Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Kooineeperk said: Nije trebalo to uraditi u onoj nocnoj mori posle kupa jer smo imali kakve-takve sanse za dalji plasman u EL a i u ABA smo bili OK. Dakle do sredine aprila je ok bilo da ostane, i nakon tog ispadanja se otvorio prozor za odlazak. Posle je isla ABA do pocetka Juna kada smo ispali od Buducnosti. To je bio mozda i najbolji trenutak za rastanak. Dakle drugi momenat kad je trebao da leti. A ako nekom ni to nije bilo dovoljno onda, slazemo se, sasvim sigurno je to bilo posle one blamaze protiv Spartaka u Junu. Ali ako ni to nekom nije bilo dovoljno onda su ovi debakli na početku ove sezone ali i priprema gde smo primali po 90+ nekoliko puta i izgledali jadno i Čemerno. Ako ni ovo nije dovoljno onda bolje i ne zaslužujemo od ovog stranjani uloge fenjeraša. Bitan je komtinuitet!
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago I da, sram bilo navijače Crvene Zvezde. Mi ne zaslužujemo ovaj klub. Mi smo govna. 3 3 1
СтелаРоса Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, TB Told said: Nikad i ništa u EL nisu donele, to je činjenica. Da ne pominjem da je Radonjić sadašnju reputaciju stekao tek posle treće sezone u Zvezdi i to na kraju iste. Da se ovi što smatraju da je smena trenera lek za sve on bi bio smenjen posle poraza u finalu KLS, dva meseca posle dolasak. Tomic-Sakota boljitak u EL. Jovanovic-Ivanovic boljitak u EL. I kada je Radonja menjao Sasu, ili Janis Ivanovica postojao je boljitak koji se nije reflektovao kroz EL nego kroz bolju igru i tri osvojena trofeja sto je bila ambicija u tom momentu. Nismo mi oduvek bili bogati EL klub kojeg samo to takmicenje zanima, do pre dve godine smo uvek imali jedan od top5 najmanjih budzeta u EL. 8
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dokazao je da ne zna, bez obzira da li imao pun roster, ili bez 2,3,5 igrača. U play in utakmici su svi bili tu u Minhenu pa je kao i danas dozvolio 20-0 seriju. Ekipa mu je bez identiteta, nema ni glavu ni rep. Ne vidi se trenerski pečat niti jasna filozofija. Šta preferira? Da li stavlja akcenat na napad ili odbrani? Za ove 2 godine još nisam provalio. Prošle sezone nije znao da uklopi 90% igrača koje je imao. Ekipa mu se potpuno raspala na kraju sezone. Da, imamo povređenih igrača, ali ajde da postavim pitanje zašto nam se toliko povređuju igrači? Do koga li je? 🫤 Neće DR sigurno preuzeti ovaj tim prepun mekušaca i divljaka. Paskval još manja šansa. Najrealnije da to bude Nenad Stefanovic sto vodi Igokeu ili tako neki neafirmisani, koji neće puno talasati i gledaće na to kao životnu šansu. Obrali smo bostan sve u svemu. 3
dunaj95 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 16 minutes ago, Disfruto said: Taman ta 4 clana da zategnu odbranu. Neće "zategnuti" odbranu ali će CMM dobiti prostora da bude agresivniji u odbrani jer kad napravi 2 faula ući će Grejem... Isto važi i za ostale pozicije...Ponavljam, o kakvoj odbrani da pričamo kad je 5 igrača odigralo debelo preko 25min...a sa klupe na peticu ulazio davidovac, plus večeras očajni Kalinić i Odjelej...a na kraju krajeva ti igrači bi nam sasvim sigurno održali tonus u drugom poluvremenu, napadački...pa bi možda dali "koš više" od Bajerna...
