Chaos Is Me Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago Lapro meni najvažniji igrač Barse. Kad je tu, lakše sve ide, Satoransky može da rilja, Punter ne mora da forsira itd. Nisam se nadao ovakvom početku sezone Clyburna. Kako li je Baskoniji koja primi stotku od Asvela. 2
Don Dusko Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Kako li je Baskoniji koja primi stotku od Asvela. Teraj trenera vracaj Duska! :D
m0k1 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Jbt, jeste divljak i ume da siluje bas bas, ali Hifi mi je jedan od najjacih likova za gledanje 😁
albatros Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Zalgiris,Valensija, Hapoel na 2:0 ko bi reko, bice zanimljivo, mada pri kraju bice izdefinisano po kvalitetu 1
MrTripleDouble Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Bleakney u prvom mecu protiv Barse tri puta fauliran na sutu za tri poena, a vidim i da je veceras protiv Efesa barem jednom. Covek ima skok sut kao Ray Allen. 1
Dropkick Murphys Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 hour ago, JPM said: Sto ne igra fenomenalni TJ za Panatinaikos? Zato što je Janakopulos platio da ne ode u neki drugi konkurentski tim. Ne vidim drugu logiku što su ga uzeli i šta će on njima igrati ove sezone. 8 1
Molina23 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Tuga Božija gledati Kratkog u Panati. Kao kad bi Vitinju kupio Juventus da mu igra dupli blok i čekalicu. Idiotski.
Don Dusko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Ma totalni promasaj je Sorts u Panati. I to ti je kada nekog igraca stavis u pogresan kontekst i ulogu u timu. To razna ciganlija ne razume ovde svi su u fazonu ako je rasturao tamo rasturace i kod nas. Umesto da se pogleda sve okolnosti i kakvim timom je recimo Sorts bio okruzen, kakav sistem igre je tim picio... Edited 3 hours ago by Don Dusko 2
Magia Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Posle 2 kola, mi se samo potvrdila tvrdnja da oba nasa tima uprkos istorijskim ulaganjima, su i dalje deseto mesto i ispod po ocekivanjima pre svega kladionica, koje verovatno najvecu varijablu daju budzetima. Betway daje sledece kvote: 1. Pao 2 2. Oly 4 3. Real 7.5 4. Fener 10 5. Monako 11 6. Hapoel 11 7. Efes 20 8. Olimpija 25 9. Barselona 25 10. Dubai 25 (verovatno jedini precenjen na listi) 11. Partizan 28 12. Zvezda 33 I stvarno, kad se pogledaju igraci svih tih timova, dosta njih ne bi mogao da dovede nijedan od nasih timova. Recimo, Zvezda je imala ogromnu pocetnu prednost za Guduru, ali onda ga je Olimpija pokupila nakon f4, i pobedila pola Evrope koje ga je htelo u tom trenutku. Sa druge strane, Musa je priznao da je bilo zelje i razgovora sa Partizanom, ali da se ipak odlucio za Dubai. Hapoel igrama u prva 2 kola pokazuje da su vec ove sezone ozbiljan kandidat za osvajanje. Na kraju, povrede dosta kroje, ali verujem da je prvih 7 sa ove liste najverovatnijih prvih 7 na kraju, a da se za poslednje mesto u plejofu bore ostali timovi sa liste + Zalgiris. Najvece iznenadjenje prve nedelje je definitivno pobeda Zalgirisa na strani protiv Monaka, ali i pobeda Barse u OAKI. Sve u svemu, uopste se ne bih zacudio da sezona bude neizvesna do poslednjeg kola, kao i prethodna, pocetak svakako obecava. 1
TB Told Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 3 hours ago, СтелаРоса said: Nije im niko javio da su Ulanovas, Birutis, Butkevicius, Brazdeikis i ostali domace kombinacije koje im limitiraju potencijal. Budale doveli par stranaca koji su odgovarajuci profil umesto da su rasterali ceo tim i doveli kao pravi ljudi 10 novih stranaca. Da baš je Žalgiris za poređenje sa timom koji je prošle godine sezonu završio sa 7 domaćih igrača starijih od 30 godina, od čega četvorica 34+. Sa druge strane Žalgiris trenutno ima dva domaća igrača preko 30 godina, a prošlu sezonu je završio sa tri takva igrača, pri čemu su odlučili da Lekavičijus nije više potreban jer ne doprinosi. Žaligiris radi sa mladim igračima, ne reciklira jedne te iste domaće igrače do penzije i time zatvara mesta novim igračima.
Grobarcina1992 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Pričao je Urbonas da je u toku F4 Fener dao najveću ponudu za kratkog ali posle ispadanja Panate od Fenera Janakopulos se naljutio i ponudio duplo više.
