Jump to content

keli165

Član foruma
  • Posts

    93
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by keli165

  1. Bitno je da Sferopulos pred svaki mec i posle svakog meca prica o odbrani, a to sto je ista sve gora i gora iz meca u mec to nikom nista. Mesec dana ne mozemo da odbranimo napad, a kada prorivnik promasi sut mi kos ne mozemo da zagradimo. 100p nam da prosecna el ekipa. Nama je najbolji defanzivac u timu Hanga koga je veceras Evans unistio cak vise nego Jaga.
  2. Pa imamo. Pogledaj samo napad kad je Nedovic dao 2 trojku, i napad posle toga
  3. Jago je igrac koji mi je najtezi za gledanje, momak je fizicki inferioran, takticki neobucen, tehnicki tu i tamo. Oni pokusaji ulaza su jezivi, lik ne skace u vis na drugom korak, vec u dalj, a to se bukvalno uci na prvom treningu. Opet sa druge strane, sto se tice zelje i energije nema mu se sta zameriti. Mlad je, ima 24 godine i mogucnost da napreduje. Nadam se da u klubu ima ko da radi sa njim jer je potpisan na 3 godine. Najmanje je on kriv sto se nalazi u situacii u kakvoj se nalazi ( da bude 1.plej).
  4. Jebali smo im kevu sa onom zonom 1-3-1 sa agilnim Davidovcem. Ne znam zasto nismo nastavili to da igramo.
  5. Kako je Damir Javor preokrenuo utakmicu, stati pa gledati
  6. Bukvalno kakva god da nam je medicinska sluzba, mali prst se resava za 2min, a za 2 dana si ko nov. Jedna od laksih povreda, cak ni bolovanje na poslu ne mozes dobiti na polomljen mali prst.
  7. Kako vrhunski spremljena utakmica 2 put se pomaze na sestini sa dorsija
  8. Mi smo sanse u EL izgubili svidjalo se to nekom ili ne. U aba ligi smo prvi i to mesto ne mozemo da izgubimo. Za izvesno finale protiv partizana nam ne bi pomogao ni Kampaco da dodje sada a ne Topic, jer imaju duplo jaci tim. Tu ce nam ipak biti potrebna atmosfera linca i ona eminentna gospoda iz prvog reda Pionira.
  9. Nisam ispratio zasto bi Zalgiris uopste pustao Evansa bilo gde? To bi bilo kao da Real pustl Kampaca.
  10. Prva Kampacova utakmica u el, poslednjih 5min od Gilespija nismo mogli da pogledamo na kos, bukvalno je sve zatvorio. Ali protiv nas i Bortolani izgleda brutalno, tako da to nije neko merilo.
  11. Samo se nadam da ce posle ove spanske turneje otkaze dobiti tobi i ovaj konobar iz brazila.
  12. Sta bih dao za petorku jovic lazic dangubic simonovic i kuzmic. Makar ga ne bi svi brisali o nas. Ovo sto sada igramo je frustrirajuce, protivnici nas rutiniraju sa 50% snage.
  13. Klub koji se takmici u euroligi i ima (kako je na pocetku sezone receno) njavise ambicije u istoj ne moze da dozvoli da u svom sastavu ima igraca kao sto je Jago. Svakakvih je neznalica proslo kroz klub ali ovolika neznalica nikad nije obukla dres kkcz.
  14. Zakucaj ga Teo ja cu kaznu da platim
  15. Evrokup utakmica. Igraci su nam skroz van forme, bez samopouzdanja i bez onoga sto otezava lateralne kretnje, napadi su nam tragedija bez Tea-lose stvari. Dobre stvari- rana faza je sezone.
  16. Mislim da mnogima nije jasno. Ne postoji utakmica da nas neko ne nagrdi u cetvrtini 15 razlike.
  17. Da li ima neko ovde da objasni faul Mitrovica nad Pajolom 26 sekundi do kraja oni imaju do kraja napada 11 sekundi. U tom trenutku je bilo 3 razlike.
  18. Da li ima neko ovde da objasni faul Mitrovica nad Pajolom 26 sekundi do kraja oni imaju do kraja napada 11 sekundi. U tom trenutku je bilo 3 razlike.
  19. Problem je sto se veruje sta pisu danas i direktno.
  20. Ako jos jednom bacis oko na post mozda budes video da nigde nisam napisao da nam ne treba cetvorka, vec mislim da smo na osnovu svega do sada uradjenog u prelaznom roku zatvorili tu poziciju ( sto naravno ne mora da bude tacno). Al' nebitno, ne bih dalje da se nastavljam, zbog bezazlenog misljenja, pogotovo ne sa nekim ko veruje u ''izvore".
  21. Nisam nista gadjao tako da nemam sta da pogodim. Prvi deo posta je cinjenicno stanje drugi deo je moje misljenje.
  22. 8 pojacanja+ Nedovic Mitrovic i Lazic= 11. Ne vidim prostor za jos 2 pojacanja. 4 igraca smo doveli na pozicijama 4 i 5 tako da je to zatvoreno. Taj jedan sto bi trebao da dodje bi u teoriji trebao da pokriva poziciju 1 i bude zamena za Shabaza jer ne ocekujem Tea da izdrzi celu sezonu bez povrede.
×
×
  • Create New...