Fan Kosarke Posted Thursday at 10:47 PM Posted Thursday at 10:47 PM https://direktno.rs/sport/kosarka/682889/evroliga-crvena-zvezda-nemanja-vasiljevic-partizan-foto.html Covke sipa so na ranu...
Bejn Posted Thursday at 10:55 PM Posted Thursday at 10:55 PM (edited) 3 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Cemu to? Jel se stvarno mislilo da cemo uzeti EL? Treba nam kontinuitet na klupi. Polako sa smjenom. Svaki trener ima manu Zemljače Teoljube, ne zajebavaj me. Niko nije očekivao da ćemo uzeti EL ali nije ni očekivao da ćemo kao nacrtanu ponoviti prošlu sezonu, da ćemo ponovo u ključnim utakmicama u BG gubiti od donjeg doma (Makabija, partizana, Bajerna), da ćemo izgubiti od partizana sa Ocokoljićem u raspadu, da će nam igra biti gora nego sa Janisom itd, itd... Jel baš mnogo bilo da očekujemo F8? Ne treba nam kontinuitet u vidu Implementatora. Edited Thursday at 11:03 PM by Bejn 3
Sinnerman Posted Thursday at 11:37 PM Posted Thursday at 11:37 PM 41 minutes ago, Fan Kosarke said: https://direktno.rs/sport/kosarka/682889/evroliga-crvena-zvezda-nemanja-vasiljevic-partizan-foto.html Covke sipa so na ranu... Čovke™ neka puši q..c. Dok je bio u Zvezdi podržavao sam ga, žmureo na mnoge njegove pizdarije, zarad višeg cilja, trebao nam je neko tako namazan. Međutim sve su ovo njegova zaostala sranja i sada neka začepi gubicu. 8
СтелаРоса Posted yesterday at 08:08 AM Posted yesterday at 08:08 AM 9 hours ago, Bejn said: Zemljače Teoljube, ne zajebavaj me. Niko nije očekivao da ćemo uzeti EL ali nije ni očekivao da ćemo kao nacrtanu ponoviti prošlu sezonu, da ćemo ponovo u ključnim utakmicama u BG gubiti od donjeg doma (Makabija, partizana, Bajerna), da ćemo izgubiti od partizana sa Ocokoljićem u raspadu, da će nam igra biti gora nego sa Janisom itd, itd... Jel baš mnogo bilo da očekujemo F8? Ne treba nam kontinuitet u vidu Implementatora. Nije se ponovila prosla sezona (iako plasman jeste isti) jer smo prosle sezone u finisu EL sezone: - Pobedili Oly u gostima - Rasturili Virtus kuci 30 razlike - Izgubili neizvesnu utakmicu sa Realom (Real u tom momentu u odlicnoj formi) - Izgubili produzetke protiv Efesa uz promasen sut za pobedu (Efes u tom momentu u odlicnoj formi) - Izgubili produzetke protiv Pao u gostima uz promasen sut za pobedu - Izgubili u plej-inu na produzetke protiv Bajerna u gostima To je otprilike kao da smo ove sezone na kraju dobili Partizan, razbili Pariz i izgubili u Madridu i Barseloni na produzetke. Iako bi krajnji rezultat bio isti, utisak bi sigurno bio pozitivniji. Poprilicna je razlika u kvalitetu pripreme kljucnih utakmica prosle i ove sezone, pogotovo ako se uzme u obzir da je proslosezonska ekipa ostala tada bez Bolomboja kao najboljeg igraca i nije imala ni blizu toliko kvalitetne pojedince i rotaciju kao ovosezonska ekipa. 6
