Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Lapro meni najvažniji igrač Barse. Kad je tu, lakše sve ide, Satoransky može da rilja, Punter ne mora da forsira itd. Nisam se nadao ovakvom početku sezone Clyburna. Kako li je Baskoniji koja primi stotku od Asvela. 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Kako li je Baskoniji koja primi stotku od Asvela. Teraj trenera vracaj Duska! :D
m0k1 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jbt, jeste divljak i ume da siluje bas bas, ali Hifi mi je jedan od najjacih likova za gledanje 😁
albatros Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zalgiris,Valensija, Hapoel na 2:0 ko bi reko, bice zanimljivo, mada pri kraju bice izdefinisano po kvalitetu
MrTripleDouble Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Bleakney u prvom mecu protiv Barse tri puta fauliran na sutu za tri poena, a vidim i da je veceras protiv Efesa barem jednom. Covek ima skok sut kao Ray Allen.
Dropkick Murphys Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago 1 hour ago, JPM said: Sto ne igra fenomenalni TJ za Panatinaikos? Zato što je Janakopulos platio da ne ode u neki drugi konkurentski tim. Ne vidim drugu logiku što su ga uzeli i šta će on njima igrati ove sezone. 1
Recommended Posts