Carl Johnson Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 11 hours ago, Utopista said: Nije košarka samo procenat šuta za 3 poena. Čovek je alibi igrač. Rupetina u odbrani, cavulja u napadu koja nestane kada je bitno. Ne moram da gledam statistiku da bih video kakva je kukavica posebno kada je gusto i koliko ima izgubljenih lopti u važnim momentima što brojke ne mogu pokazati. Ne znam za koga navijaš, ali me baš zanima da li bi ga poželeo u tom timu? Navijam za Zvezdu, nije moja soljica caja, niti bih ga zeleo u svom timu, ali je za Radanova Majkl Dzordan
Marvin Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago To je stvar ukusa. Andjusic donosi jednu stvar vrlo dobro, skoro pa elitno. Ali je zato u svakom drugom segmentu kosarke uzasan igrac. Dok je Radanov vise univerzalac, neki Gagi Milosavljevic za siromasne. Needles to say, radije biram drugog. 2
Utopista Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 1 hour ago, Carl Johnson said: Navijam za Zvezdu, nije moja soljica caja, niti bih ga zeleo u svom timu, ali je za Radanova Majkl Dzordan Misliš naravno na šut. A evo ja bih pre izabrao da taj Radanov šutne trojku za pobedu mojeg tima, nego ta elitna zentara... Taj alibi igrač nabije statistiku šuta za 3 protiv Mornara, Krke... Evo neka mi neko nadje tri trojke za pobedu u celoj karijeri tog elitnog šutera i vodim ga na večeru. Nije da imam nešto lično protiv njega - nebitan mi je bio do sada, nego ove sezone navijam za SFRJ Dubai, i baš mi bode oči. Voleo bih grobari da napišu da li im nedostaje, ono domaći igrač, elitan u jednoj stvari - znači valjda makar nekome nedostaje? 🤣 Radanova sam uzeo kao primer jer je iznad spomenut, ali evo recimo Marko Jeremić, šuter a igrač koji nikada nije igrao Evroligu za razliku od ovog, karijera 3 klase lošija što se tiče klubova i kinte, a kojeg bih uvek pre izabrao za svoju ekipu. Ovaj sigurno ima spisobnijeg menadžera, ili je možda dobar za svlačionicu, ili tako neka priča...ali po meni velika, ogromna štetočina na terenu. PS. Radanov bi u 10 ozbiljnih basketa 10 puta pobedio ovog mlohavog. Edited 5 hours ago by Utopista 3
Markoss Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Za takve marginalce je sustina da jednu stvar rade vrhunski. To je nesto sto ih kandiduje da ih neki klub iz EL primeti. Andjusi je vrhunski suter. Radanov je u svemu mid. Sigurno bi ga Radanov dobio u basketu i overall bi imao veci rating u 2K, ali ne zanima to EL ekipe, jer oni takve likove dovode za neke minimalne uloge i bitno im je da isporuce maksimalno.
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Andjušić je u Vtb Ligi imao 19.8 poena prosecno, u Francuskoj prve sezone 16, pa 20 .. Najbolji strelac francuske lige. Dobar napadač je bio nekada. 1
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Anđušić je znatno talentovaniji košarkaš od Radanova, ali je tačno da je bezveznjak, da ga nema nigde kad je gusto i da je generalno hodajući krindž od lika koji je umislio da je mnogo važniji nego što jeste, u tom smislu - Nedović iz narodne kuhinje. 6
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Poredimo lika koji je košarkaški u svemu mid (ako i toliko) sa likom koji ima jednu iznaprosečnu karakteristiku, ali je zato u svemu ostalom bezveze, a na sve to je umislio kako je mnogo bolji nego što jeste (što kaže Chaos, nedovićevska crta). Anđušić je na onaj Partizanov plejof tim faktički bio overkill, pa su njegove žute minute mogle da se istrpe. U tom smislu, ekipa koja ima luksuz za tako nešto, okej je da ga ima na klupi. Radanov mi je pak košarkaš bez ikakvog identiteta. Edited 2 hours ago by DameTime
