yesterday at 05:33 PM 6 minutes ago, Smrtokapa said: Naravno, izvori iz tog doba su škrti i nepouzdani, savršeno je moguće i da nisu imali dece. Što blage veze nema sa tvojom tvrdnjom o istorijskoj verodostojnosti imaginarnog banera, a nema vala veze ni sa Evroligom, tako da ću prestati da derailujem topik. Cuj njega - skrti, nepouzdani. Sto bi rekao moj profesor istorije: "Ostavi ti to za mesnu zajednicu". Naravno da nisu imali potomstvo. A sam si pominjao eksplicitni baner. Sad ti mozes reci da si mislio i na scenu zajednickog rucka njih dvoje, a svi znamo na sta si mislio. Moja tvrdnja je bila da nigde nije potvrdjeno (u vidu potomstva) da su oni imali odnose tako da bi taj baner bio pretpostavka, a ne istorijska cinjenica. 1
Smrtokapa Posted yesterday at 05:44 PM Posted yesterday at 05:44 PM (edited) 10 minutes ago, Alek The Great said: Moja tvrdnja je bila da nigde nije potvrdjeno (u vidu potomstva) da su oni imali odnose Au brale. Okej, svaka čast što si eksplicitno napisao koja je tvoja tvrdnja, pošto je mene bio blam da tvoju implictnu tvrdnju formulišem kao eksplicitnu. Edited yesterday at 05:44 PM by Smrtokapa 1
Stiletto Posted yesterday at 06:54 PM Posted yesterday at 06:54 PM 1 hour ago, Alek The Great said: Cuj njega - skrti, nepouzdani. Sto bi rekao moj profesor istorije: "Ostavi ti to za mesnu zajednicu". Naravno da nisu imali potomstvo. A sam si pominjao eksplicitni baner. Sad ti mozes reci da si mislio i na scenu zajednickog rucka njih dvoje, a svi znamo na sta si mislio. Moja tvrdnja je bila da nigde nije potvrdjeno (u vidu potomstva) da su oni imali odnose tako da bi taj baner bio pretpostavka, a ne istorijska cinjenica. Jedino što bi mogli eksplicitno da prikažu između njih dvoje je da šljokaju zajedno. U osmanskoj "Hronici", Ašik-paše Zade, napisanoj oko 1484. godine, Oliveru zovu "Srpkinja devojka" ili "Kaurka devojka" koja je lepotom i strpljivošću zaludela sultana Bajazita. Kao pravoverni musliman i derviš, Ašik-paša je zamerio osmanskom sultanu što se odao alkoholu, navodno pod uticajem nove žene. 1
Barkley#34 Posted yesterday at 07:53 PM Posted yesterday at 07:53 PM Jebote, Stiletto, pa gde si bio da ovim našima daš ideju za zastavu: Olivera sedi za stolom punim pića i smeje se Bajazitu koji leži onesvešćen. To bi bilo kulturiška podjebavanje na više nivoa. 3 1 3
Kooineeperk Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 29 minutes ago, Barkley#34 said: Jebote, Stiletto, pa gde si bio da ovim našima daš ideju za zastavu: Olivera sedi za stolom punim pića i smeje se Bajazitu koji leži onesvešćen. To bi bilo kulturiška podjebavanje na više nivoa. Njega ako se sete za rodjedan Partizana, sete se, ako se ne sete, nikom nista... to je bila njegova duznost. Najvece zadovoljstvo bice mu misao da je jednu sipkasku ekipu izveo na pravi put. 2
kendrick duckworth Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago On 11/21/2025 at 12:57 PM, kendrick duckworth said: Dobrih tekmi večeras. Voleo bih da bude neizvesno u Pireju, ako može i repriza prošlogodišnje, ali očekujem da ih domaći umrtve. Bayern vezao dve vrlo tesne završnice u kojima su izgubili, večeras očekujem pre da Baskonia to reši 8-12 nego da naplate prethodna dva poraza. Fener u strašnoj formi, 6 vezanih pobeda, Partizan vrlo blizu tačke pucanja, ne bih se usudio da prognoziram. Makabi mi je ponovo simpatičan ove sezone, ali su poslednja ekipa u koju možeš nešto da se uzdaš. Na kladži bih pojurio iznenađenje. Valensija ima odličan domaći parket, ali logika govori da večeras padaju pod naletom ekipe u najboljoj formi EL, kojoj se pritom vraćaju dva izuzetno važna igrača, a tu je i treći povratnik zlu ne trebalo. Kladže su ovde napravile ozbiljan rizik koji ću rado iskoristiti, ne vidim kako Valensija dobija ovo. Kazao Baskonia 8-12, bi 23... vreme je da dignem ruke od Makabija. Ostalo manje-više tu, komšije volšebno ispustile priliku za novi skalp. Važno kolo pred pauzu... Dubai - Pariz, nešto mi miriše da Pariz može do iznenađenja