Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, aleksa7 said: Јанис је ушао да гаси пожар пред два гостујућа дербија иако је имао могућност да долазак одложи за неки мање стресан тренутак недељу дана касније. Да ће Саша Обрадовић доћи у Звезду знамо и ми и он већ добра 2-4 дана. Ако не буде на клупи сутра против Фенербахчеа, код мене креће са -1 нивоа. Могуће је и скроз реално да га не занима где му је полазна тачка у мојој свесци, али има тих неких великих ситница које не би требале да остану неспоменуте и заборављене. https://streamable.com/esqveu
Taki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, avakss said: Ocekujem objavu da su dozet i bagzi bivsi Neka njega tamo što duže
Molina23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Zauvek naš brat Jani ❤️ Srećno dalje, Zvezda je tvoja kuća! 17 2
leki bg Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nema sta o pokojniku sve najlepse. Bilo je sjajnih momenata i derbi win streakova, ali zadnjih 7 meseci ne mozemo da se sastavimo, ne znam da li smo 2 dobra meca odigrali. Da je imao srece sa povredama igraca- vala bas nije, I Joel prosle godine koji je drzao difens, ove da ne govorimo, ali ga to ne abolira od onakve zavrsnice I prosle I ovako losih partija u ovoj sezoni. Surovo: Zbogom Janise, Sale welcome! 3
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Sve najbolje gospodinu Sferopulosu. Jasno da su nakon povrede Bolomboya kola krenula nizbrdo i da ova agonija predugo traje. Svakako nije jedini krivac i ako se nešto drastično ne promijeni u finkcionisanju kluba, treneri će se samo smijenjivati, bez nekog pomaka. Edited 3 hours ago by Sector 9
Filbi Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Sector said: Sve najbolje gospodinu Sferopulosu. Jasno da su nakon povrede Bolomboya kola krenula nizbrdo i da ova agonija predugo traje. Svakako nije jedini krivac i ako se nešto drastično ne promijeni u finkcionisanju kluba, treneri će se samo smijenjivati, bez nekog pomaka. Mrka kapa https://kkcrvenazvezda.rs/news/predsednik-kk-crvena-zvezda-zeljko-drcelic-hvala-na-svemu-velikom-gospodinu-janisu-sferopulosu
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Drčelić preuzeo odgovornost: I kao čovek i kao predsednik… Još samo da definišemo ŠTA JEBENO ZNAČI TO PREUZETI ODGOVORNOST!!! 6
VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, JPM said: Drčelić preuzeo odgovornost: I kao čovek i kao predsednik… Još samo da definišemo ŠTA JEBENO ZNAČI TO PREUZETI ODGOVORNOST!!! Eh, sad 🙂
Bejn Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 48 minutes ago, Don Dusko said: Znaci ovako dok je kod komsija bio samo Zoc mi smo promenili sledece trenere: Dejo, Vlada Jo, Dusko Ivanovic i Janis. Želimira ni atomka, po sred Arene, ne bi pomerila sa trenerske fotelje.