berti Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 17 minutes ago, Don Dusko said: Mnogo gresis ovde.No dobro. Dakle, da li istim aršinima gledate i na jebenog Milojevica. Svi ti argumenti za ostanak Grka se mogu primeniti na Miloja. 1. Nema ko da ga zameni, niko nece da dodje ovde da mu Terza popuje. 2. Sto puta manje se pita nego Sfero za igracki kadar. 3. Usred sezone mu prodaju igrace. 4. Svake godine odlaze mu najbolji. Ali, ne. Miloja treba najuriti, igra dekadentno, za razliku od Sfera koji igra progresivno u picku materinu. Miloja bih ja odmah najurio, kao i jebenog Grka. 1
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Vecina ovih sto drže "fige" da Sveropulos ostane su oni koji više gledaju šta će reći okolina na našu promenu trenera, nego kako će biti klubu. Nate" evo mi imamo kontinuitet u trenera a to sto nemamo rezultat jbg... Stvar je prosta , radiš dobro imaš rezultat , budi 100 godina na klupi. Ako nemaš rezultat u kontinuitetu, ako si pogubljen , treba da letiš.
drakon1 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, Cavani said: Od ostalih vesti deluje da je Oleleye nazalost novi Gidra, doveden napamet bez ikakvog plana sta sa njim i kako ga iskoristiti. Izgleda i da nije slucajno sto je odigrao proslu sezonu onako kako je odigrao. Malo je jedan reket da se guzice i Oleleye i Kalina i Moneke, pogotovo dok spolja spremno ceka Bugarin da odapne i rasiri. Ojeleye izgleda da pripada u skupinu onih igraca koje dovodimo, koji su odigrali jednu dobru sezonu (ne poslednju, nego minimalno pretposlednju ili jos pre toga) i jos ako su nam dali 15+ poena kad su igrali protiv nas, ti igraci automatski dolaze na listu igraca koji moraju doci kad-tad. I onda dolaze kad im je prime prosao. Tako i Ojeleye: pretprosla sezona sjajna i tu je on vec u glavi "potpisan". To sto je bio ispodprosecan prosle sezone, nije imalo nikakvog uticaja na njego dolazak. Ako je to nekog i interesovalo, to je bilo kratkog daha. Oni koji su ga doveli bili su misljenja da ce Zvezda da ga vrati zvezdane staze. Aha, kako da ne. Ista prica i sa CMM. I sa Brownom. I sa Thompkinsom. Ni Hanga nije daleko. Dovode se "imena" sa velikom prosloscu, a ne kvalitet koji treba da bismo bili konkurentni an EL nivou.
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Урош19 said: Ne, ali ljudi koji su počeli sa teranjem Sfera u toku priprema i ljudi koji prizivaju novog trenera posle 2 utakmice i dok su nam povređena 2 veoma važna igrača jesu nerazumni. Ne znam šta vi mislite da bi se desilo kad bi sutra došao neki drugi trener? Ako treba odgovor to je apsolutno ništa jer: 1. Taj trener ne zna igrače, nije prošao pripreme sa ekipom i trebalo bi vremena da se uopšte izgradi bilo kakav sistem. 2. Povređeni igrači bi još uvek bili povređeni i bili bi u istim govnima Treba sačekati nekih mesec dana, da se vidi gde smo i šta smo i ako tad ne bude nikakvog pomaka onda treba razmisliti o smeni. Ja BiH sačekao bar do 0-10 mada i onda treba razmisliti jer novi trener ne zna igrače,klub..treba mi jedno 18 meseci da to sve pohvata i da se uhoda jeste?Kao da angažuju moju pokojnu babu a ne prof trenera. Smešna priča .Neki je nazivaju i razumnom.
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago On 9/25/2025 at 9:21 AM, Kooineeperk said: Skidam kapu svakome ko nam bude dao 90- poena. Jer cemo takvu kosarku igrati - ja ne znam koliko cemo davati poena - ali vec unapred sad kazem skidam kapu svakom ko nam da 90- poena. Reveal hidden contents Iz respekta skidam kapu, sto nas nece nakantati, jer cemo mi piciti do 80 max. Reveal hidden contents Mracimooooooo... Pre pocetka sezone sam ovo napisao... polu sprdnja, polu zebnja. 92 Armani, 97 Bayern... 1
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Dzo23 said: U play in utakmici su svi bili tu u Minhenu pa je kao i danas dozvolio 20-0 seriju Ovo se nije desilo. 3
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, СтелаРоса said: Tomic-Sakota boljitak u EL. Jovanovic-Ivanovic boljitak u EL. Tomić otišao pri učinku 1-2. U trenutku prekida smo bili na 11-17 i na 14. mestu. Ne postoji način na koji se to može predstaviti kao boljitak. Jovanović uopšte nije bio na spisku u poruci na koju sam odgovorio, pa i nema mesta diskusiji u ovom kontekstu, posebno što se jedva može smatrati trenerom, već se radilo o pokušaju šarlatana Čovića da pokaže da je on stvaralac trenera.