СтелаРоса Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 6 hours ago, TB Told said: Da baš je Žalgiris za poređenje sa timom koji je prošle godine sezonu završio sa 7 domaćih igrača starijih od 30 godina, od čega četvorica 34+. Sa druge strane Žalgiris trenutno ima dva domaća igrača preko 30 godina, a prošlu sezonu je završio sa tri takva igrača, pri čemu su odlučili da Lekavičijus nije više potreban jer ne doprinosi. Žaligiris radi sa mladim igračima, ne reciklira jedne te iste domaće igrače do penzije i time zatvara mesta novim igračima. Da bas je za poredjenje tim koji je zavrsio proslu sezonu 10. (a lako je mogao i 5-6) i tim koji je celu sezonu bio ispod crte i zavrsio 14. Sa druge strane siguran sam da bi Zvezdini navijaci bili presrecni kada bi klub doveo mlade nade poput Sirvidisa, Tubelisa ili Rubsteviciusa.
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago I vi ste sve ove projekcije i zakljucke izvukli iz 2 kola? 2
Borca Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 3 hours ago, СтелаРоса said: Da bas je za poredjenje tim koji je zavrsio proslu sezonu 10. (a lako je mogao i 5-6) i tim koji je celu sezonu bio ispod crte i zavrsio 14. Sa druge strane siguran sam da bi Zvezdini navijaci bili presrecni kada bi klub doveo mlade nade poput Sirvidisa, Tubelisa ili Rubsteviciusa. Gde da potpisem za ovog prvog umesto Canaan-a (naravno ne povredjenog nego zdravog) i ovog drugog umesto Davidovca? Edited 3 hours ago by Borca 2 1
bodo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 11 minutes ago, JPM said: Ataman već upalio alarme Hahahahahahahaha da mu upumpaju još više para u roster. malo li je. pomeo ga lani Fener a sad na guzove protiv Bayerna doma i šamar od Barse. i dalje je on za mene jedan od top trenera ali teško probavljiv lik. Edited 3 hours ago by bodo
СтелаРоса Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, Borca said: Gde da potpisem za ovog prvog umesto Canaan-a (naravno ne povredjenog nego zdravog) i ovog drugog umesto Davidovca? I ja bih rado dovodio takve igrace, samo sto se ne poklapa sa F4 ambicijama skromnih navijaca. 1
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jedina veća iznenađenje su pobjede Žalgirisa u gostima Monacu i Pariza protiv Makabija.
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 minutes ago, Sector said: Jedina veća iznenađenje su pobjede Žalgirisa u gostima Monacu i Pariza protiv Makabija. Dobro Pariz i ne baš, ipak igrali su na neutralnom terenu protiv ekipe za koju se i očekuje da će biti ispod 14 15 mesta.
MrTwister Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 hours ago, MrTripleDouble said: Bleakney u prvom mecu protiv Barse tri puta fauliran na sutu za tri poena, a vidim i da je veceras protiv Efesa barem jednom. Covek ima skok sut kao Ray Allen. Uzivo to jos ljepse izgleda, znaci perfekcija kako sve nekako skolski i estetski to lijepo djeluje. Cole Swider isto, textbook 2 motion sut samo nesto ne zapinje mnogo na pocetku sezone. Bonus za Blakeneya je sto je uspio Loyda prslog da iznervira da ovaj dobije tehnicku i kasnije citav haos uslijedi sa klupom Efesa, jer ovaj nije mogao da podnese da njega odradjuju na isti nacin, ka sto on karijeru napravi od onog izbacanja nogu unaprijed i flopovanja raznovrsnog za bacanja na sutu 😄 Sinoc bas nedje ostade sam u cosku za 3 i masu vremena da sutne i on ceka da mu pridje tip na closeout i ovaj sutne i padne za svaki slucaj iako je pogodio, da bi posle trazio od Bisanga faul koji naravno nije dobio. Osjecaj je da ga je vise to zaboljelo no sto su izgubili.
Arsenije Pesic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 hours ago, Chaos Is Me said: Lapro meni najvažniji igrač Barse. Velika istina. Sa njim je Barsa druga dimenzija. I sinoć bi ih Pao dobio da nije bilo njega. Tačno se videlo kako Barsinim igračima ulazi voda u uši, izgubljene lopte, loši šutevi i crtalo se da Pao kod kuće po ko zna koji put stisne u 4/4, napravi preokret i dobije. Ali uzima loptu Lapro, trojka pa asistencija na zicer i odmah se smiruje cela ekipa, vraća u normalu i rutinski privodi utakmicu kraju. Hapoel je real deal, imaju sve što jedna plej of ekipa treba da ima.
SuperTraktorko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, bodo said: da mu upumpaju još više para u roster. malo li je. pomeo ga lani Fener a sad na guzove protiv Bayerna doma i šamar od Barse. i dalje je on za mene jedan od top trenera ali teško probavljiv lik. Ataman mi je toliko gadan da mi je zapravo postao zabavan i dopadljiv. Kao neki lik iz Alana Forda. A pritom mislim da su savrsen spoj on i Aca Lukas sa skupljom drogom. 1 1
Recommended Posts