Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Doceko je Nan da ga patosira neko. Posto neretko i on ovo radi
Gudura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Faul ko kuca, al nekako mi zaigra srce kad neko ove dripce u zelenom vrati na fabricka😆 3
se son rose, fiorirrano Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Natjerao ih Ataman da gledaju svoju sramotu
Gudura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Valensija igra uzasnu utakmicu, i potpuno je nejasno kako su i dalje u igri
Geronimo Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Vrlo losa, ali izuzetno zanimljiva utakmica u Valensiji. NHD, Dzedaj Shoulders i Bo Kruz su veceras bili zmaj od papira, tugica na sta lice. Shorts zaradio godisnju platu u zavrsnici. Sad krece dramaturgija!
Don Dusko Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago 2 minutes ago, Sector said: Shorts prelomio seriju. Shortinjo dao Shortinjo uzeo.
Grobarcina1992 Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Ajmo Valensija do pobede bilo bi vcrs zanimljivo na instagramu nasmrkanog. 1
Žilee Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Ko sve igra PO ,kakvi sve mozgovi jujuju ovaj Key,Sako i da ne nabrajam.
Čvarkov Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Valensija pokazala da ima plan B. Odigrali su utakmicu na mali broj poena, nije ih išao šut spolja, ali su se vratili kroz unutrašnju igru preko Keya. NHD neprimetan, Nan igrao sam u većem delu meča uz podršku Kratkog i Lesora. Mislim da je nažalost serija rešena u prvoj utakmici. Da je ovo Valensija izvukla do kraja, imali bi šansu i sa 2-0 da idu u Grčku. Ovako teško da će vratiti brejk uz neverovatan pritisak. Mada bumo videli. Ovo je je plejof i sve je moguće.
Dzo23 Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Kakav bilmez ovaj Branko Badio. Sam mu Key, i on ne baci pas. Sačuvaj bože
Žilee Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Play off kosarka sto bi se reklo,prava evropska ,ali veceras je bilo pitanje ko je bio gori. PAO u ogromnoj prednosti sada.
realno *w Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Just now, Dzo23 said: Kakav bilmez ovaj Branko Badio. Sam mu Key, i on ne baci pas. Sačuvaj bože Sad to komentarišem, imao bi ok šut sa poludistance. Neverovatno. 1
Žilee Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago 2 minutes ago, realno *w said: Sad to komentarišem, imao bi ok šut sa poludistance. Neverovatno. Njemu ni majka rodjena ne bi dodala,kakav uzasan kosarkas.
Dropkick Murphys Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Izgubiše, ali baš genijalan potez Martineza da traži tajmaut pre bacanja Nana. Ništa on tu nije mogao da nacrta za one dve sekunde što su ostale, ako ovaj promaši drugo bacanje, ali ostavio mu dosta vremena da razmišlja i tako mu uđe u glavu i malo ga poremeti pritisak, što je i uspeo. Svaka čast. Nije uspelo, ali doveo je svoj tim tamo gde je želeo da bude. Biće brejka i u Atini, siguran sam. 1
Losmi17 Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago 7 minutes ago, Čvarkov said: @Losmi17 čestitke! Hvala! 5 minutes ago, Chaos Is Me said: Nije ovo bio faul Granta? Da li je lopta uvedena za 5 sek?
Recommended Posts