Milos 3.14 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Način odbrane na Obstu je sam po sebi za otkaz, bukvalno na poluvremenu utakmice i odma da mu se rezerviše let za Solun da se ni ne vraća sa ekipom za Bg . 9
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 11 minutes ago, Zadnji vezni said: Ja BiH sačekao bar do 0-10 mada i onda treba razmisliti jer novi trener ne zna igrače,klub..treba mi jedno 18 meseci da to sve pohvata i da se uhoda jeste?Kao da angažuju moju pokojnu babu a ne prof trenera. Smešna priča .Neki je nazivaju i razumnom. Hvala Bogu pa imamo 45 primera gde je smena trenera na početku sezone donela instant bolji rezultat. Sa izuzetkom Duška umesto Vlade Joa ( a Vlada Jo je stvarno nikakav trener i svaki kršten bi doneo bolji rez od njega), nama nijedna smena trenera na startu sezone nije donela nikakav instant rezultatski napredak, koji vi sad prizivate, jer to jednostavno ne funkcioniše tako. I kad je Radonja zamenio Saleta nastavljen je raspad u EL kao i kad je Janis zamenio Duška. Upravo iz tog razloga je besmisleno smenjivati trenera bez da je dobio šansu da uradi nešto sa ekipom. Edit: S tim što to kod Duška nije ni bio raspad al valja umiriti ciganiju smenom trenera jer očigledno prolazi. Edited 1 hour ago by Урош19
MV91 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Данас сам слушао Удвајање у коме Един каже да Барса није имала новца за тренера па је задржала Пењароју углавном из тог разлога, а да Паксвал могуће није пристао да преузме клупу јер се није слагао са управом око неких играча. Тако да је практично немогуће замислити да узме у разматрање Вучићевог близанца у оваквом стању. Потенцијално нови тренер (делује да је питање времена, овако је било пре 2 и 3 сезоне) ће се суочити не само са болницом, него и немогућношћу да доведе макар неког играча. Занимљиво ће бити и како ће то изгледати са Томићем на овој позицији, објективно прецењене репутације. Делује да је Звезда као клуб у кризи која је много већа од резултатске. Буквално је продужена рука свег зла које се дешава. 15
Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Neki ne umeju da shvate, a to je da mi nismo bazdareni da gajimo ljubav i stavramo kult licnosti. Mi smo razvili ljubav prema klubu. Siguran sam da bi oni da imaju Vidica, Piksija, Deja i ostale realne fudbalske velicine, umeli da ih smeste iznad Zevsa. Kod nas su svi oni smrtnici, neki od njih i proterani. Tako da to sto oni rade sa Zeljkom, kod nas nije moguce, niti ce ikada biti. Evo, veci je uspeh napravio Ljupko Petrovic od Zeljka, pa ga niko ne bi stavio na klupu Zvezde. Namerno ovde poredim fudbal i kosarku, posto je fudbal daleko veci i popularniji od kosarke, narocito ove evropske, da kazem drugorazredne u odnosu na NBA. 4
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Crni said: Mi smo razvili ljubav prema klubu. Najsmešnija stvar napisana večeras.
Thor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Po zakonu velikih brojeva, i ova uprava, koja je većinu stvari do sada uradila katastrofalno, morala bi da povuče neki dobar potez, jos čekamo...