Utopista Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Pa nema dileme da je Danilo talentovaniji, ali izgleda da ga zeki karakter. Recimo da sam trener i da trebam igrača kojem ću da kažem idi i napravi 3 jake lične greške, plašio bih se da mi on bude izbor za to jer bi od te 3 minimalno jedna bila namerna, i još jedna 2 plus 1. Mislim karikiram malo, ali džabe mu i taj šut kada ne pogadja kada treba, kada je frka. Ne bih smeo da mu dam ni da prenese loptu, da organizuje napad ako je plej dobro branjen ili povredjen a prelomni su trenuci utakmice - to je izgubljena lopta u najavi. Nema ga na skoku, nema ga u odbrani... jedino taj šut kojem ne verujem u prelomnim momentima. Evo baš me zanima da li može da se iskopa par snimaka u kojima on u zadnjim trenucima rešava utakmice - ja se toga ne sećam. Šta mislite koga bi Radonjić pre uzeo njega ili Radanova? Ili Dule, mada ovaj jeste bio u Partizanu u sezoni kada je Dule otišao u Rusiju. Ali bio je klinac i imao potencijal. Možda mu je baš i nedostajao rad sa Duletom da postane kiler sličan Bogdanu? Evo ne mora Radanov on je slučajno bio spomenut, neka bude Dangubuć. Po meni mnogo korisniji igrač a Danilo je opet i od njega izvikaniji i verovatno skuplji. A ovaj dečko može i odbranu, i skok, i da prenese loptu, i opet bih njemu pre dao poslednji šut za pobedu. Za mene je Andjušić kao što neko reče za neki prilično bogati klub ali bez ambicija za nešto više od sredine tabele. Mada i za takve ima nekih amera u tom cenovnom rangu koji bi bili i korisniji i atraktivniji. Ja ne znam da li on može nekada da se 'zapali' pa prelomi utakmicu - možda grešim dušu ali imam utisak da gro poena postiže u nekim manje bitnim momentima. Nedović je makar atraktivan i ume da prelomi ponekad, pa je puno bolji izbor za nekoga ko može da uleti sa klupe i pokuša nešto pametno da uradi kada treba, dok će Danilo u 99% situacija da ukenja stvar, mada mi je i Nedović negde karakterno upitan, i pao mi je na pamet još kada sam prvi put spomenuo Andjušića - ima nešto slično u njima. Za moj ukus baš precenjeni igrači - posebno Andjušić. Takvih i boljih Amera ima na kilo za verovatno duplo manje para... Kao što rekoh najbolje je da grobari kažu da li im nedostaje, a domaći je igrač što je ipak nekakav plus? Znam da je nekim mojim ortacima džigericu pojeo i da su slavili kada je otišao. Edited 1 hour ago by Utopista 1
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Meni upravo suprotno, kakav bogati klub, Anđušić je da bude prvi strelac u Borcu iz Čačka ili Krki i da oni uvek budu u donjem delu tabele, a on da ima 20 poena prosek i da se poliva šampanjcem zbog toga. Nedovića sam uzeo kao karakterno sličnog igrača iako je naravno dosta kvalitetniji i kompletniji od Anđušića. Nosi se baja kao da je osvojio 2 NBA titule i 4 evrolige, a nikad kao neki bitan faktor u ekipi nije ušao ni u plejof EL. 1
Utopista Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Pa bukvalno taj fazon, nego hajde da ga ne ocrnim baš do kraja. Bukvalno da je Evroliga u rangu Abe, pa možda neki Spartak, Zadar, Mornar...mada bi ga navijači Zadra brzo u more bacili. A u današnjoj Evroligi ne vidim tim gde bi bio koristan. Mada ga ja života mi ne bih nikada uzeo u ekipu, ma ni za ulični basket - mislim da bi se pošibali medjusobno vrlo brzo jer ne volim takve tipove. To su oni koji kada padnu obavezno se hvataju za šatro povredjeno mesto i prave bolne grimase... Možda donekle simpatično kada je neka zafrkancija, ali kada je ozbiljna priča iskidao bi mi živce pa bih ja njemu glavu.. Kao što mi živce kida pisanje sa telefona pored ovoliko reklama, skoro pa nemoguća misija - ovo u životu nisam video...5 puta editujem jer me reklame prebace na neki peti ekran...kantastrofa. Evo sada ne mogu ni ovaj smajli da obrišem. 🤣 Edited 1 hour ago by Utopista
Recommended Posts