Shunsuke Nakamura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sfero, sve najbolje i hvala na svemu! Za mene će ostati upamćen kao dobar trener i veliki gospodin. Da budemo realni veći je on trener nego što je ovo klub, iako se mnogi ponašaju kad da navijaju za Boston ili Lejkerse. Još jednom - hvala i sve najbolje! 6
BattleBender Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jako mi je zao sto je na kraju ispalo ovako, ali se moralo. Dodje neki trenutak gde nema povratka, i gde su neke stete nepopravljive. Sfero i da je ostao nikad ne bi mogao da radi posao najbolje sto moze. A nije to los trener, sta god ovde ljudi pricali. Ovakav kanal, u kakvom smo mi sad, dovode do toga da te preispituju sve, pa cak i samog sebe preispitujes. I ono sto je jos gore, 1000 puta je teze povratiti dugorocnost stabilnost tima, nego izbeci ponovni sunovrat. I da je ostao i podigo tim, da smo vezali neke pobede u EL, uspostavili ritam u ABA, na prva 2 vezana poraza stvorila bi se atmosfera da nam na vrata kuca ponovo ovakav period. Jbg, Sfero je meni gotivac bio, nikada nisam niti cu ikada reci ruznu rec o njemu. Gotivim takve ljude. Ne hvata na patetiku, ne dodvorava se nikom, pa ni navijacima (sto je meni jako bitno) cuti i radi svoj posao, gotovo da nikada nije izigravao zrtvu. Sa druge strane ocekujem od Obradovica da isporuci mnogo toga sto sam sada pomenuo. I patetiku, i dodvoravanje publici. Ali i da ne cuti. I nije problem da se ne cuti. Problem je da pricas nebuloze. Ne bih se kladio da toga nece biti. Tako da nisam prezadovoljan. Svakako sam vise zeleo Radonju. Ali Radonju dovoljno gotivim da njemu samom ne zelim ponovo da sedne na ovo mesto, u ovoj toksicnoj atmosferi, sa toksicnim navijacima kakvi su navijaci KKCZ.... 4 1
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Smješan je ko crtać ovaj sns neimar. Koga zanima ova besmislena patetična poruka? Bukvalno smo svi znali da neće dočekati novembar na klupi jer je i Filip Višnjić vidio da je izgubio konce i da se totalno raspao. Naravno da to ovaj buzdovan nije vidio jer nema veze sa životom. Tu je da sluša nadređenog i sprovodi odluke. Čovjek je zamjenio 10 igrača i dobio pedalu posle dva kola. Usrali su nas finansijski, i ostavili novog trenera da se batrga s ekipom koja nije njegova. Cirkus smo totalni. S ovim tipusima što vode klub neuspjeh je zagarantovan. 6
Manu Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Hvala Sferopulosu, zaista je bilo odličnih momenata. Ipak, njegov ceo mandat će mi u sećanju ostati vezan za jedno ime - Joel Bolomboy. Sve dobro tokom ovog perioda se dešavalo sa njim, sve loše bez njega. Igrač koga je maksimalno dobro koristio i koji je kod njega izgledao bolje nego što bi bilo gde drugde. Za sve ostale igrače koji su prošli kroz klub za Janisovo vreme nisam siguran da je to slučaj. 12 1
BattleBender Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Dzo23 said: Usrali su nas finansijski, i ostavili novog trenera da se batrga s ekipom koja nije njegova. Pa nije nuzno problem to sto si doveo igrace jednom treneru, pa sad imas drugog. Ako si doveo koncepcijski adekvatne igrace, nece ti igraci da smetaju novom treneru. Svakako, ako si doeo dobre igrace, dobar trener ce znati da ih iskoristi. Problem je sto novi treneri uvek igraju na kartu alibija "To nisam ja selektirao itd", kao da mu je bolje da ima u timu nekog ispodprosecnog igraca koji mu kao odgovara, nego nekog provereno EL igraca... Jes' boli ga kurac... kad mora da kazem. Ali videcemo sta ce biti. Da sam optimistican, i nisam bas...
