Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Don Dusko said: Sa Kalinicem se mora ozbiljno popricati.Svakako vise nije ono sto je bio al moze biti koristan jos uvek. Poenterski nije bio dobar, ali mu je govor tela bio mnogo, mnogo bolji nego pre. Biće to okej. 25 1
Mr.Consular Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Trener nam je sakrio mane, a eksploatisao vrline večeras i to je to, alal mu vera! Igrači Dokazali da su ekipa za EL, ne očekujem ipak neki veći selamet... Bravo i teraj dalje! 9
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, VISOKOLETAC said: Ali sto Deda onako drma Yagisu hahahaha 2 1
Cavani Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 26 minutes ago, Don Dusko said: Klasican cigan, sutra da izgubi Sengelija svi bi prizivali Sasu. Ne lepo je sto smo pobedili to niko ne spori ovde al ajde imajmo mere. Ne valja kad teras, ne valja kad ne teras. Sto klasican cigan, meni je strava sto se ovde pominje da se da sansa ovom momku. I garantujem da ga niko ne bi pljuvao da izgubi sledecu, skinuo bi se suludi pritisak sa klupe. Pljuvali bi igrace 🙂 1
aleksa7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Недостаје ми речи којима бих вређао овог тужног изговора за коментатора. 31 8
Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 minutes ago, Henry Chinaski said: Dobar twit sam pročitao: Motejunas je sve ono što navijače Zvezde misle da je Luka Mitrović Free agent? 2 6
Stefi88 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Neko nam prognozirao 0-5 0-6 Kao sto rekoh u ovakvoj EL svaka utakmica je za sebe. Napred Zvezdo 🔴⚪💪 Edited 2 hours ago by Stefi88 5
Kooineeperk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mi smo do kraja godine, sto se EL tice, bas dobar period u Beogradu. 15 utakmica, 11 smo u Beogradu (9 kao domacini) i 4 putujemo (skok do Sofije, jedino dalje Dubai i jos Valensija i Pariz). Iskoristiti za dobar trening. 5
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovo je nerealan boost -afrodizijak koji diže do vrha i na kojem možeš da se voziš naredni period. Neverovatno bitna pobeda ! 4
Milko Miller Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 13 minutes ago, astrix1402 said: Da su pametni (ne verujem), Motejunas bi mi vecaras potpisao do kraja sezone. Neće uvek biti ovakvih utakmica, ali čovek zna košarke. Ako svakako imamo tu opciju sto bi to sada uradili? Ponovili bi istu gresku kao kod Sferopulosa kad smo bez potrebe produzili ugovor. 4
Cavani Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 13 minutes ago, Don Dusko said: Sa Kalinicem se mora ozbiljno popricati.Svakako vise nije ono sto je bio al moze biti koristan jos uvek. Sto popricati, ovo je Kalinin maksimum u ovom delu karijere. Fajt je tu, samo malo da smanji nervozu i sve pet. 12
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da je THT ubacio onaj kos nema sumnje da bi sudije priznale. 25
harmonajzer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kalina treba da ima manju minutažu i zato bi nam dobro došao Odželeje sa nekakvim doprinosom. Velika, ogromna pobeda koja vraća veru da možemo da budemo konkurentni u EL. Ranije sam već napisao, tog Malaki Flina dovesti pod hitno. MIslim da nam je plej potrebniji od beka. 5 1
Cavani Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nerealno dobro smo odigrali prvo poluvreme, spustili smo ih na 3/12 za dvojku i dali su 2 trojke iz slicno pokusaja. Dakle dozvolili smo im svega 5 pogodaka iz igre za 20 min, ukljucujuci trojku Biberovica uz zvuk sirene. Uopste nisam imao utisak da su izveli ukupno cak 44 slobodna bacanja, jer nije bilo zbog sudijskog navlacenja nego jer smo se posteno krljali, pogotovo pod kosem smo dobro zatvarali, nismo im dali lake poene. Mora se priznati da je i Fener bio los, ali sigurno dobrim delom i zbog nase cvrstine. Mirisalo je na plejof igru, obozavam ovakve utakmice, EL at its finest, samo je suta malo falilo. Klasicna dvoiposatna lepotica. 18
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bez prvog pleja smo ugasili. Bog zna kada će onaj amerikanac da se vrne.
NikeAir Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Iznenadjenje u rangu nase vecerasnje pobede mi je saznanje da Horton-Taker ima 24 godine 😯 5 3 1 13
ZvezdaBL Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovog ekipi ludaka je bila potrebna energija koju grk nema ili je izgubio ako je imao, Tomo maestralno vodio utakmicu i svih 40 minuta vodio u po Carigrada. Mislim sa Saletom da ce dovoljno naleci ekipa jer je i on dobar ludak, i da sve pohvale za Motejunasa kakav masterklas veceras sa nepuna dva odradjena treninga. Momentum na nasoj strani, idemo sad taj Zalgiris dobiti pa Realu vratiti za prosli sezonu. Napred Zvezdo, uzivajte cigani, zasluzili smo nakon svih muka. 2
kolanidja Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kad se vec vracamo sa gostovanja Feneru, daj da povedemo ovog Brendon Bostona, ionako ne igra kod njih. 🤣 BRAVO ZVEZDO!
Bogoljub Gagic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Калина нас је одлично увео у меч, препознао је сваку мисмеч ситуацију. Не треба од њега у овој екипи очекивати поене. 11
Borky Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Stvarno je ne realno da covjek koji je bio pomocnik Sferopulusa vodi potpuno drugacije utakmicu od njega. Od prvog sekunda se trci u ledja protivniku. Na pokusaj serije protivnika se ne skidaju gace vec se sece TO. Bas onako dosta drugaciji pristup. 13
Dragan Mićić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Moje izvinjenje Čimi, mislio sam da je obican dizac atmosfere. Kapa dole. 10
djenkoslav Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Najgore mi što ne mogu da gledam hajlajtse na kojima se Plavšić dere nego ovaj izgovor od komentatora... Fuj 12 1
NikolaTest Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ja sam debelo potcenio Matejunasa, mislio sam da je završio sa ozbiljnom košarkom. Na stranu vrhunska partija, odlična liderska uloga na terenu i na klupi. Jago, ti mi nisi nedostajao. 🙄 Edit: sad će Drčela da edituje objavu za cene karata protiv Žalgirisa 😂 Edited 1 hour ago by NikolaTest 2
Recommended Posts