Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Baš jeziva odluka u moru sumnjivih. Iako se iz dva ugla jasno vidi da ju je Vezenkov izbacio, oni najduže gledaju ugao iz koga se ne vidi dobro i donose pogrešnu odluku. Tu je utakmica završena. 

Posted

Mogli  smo ovo dobiti uprkos sudijama ali je falio bolji šut Butlera i nešto bolje izdanje Chime, CMM, Kaline. Moraju se maltene savršeno odigrati ovakve utakmice da bi se dobile ili se nadati lošem izdanju protivnika što se nije desilo, naprotiv dobro su pogađali.

Idemo dalje, teško ćemo sanirati poraz od Makabija i neće biti naivne ni ove utakmice kući koje nas čekaju. Vidjećemo ima li materijala kod nas za plej of ili ćemo morati da se zadovoljimo plej inom, odgovor slijedi nakon kupa.

Bilo bi dobro da Carter zaigra da konačno ispadne Yago iz rotacije makar igrali bez klasičnog pleja. Mada tome se nadam već 2 godine ali se mali kuronja uvijek vrati kao bumerang. Za EL je useless na golemom uzorku, njegovi minuti na parketu traju kao sati. Igrač od 1.70 koji je igrač manje u odbrani a trojke šutira 20%...

• Like 5
Posted
8 hours ago, rodriguez said:

jedini koji ima evidentno manji iq je trener.

evo razmišljam čiji nam je odlazak ako pričamo o igračima ukanalio iq. nedović, teodosić, lazić, braun, daum, petrušev, gedraitis, mitrović.

jedino petrušev ali je on to vrlo kompenzovao lošom ulogom u svlačioni.

edit - apropo pitanja iz poslednje rečenice, ne znam šta da ti kažem. ne moram da volim pantera da prezirem ovakvu vrstu krađe koju oly radi u saradnji sa sudijama bukvalno uvek kada je bitno i sa bilo kime. s obzirom da godišnje već skoro 10-tak godina provedem barem 7 meseci života u grčkoj, znam ih kao zlu paru pa mi je izlečenje od pravoslavnog bratstva bilo jedna od prvih stvari koje sam uradio tako da srećno i sa jakom kurcoboljom danas navijam pre za AEK nego za bilo koga drugog, naročito ne za oly i pao. ono sakrivanje kamere koja jasno pokazuje da loptu u aut izbacuje vezenkov i ponavljanje one gde se ne vidi praktično ništa tako da ne daje osnov za promenu odluke je kvintesencija ove i ovakve grčke kojoj pripada i olimpijakos. 

snimak se pušta na zahtev sudija tako da nema šta da ovde dodajemo, ćelavi sudija je io na dsva metra i sudio aut za domaćina, naravno da mu ne odgovara snimak koji potvrđuje da je "pogrešio"

nema tu do zapsiničkog stola ništa

Posted
26 minutes ago, Sector said:

Mogli  smo ovo dobiti uprkos sudijama ali je falio bolji šut Butlera i nešto bolje izdanje Chime, CMM, Kaline. Moraju se maltene savršeno odigrati ovakve utakmice da bi se dobile ili se nadati lošem izdanju protivnika što se nije desilo, naprotiv dobro su pogađali.

Idemo dalje, teško ćemo sanirati poraz od Makabija i neće biti naivne ni ove utakmice kući koje nas čekaju. Vidjećemo ima li materijala kod nas za plej of ili ćemo morati da se zadovoljimo plej inom, odgovor slijedi nakon kupa.

Bilo bi dobro da Carter zaigra da konačno ispadne Yago iz rotacije makar igrali bez klasičnog pleja. Mada tome se nadam već 2 godine ali se mali kuronja uvijek vrati kao bumerang. Za EL je useless na golemom uzorku, njegovi minuti na parketu traju kao sati. Igrač od 1.70 koji je igrač manje u odbrani a trojke šutira 20%...

Sve se slazem, jedino bih izbacio Kalinu iz ove grupe.

Odigrao je sinoc sjajnu odbranu i ustopovao naspanovanog Furnijea, pri tome dao par trojki, jednom lepo razigrao Bocka sa niskog posta... Da ne pominjem sto je nas energetski uspon krenuo od njegovog premlacivanja Vokapa i Barcokasove tehnicke.