MarioKempes Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 16 minutes ago, Sector said: Svakako nije jedini krivac i ako se nešto drastično ne promijeni u finkcionisanju kluba, treneri će se samo smijenjivati, bez nekog pomaka. Tvoj post sam uzeo za citat, ali se ne odnosi samo na tebe, nego generalno, često se provlači to da nešto mora drastično da se promeni u funkcionisanju kluba, pa me zanima (bez ironije i loše namere) na šta se tačno misli, šta da se drastično promeni, a da je iole realno? Otišao je Čović, koji se jedini pitao za sve, od čistačice do beka šutera, došao ćaci Drčelić koji, čini mi se, ne radi tako. Doveden je Tomić na mesto glavnog čoveka za sportska pitanja i ja iskreno mislim da se za 90% pojačanja pitaju on i trener. Novac imamo i imaćemo ga u sličnom iznosu dok god tako odobrava predsednik države, nevezano koji od njegovih Drčelića ga prosleđuje i upravlja. Ako ne grešim, promenjen je i medicinski deo, nema više onog čuvenog doce Gluščevića (ako sam ovo pogrešno shvatio, neka neko demantuje, nisam siguran). Raskrstilo se sa domaćom osnovom, ostali Dobrić i Davidovac kao pomoćno osoblje i Kalinić koji bez dileme zaslužuje. Stručni štab bira trener, tu nema šta mnogo klub da menja. Za Sferopulosa bilo strpljenja i posle Budućnosti i posle Spartaka i očajnog kraja sezone, nije menjan na prvi loš period. Bagzi i Dozet su još tu, ali marginalizovanog uticaja i pitanje je dana kada će nestati. Šta bi još moglo da se promeni, pa da to smatramo kao drastično poboljšanje/promenu? 6
Miloš 52 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: Znaci ovako dok je kod komsija bio samo Zoc mi smo promenili sledece trenere: Dejo, Vlada Jo, Dusko Ivanovic i Janis. Ne valja.
Bagzzi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jel se zna na kraju tacno sta je Kenan povredio? Posto vidim da Sport Klub izbacio snimke gde Kenan već trenira u Americi. 1
Clash Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 14 minutes ago, MarioKempes said: Tvoj post sam uzeo za citat, ali se ne odnosi samo na tebe, nego generalno, često se provlači to da nešto mora drastično da se promeni u funkcionisanju kluba, pa me zanima (bez ironije i loše namere) na šta se tačno misli, šta da se drastično promeni, a da je iole realno? Otišao je Čović, koji se jedini pitao za sve, od čistačice do beka šutera, došao ćaci Drčelić koji, čini mi se, ne radi tako. Doveden je Tomić na mesto glavnog čoveka za sportska pitanja i ja iskreno mislim da se za 90% pojačanja pitaju on i trener. Novac imamo i imaćemo ga u sličnom iznosu dok god tako odobrava predsednik države, nevezano koji od njegovih Drčelića ga prosleđuje i upravlja. Ako ne grešim, promenjen je i medicinski deo, nema više onog čuvenog doce Gluščevića (ako sam ovo pogrešno shvatio, neka neko demantuje, nisam siguran). Raskrstilo se sa domaćom osnovom, ostali Dobrić i Davidovac kao pomoćno osoblje i Kalinić koji bez dileme zaslužuje. Stručni štab bira trener, tu nema šta mnogo klub da menja. Za Sferopulosa bilo strpljenja i posle Budućnosti i posle Spartaka i očajnog kraja sezone, nije menjan na prvi loš period. Bagzi i Dozet su još tu, ali marginalizovanog uticaja i pitanje je dana kada će nestati. Šta bi još moglo da se promeni, pa da to smatramo kao drastično poboljšanje/promenu? Andrej Vučić 1
keli165 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 35 minutes ago, JPM said: Drčelić preuzeo odgovornost: I kao čovek i kao predsednik… Još samo da definišemo ŠTA JEBENO ZNAČI TO PREUZETI ODGOVORNOST!!! Podseća me na njegovog imenjaka. Preuzimam odgovornost, ali ja im nacrtam 5 na 0 oni ne znaju da ponove.