ovde, ako ništa makar da zakomplikuju. Jak domaći teren obično odlikuju drugi faktori, a ne dug let... ali da vidimo. Fener - Virtus, možda recency bias ali čini mi se da je Fener nakon užasnog početka našao neki mojo i očekujem rutinsku pobedu. Hapoel-Real, iako imaju strašno jak roster, iznenađen sam skorom i kvalitetom igre Hapoela... Real je već gubio na gostovanju u Valensiji, Minhenu, Beogradu, Vitoriji, Virtusu... očekujem tvrdo, a pojuriću iznenađenje. Žalgirio-Baskonia, velika šteta kako su Zeleni pokradeni u Madridu, strašnu utakmicu su odigrali, pogotovo Francisko. Koliko sam ispratio, Baskonia vezala 6 poraza u svim takmičenjima na gostovanjima... ali probao bih povećani H2 na kladži. PAO-Partizan, ovde očekujem rutinsku pobedu domaćih, kao i svi bukiji. Deluje mi da će brzo otići na 15+ i u polu-gerbidžu proći veći deo tekme. Ovde bih Džabalebarija probao, miriše mi ili da će sam želeti da uđe u neki napadački ritam, ili će ga Željko zbog minulog perioda (rada) držati na terenu duže. Valensija-Bayern, ovde očekujem rutinsku pobedu domaćih, kao i svi bukiji, Bayern mi se nimalo ne dopada ove sezone. Jedino Obst na najbolji dan može ovo da približi neizvesnosti. Makabi-Milano, pošto odustajem od Makabija, ide jedna rutinska 12+ pobeda verovatno. Armani vezao dva poraza u domaćici, Zakarije dosta polako izlazi iz povrede... izbegao bih za pravu predikciju. Monako-Efes, jedan od dva derbija kola, navijački i kladioničarski ću biti uz Kokoškova, ali teška priča. Komšije-Oly, od 2022. komšije ili tuku braću ili igraju tesnu završnicu. Bilo da imaju izostanke, lošu formu ili manjak imperativa... po pravilu odigraju dobro protiv braće. Ovaj put su u fantastičnoj formi, izostanaka je sve manje, bukiji daju 49.02% šansi za pobedu, ja bih to ipak malo više, u skladu sa trenutkom u kojem se nalaze. Vredi ispratiti na kladži i duplirati banku. Barsa-Asvel, još neko vreme očekujem 15-40 za svakog protivnika najlošijeg napada u ligi. 1
Borca Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sportando prenosi da su Amar Alibegovic i Barselona u pregovorima.
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Makabiju prošle nedelje u Bolonji nisu igrali ni Walker, ni Leaf, ni Hoard. Baš ozbiljni izostanci. Zna li se šta je sa njima? Ako bi oni bili kompletni, jurio bih njihovu pobedu protiv buđavog Milana kojima trenutno kao najbolji igrači izgledaju Bolmaro i Ellis. Nema Neba a nema ni Bookera.
m0k1 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Igrao je Nebo za vikend. Jedino ako se niie opet povredio ?
NikolaTest Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago A sta je sa Hifijem i famoznim prelaskom u Oli? Ima li naznaka da ce igrati protiv Dubai-a?
kendrick duckworth Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Čovek gostovao u Pireju i opalio giros kao svaki normalan čovek.
Kosjan Willavić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 46 minutes ago, kendrick duckworth said: Čovek gostovao u Pireju i opalio giros kao svaki normalan čovek. Sfero ga pitao : tzatziki, tomato? 😁 2
Borca Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Novinar Sportanda Maggi prenosi da je Ettore Messina navodno podneo ostavku na mesto trenera Armanija (svakako je plan bio da na kraju sezone ode sa mesta trenera) pa ce (takodje planirano) Peppe Poeta postati novi trener Armanija. Jos se ne zna koju ce ulogu nadalje u Armaniju imati Messina.
Nikom nista Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/mesina-ostavka-2025-ettore-messina-poeta-leo-dellorco/
Losmi17 Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Napokon. I one 2 tekme sto je vodio Poeta je Armani dobio i cim se vratio Etore, nabili ih. Vec dugo to ne ide, a niko nije imao herca da ga pedalira. Pa je spoznao granicu i sam otisao.
Chaos Is Me Posted 41 minutes ago Author Posted 41 minutes ago Jeff Dowtin je pokidao neki ligament stopala i neće ga biti bar do nove godine na terenu. Williams Goss se oporavio kod Žalgirisa.
Recommended Posts