• Like 4
Posted
10 hours ago, rodriguez said:

španac perez i izraelac šemeš

tom perezu je davno u beogradu dule vujošević rekao na srpskom, "perez ti si lopov", neko ga odrukao i bio kažnjen

Treba ih drzati na granici po tri sata svaki put kad dolaze u srbiju.

Posted

Klub treba da uputi zvaničnu žalbu na sudijski kriterijum od sinoć, a ne da nam Drčelić drži lokalnu vakelu o nekakvoj božjoj pravdi i ta sranja.

Mora da se zna da ne damo na sebe, pa i ako nema efekta.

• Like 1
Posted (edited)

https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/olimpijakos-crvena-zvezda-cima-moneke-jutjuber-odbrana-analiza-sport-klub/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAc3J0YwZhcHBfaWQPMjc1MjU0NjkyNTk4Mjc5AAEeMxGqtJI6mmvRwoUQCMzX1DW6FGVqj0656FufBLPHsT0hLI-ZYfzPd1gzw2M_aem_eVWpo-BymQ92B9XG8fnPpQ sraman tekst ovog govneta od portala za Cimu. Nesto ne vidim da su se ovi portali javljali da opljunu ijednog domaceg igraca kada su imali padove u formi, kao sto na neukusan rade sa sad. Konstruktivnu kritiku je Cima zasluzio losim partijama, ali ovo je jako bljutavo.

Edited by Kosjan Willavić
Posted
8 minutes ago, JPM said:

Klub treba da uputi zvaničnu žalbu na sudijski kriterijum od sinoć, a ne da nam Drčelić drži lokalnu vakelu o nekakvoj božjoj pravdi i ta sranja.

Pisao Čovke zvanične žalbe x puta, pa nikakve vajde od toga nije bilo.

Štaviše, bolji status kod sudija sad imamo, nego kad je Čovke razvijao veze sa EL.

Posted
6 minutes ago, Kosjan Willavić said:

https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/olimpijakos-crvena-zvezda-cima-moneke-jutjuber-odbrana-analiza-sport-klub/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAc3J0YwZhcHBfaWQPMjc1MjU0NjkyNTk4Mjc5AAEeMxGqtJI6mmvRwoUQCMzX1DW6FGVqj0656FufBLPHsT0hLI-ZYfzPd1gzw2M_aem_eVWpo-BymQ92B9XG8fnPpQ sraman tekst ovog govneta od portala za Cimu. Nesto ne vidim da su se ovi portali javljali da opljunu ijednog domaceg igraca kada su imali padove u formi, kao sto na neukusan rade sa sad. Konstruktivnu kritiku je Cima zasluzio losim partijama, ali ovo je jako bljutavo.

Nemojte ulaziti i davati klikove budalama... 

• Like 8
Posted

mislim da treba da se prilagodimo realnosti da u ovoj EL nećemo nikada ništa uraditi. čak i ako vučić/drčela krenu da dovode igrače od 5 milki po sezoni ostaće perezi i šemeši koji će suditi svoje. u tom smislu nisam optimista ni za kraj sezone, ne samo da igramo sa onima koje ne smemo dobiti a mogli bi s obzirom na stanje stvari na parketu već i sad manjim osnivačima ili stalnima u EL. treba to pogurati da se održi integritet EL upravljačke ekipe i kor klubova. verujem da do kraja zato imamo više poraza i to neočekivanih, nego pobeda. mislim da nemamo tim koji može uvek da nakarika 20-30% više nego što je realno potrebno za pobedu.

daj bože da grešim i da sam samo ptica zloslutnica. 

Posted
39 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Upravo i ovo meni smeta.Ne smeta meni kritika Cime vec agenda.

• Like 1
Posted

Nemojte gubiti veru u ovaj tim. Par stvari u odbrani (moneke i nwora) da se sredi i napadamo taj direktan plasman u PO. Pauzu do efesa lepo iskoristiti za sredjivanje tih stvari i implementiranje kartera umesto jaga. Momci su sinoc, iako nisu bili perfekti, igrali svom srcem, u podsvesti da ih sudije gledaju popreko... Za to imaju moj naklon. Dobro ce nam doci ova pauza.

Posted
46 minutes ago, JPM said:

Mi smo vec to radili pa kurcu nije pomoglo. Stavise, mislim da to moze samo da nam se obije o glavu, jer previse “pustamo muda”.

Reputacija, licenca, sistemski pritisak, stratesko lobiranje, jak menadzment itd itd… Sve ono sto je nama spansko selo. Pisi dovidjenja.