СтелаРоса Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 13 minutes ago, TB Told said: Tomić otišao pri učinku 1-2. U trenutku prekida smo bili na 11-17 i na 14. mestu. Ne postoji način na koji se to može predstaviti kao boljitak. Jovanović uopšte nije bio na spisku u poruci na koju sam odgovorio, pa i nema mesta diskusiji u ovom kontekstu, posebno što se jedva može smatrati trenerom, već se radilo o pokušaju šarlatana Čovića da pokaže da je on stvaralac trenera. U obe sezone smo izgledali bolje u EL nakon promene trenera, to je cinjenica. Sakota je imao 8-9 skor. Kao sto je cinjenica i da su druge dve pomenute smene takodje donele boljitak. Edited 1 hour ago by СтелаРоса
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago I odgovor za cuvare vatre vezano za Sferopulosa. Trebao je da bude smenjen nakon Spartaka, logicna posledica jedne od najvecih bruka u istoriji kluba i ponizenja od tima koji ima budzet kao nas 13 igrac iza klupe, ali to bi nas preskupo kostalo finansijski. Sad ga treba ostaviti pa nek se cupa kako zna makar bio poslednji, hala nije instagram pa da ga ugasi i pobegne nakon poraza i ne cuje kritike. Suludo bi bilo isplacivati cca 2 miliona treneru u naredne dve godine i placati novog, cak i za nas. Dakle redosled je: -Nije ga trebalo produzavati 2 godine u pola sezone nakon jedne pobede u gostima, to niko ozbiljan ne radi. Cist Drcelin pokusaj statementa da smo stabilni. Jesmo kurac. -Nismo u mogucnosti da ga smenimo nakon Spartaka pa smo morali celu ekipu da promenimo, ala Zeljko model. -Nismo u mogucnosti sada da ga smenimo, niti bi to objektivno puno dobrog donelo na kratke staze. 2
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 4 minutes ago, СтелаРоса said: U obe sezone smo izgledali bolje u EL nakon promene trenera, to je cinjenica. Kao sto je cinjenica i da su druge dve pomenute smene takodje donele boljitak. Kao što rekoh, što je napisao i kolega @Урош19 Jovanović nije uopšte relevantan za diskusiju o efektu smene trenera, jer nikada ni po kom kriterijumu nije smeo biti trener Zvezde i bilo ko umesto njega bi doneo boljitak. A 11-17 nakon 1-2 i 14. mesto nisu boljitak i to je to. Edit: To čak nije bila ni smena Tomić, pa Šakota, već je Gavrilović vodio tim više od mesec dana, na 7-8 utakmica jer nijedan ozbiljan trener nije hteo da preuzme ekipu. Edited 1 hour ago by TB Told
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mogla bi moderacija da radi svoj posao i reaguje na stalkovanje nevernih forumasa i spustanja na licni nivo. Navijaci imaju razloga i pravo da budu nezadovoljni, trebalo bi takodje zadrzati bar neki nivo u konverzaciji. 1
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Cavani said: Dakle redosled je: -Nije ga trebalo produzavati 2 godine u pola sezone nakon jedne pobede u gostima, to niko ozbiljan ne radi. Cist Drcelin pokusaj statementa da smo stabilni. Jesmo kurac. -Nismo u mogucnosti da ga smenimo nakon Spartaka pa smo morali celu ekipu da promenimo, ala Zeljko model. -Nismo u mogucnosti sada da ga smenimo, niti bi to objektivno puno dobrog donelo na kratke staze. Slazem se, ali valjda stavljas i neku klauzulu oko zacrtanih ciljeva i ostvarivanja istih. Pa na svakom poslu manje-vise ako nemas zadovoljavajuci i ocekivani performans mozes u najboljem slucaju da dobijes jos par plata i nogobulj. Znam, znam, nije sport isto, ali ne vidim zasto ne bi imao neki realni minimum definisan koji ako ne prihvata onda i nije trener za nas. Ne trazimo da bude alhemicar, vec da ono sto ima vodi kako treba. Taj realni minimum prosle sezone je bio Top10 EL (da kazemo ispunjeno), finale ABA (nije ispunjeno) i najlaksi cilj finale KLS (daleko od ispunjenog) i finale KRK (prebaceno).
Recommended Posts