VISOKOLETAC Posted yesterday at 08:15 AM Posted yesterday at 08:15 AM 9 hours ago, Bejn said: Zemljače Teoljube, ne zajebavaj me. Niko nije očekivao da ćemo uzeti EL ali nije ni očekivao da ćemo kao nacrtanu ponoviti prošlu sezonu, da ćemo ponovo u ključnim utakmicama u BG gubiti od donjeg doma (Makabija, partizana, Bajerna), da ćemo izgubiti od partizana sa Ocokoljićem u raspadu, da će nam igra biti gora nego sa Janisom itd, itd... Jel baš mnogo bilo da očekujemo F8? Ne treba nam kontinuitet u vidu Implementatora. Vidim da nisi gledao prve dve utakmice, a pogotovu nisi gledao onu u ABA ligi protiv Zadra. Neko bi rekao da se krug zatvorio i da su se igraci vratili u svoje opanke sa pocetka sezone, ali kad bolje razmislim, mozda su ipak na visem nivou, jer bi onaj tim lagano izgubio i Baskoniju i Asvel na kraju. To sto mi projektujemo ovaj tim jako visoko, pa cak i na F4 ne znaci da je on po kvalitetima tu. Mi nemamo ni jednog vrhunskog EL igraca. Mozda ce to Batler biti sledece sezone. Ove smo pokusali sa Nvorom i to nije uspelo. U kosarci sve pocinje i zavrsava se sa plejmekerom. Nas plejmeker nije u top 10 plejmekera, ali smo mi na 10om mestu. Da nije on odigrao ovakvu sezonu, ne bi mi ni primirisali plej in. 1
Čvarkov Posted yesterday at 08:49 AM Posted yesterday at 08:49 AM CMM sa svim svojim vrlinama i manama definitivno jeste u top10 plejmejkera lige, verovatno i koju poziciju iznad. Zaista bi neverovatno zvučalo da prvi asistent lige nije u prvih 10 plejmejkera iste. 9
perikle Posted yesterday at 08:56 AM Posted yesterday at 08:56 AM Sta se desava sa CMM? Video sam da je na stakama stigao u Beograd. Jel bilo nekih informacija u vezi njega ili ce opet kao prosle godine da se raspada/ne igra zavrsnicu sezone?
Dzo23 Posted yesterday at 09:05 AM Posted yesterday at 09:05 AM 8 minutes ago, perikle said: Sta se desava sa CMM? Video sam da je na stakama stigao u Beograd. Jel bilo nekih informacija u vezi njega ili ce opet kao prosle godine da se raspada/ne igra zavrsnicu sezone? Neka Olimpiakos razmišlja o tome. Ne treba nam za završnicu sezone. Neka igraju Miljenović i Batler na kecu. Neka i "čimdog" iskulira takođe. 3 2
Dropkick Murphys Posted yesterday at 09:05 AM Posted yesterday at 09:05 AM 17 minutes ago, NMX said: Batler se baš uklopio u naš mentalitet. Vidi se uticaj što bivših igrača, što saigrača. Evo, pozira s nevidljivom cigarom. Kao da je godinama tu. 8
perikle Posted yesterday at 09:12 AM Posted yesterday at 09:12 AM 4 minutes ago, Dzo23 said: Neka Olimpiakos razmišlja o tome. Ne treba nam za završnicu sezone. Neka igraju Miljenović i Batler na kecu. Neka i "čimdog" iskulira takođe. Kakav olimpijakos, tek sledi borba za trofeje. Ako se opet ne uzme aba liga nekome mora glava da "leti".
liv7 Posted yesterday at 09:17 AM Posted yesterday at 09:17 AM 10 hours ago, Čvarkov said: Radonja i Zvezda su kao Ćavi i Inijesta, Đoković i Australian Open, Mesi i Barsa, Nadal i Roland Garros, Stef i Klej, Bob i Majk Brajan, Vidić i Ferdinand. Kao Dejvid Mojes i Everton. 1
wing Posted yesterday at 09:28 AM Posted yesterday at 09:28 AM 9 minutes ago, liv7 said: Kao Dejvid Mojes i Everton. Sale i small ball 3
Don Dusko Posted yesterday at 09:29 AM Posted yesterday at 09:29 AM 32 minutes ago, perikle said: Sta se desava sa CMM? Video sam da je na stakama stigao u Beograd. Jel bilo nekih informacija u vezi njega ili ce opet kao prosle godine da se raspada/ne igra zavrsnicu sezone? Kako kazu mediji laksa povreda kolena koju je zaradio protiv Barse. 1
mr clutch Posted yesterday at 09:37 AM Posted yesterday at 09:37 AM 1 hour ago, NMX said: Napokon jeo leba, pa mozda napokon i odigra nesto.