BattleBender Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, MarioKempes said: Tvoj post sam uzeo za citat, ali se ne odnosi samo na tebe, nego generalno, često se provlači to da nešto mora drastično da se promeni u funkcionisanju kluba, pa me zanima (bez ironije i loše namere) na šta se tačno misli, šta da se drastično promeni, a da je iole realno? Otišao je Čović, koji se jedini pitao za sve, od čistačice do beka šutera, došao ćaci Drčelić koji, čini mi se, ne radi tako. Doveden je Tomić na mesto glavnog čoveka za sportska pitanja i ja iskreno mislim da se za 90% pojačanja pitaju on i trener. Novac imamo i imaćemo ga u sličnom iznosu dok god tako odobrava predsednik države, nevezano koji od njegovih Drčelića ga prosleđuje i upravlja. Ako ne grešim, promenjen je i medicinski deo, nema više onog čuvenog doce Gluščevića (ako sam ovo pogrešno shvatio, neka neko demantuje, nisam siguran). Raskrstilo se sa domaćom osnovom, ostali Dobrić i Davidovac kao pomoćno osoblje i Kalinić koji bez dileme zaslužuje. Stručni štab bira trener, tu nema šta mnogo klub da menja. Za Sferopulosa bilo strpljenja i posle Budućnosti i posle Spartaka i očajnog kraja sezone, nije menjan na prvi loš period. Bagzi i Dozet su još tu, ali marginalizovanog uticaja i pitanje je dana kada će nestati. Šta bi još moglo da se promeni, pa da to smatramo kao drastično poboljšanje/promenu? Sve si ti lepo nabrojao, ali sve to meni deluje kao nekakve fiktivne promene. Klub za pocetak mora da ima kratkorocan, srednjorocan i dugorocan plan. Koliko god da absurdno zvucalo ovo sto cu sada reci, ali u nasem brlogu ovde nije mnogo ni bitno da ima dugorocan. Jer dugorocan plan zahteva da znas sta ce da se desava sa drzavom i klubom. O toj dinamici je suvisno pricati sada... Kratkorocan plan nisu imali ni nivou jedne sezone, niti sada, niti prosle sezone. A niti su imali srednjorocan, u kontekstu prethodne sezone sa ovom sada. I ono sto je najgore nemaju plan sta i kako sa ovim periodom od 3 god, koliko traje licenca. Prosle godine si imao mator low energy high iq team.. koji na svu muku je imao pleja koji se ne uklapa u to. To sad preko noci menjas, i okreces novi list tako sto pravis frankestajna za nesto totalno drugo. Cak i taj frankestajn nije sastavljen od dobrih zakrpa. To PAO, Oly i Real ne mogu da iznesu, da preko noci promene koncepciju i da se ne raspadnu. Tako da svaka prica o nekakvoj toboze podeli poslova nema mnogo smisla. A ako pricamo o tome, meni deluje i da je nema uopste, i da nakraju dana podela poslova se svodi na podelu funkcija u klubu i samih plata za isto. A da sve poslove i dalje vrsi onaj koji zapravo i zvanicno nema funkciju u klubu... U celoj toj ujdurmi su zrtve i trener i igraci. Koji nisu bez svoje odgovornosti, da se razumemo. ------ Dobio si licencu na 3 god, znaci igras EL sta god da se desi. Hoces navodno da napravis neki rezultat. Mora da budes tezak pacijent da mislis da mozes to da uradis sa Zvezdom, tako sto ces odmah prve sezone da pojuris nesto. Sferopulosa ako su menjali, morali su odmah na leto. Pa onda samim time postavi nekog sa kim ces da krenes u projekat od 3 god, gde ne zavisis mnogo od trenera nego od koncepta i kakav igracki nukleus pravis. Gde ti npr prva sezona nije najbitnija, nego je priprema za naredne... Ali ne, tim i dalje voli da bude cirkus, sa sve nakaradnim rolerkosterima u toku sezone. Mozes ti da promenis navodno neke stvari, i dalje je ovo nebojsa covic fukncionisanje kluba... 2
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, keli165 said: Podseća me na njegovog imenjaka. Preuzimam odgovornost, ali ja im nacrtam 5 na 0 oni ne znaju da ponove. Pa bukvalno to. Fraza "Preuzimam odgovornost" je ubedljivo najjeftinija od svih. Šta to znači? Po meni to treba da znači da gubim svoj integritet ako nešto za šta sam garantovao ne ispadne kako treba. Kako se iskazuje gubitak integriteta? Pa tako što ponudiš svoje mesto nekom drugom. Ovde kod nas svi preuzimaju odgovornost jer to ništa ne znači.
Recommended Posts