VISOKOLETAC Posted yesterday at 09:46 AM Posted yesterday at 09:46 AM 3 minutes ago, mr clutch said: Napokon jeo leba, pa mozda napokon i odigra nesto. Pa trebalo je da ga ranije nauci Miljenovic. Treba jaka hrana, da se noge oporave. Nije mi jasno sto ga K..... nije vodila 😂 1
Blade Posted yesterday at 09:53 AM Posted yesterday at 09:53 AM Mi jos imamo sta da izgubimo ove sezone, jos nije kraj Ciganijo. Predstoji borba za jos dva trofeja. U Aba ligi cemo imati tezak izazov, ako mislimo da trofej vratimo na Kalemegdan. I za to se treba spremiti. Sa prvom sledecom utakmicom treba da se pojavimo u hali u sto vecem broju i pokazemo da nismo navijaci rezultata, nego Zvezdini navijaci.
mr clutch Posted yesterday at 09:57 AM Posted yesterday at 09:57 AM 6 minutes ago, VISOKOLETAC said: Pa trebalo je da ga ranije nauci Miljenovic. Treba jaka hrana, da se noge oporave. Nije mi jasno sto ga K..... nije vodila 😂 Sto bi stara narodska pesma rekla. Kasno Batler Djared na komplit lepinju stize. Ali dzaba nove generacije ne citaju. 2
Bejn Posted yesterday at 11:53 AM Posted yesterday at 11:53 AM 3 hours ago, СтелаРоса said: Nije se ponovila prosla sezona (iako plasman jeste isti) jer smo prosle sezone u finisu EL sezone: - Pobedili Oly u gostima - Rasturili Virtus kuci 30 razlike - Izgubili neizvesnu utakmicu sa Realom (Real u tom momentu u odlicnoj formi) - Izgubili produzetke protiv Efesa uz promasen sut za pobedu (Efes u tom momentu u odlicnoj formi) - Izgubili produzetke protiv Pao u gostima uz promasen sut za pobedu - Izgubili u plej-inu na produzetke protiv Bajerna u gostima To je otprilike kao da smo ove sezone na kraju dobili Partizan, razbili Pariz i izgubili u Madridu i Barseloni na produzetke. Iako bi krajnji rezultat bio isti, utisak bi sigurno bio pozitivniji. Poprilicna je razlika u kvalitetu pripreme kljucnih utakmica prosle i ove sezone, pogotovo ako se uzme u obzir da je proslosezonska ekipa ostala tada bez Bolomboja kao najboljeg igraca i nije imala ni blizu toliko kvalitetne pojedince i rotaciju kao ovosezonska ekipa. Da, u pravu si. Mislio sam da se rezultatski ponovila. Sto se igre tice mnogo je gore nego lane. Trenerski pecat. 2
Phobia Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 hours ago, VISOKOLETAC said: Pa trebalo je da ga ranije nauci Miljenovic. Treba jaka hrana, da se noge oporave. Nije mi jasno sto ga K..... nije vodila 😂 Odakle ta brica za Butlera i gospodjicu Kristinu, prvi put vidim da se pominju njih dvoje? 1
DejanT Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 19 hours ago, aleksa7 said: ... мислим да сваког од тројице Сашиних (великана) претходника карактеришу ове црте и да зато заслужују да им се понуди прилика да са најскупљим и објективно најквалитетнијим саставом и они нешто покушају. Ако би се мењао тренер, ја бих прва три позива упутио њима; не знам којим редоследом Siguran si da Vlada Jo zasluzuje novu priliku? Mislim, ne bih da ti rusim sneška ali on je jedan od trojice Sašinih prethonika, ne Radonja 🙂
dzakala Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 13 hours ago, Sinnerman said: Čovke™ neka puši q..c. Dok je bio u Zvezdi podržavao sam ga, žmureo na mnoge njegove pizdarije, zarad višeg cilja, trebao nam je neko tako namazan. Međutim sve su ovo njegova zaostala sranja i sada neka začepi gubicu. A ko sada stiti spodobu Bagzija ako mu je i Covic okrenuo ledja javno?
Bejn Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 3 hours ago, Blade said: Mi jos imamo sta da izgubimo ove sezone, jos nije kraj Ciganijo. Predstoji borba za jos dva trofeja. U Aba ligi cemo imati tezak izazov, ako mislimo da trofej vratimo na Kalemegdan. I za to se treba spremiti. Sa prvom sledecom utakmicom treba da se pojavimo u hali u sto vecem broju i pokazemo da nismo navijaci rezultata, nego Zvezdini navijaci. Ova sezona je završena. To se videlo i protiv Pariza. Baš mi interesuje koliko ćemo sezonskih prodati dogodine. 1
Recommended Posts