Taki Posted yesterday at 01:56 PM Posted yesterday at 01:56 PM 10 minutes ago, Bejn said: Ova sezona je završena. To se videlo i protiv Pariza. Baš mi interesuje koliko ćemo sezonskih prodati dogodine. Ovi budzeti nemaju veze sa sezonskim, tu su pricu komsije isforsirale,pa evo mi smo imali preko 18 hiljada prosjek, budemo li pobjedjivali imacemo opet, i eto i vece zarade, skuplje su dnevne karte. A evo ne izgleda mi da ce kod njih biti manji budzet sledece sezone a nece sigurno biti ni blizu prodato sezonskih kao ove godine narocito po ovim cijenama.. Tako da oko broja sezonskih se ne trebamo sikirati, prihodinsu iz drugih izvora :)
Miloš 52 Posted yesterday at 02:02 PM Posted yesterday at 02:02 PM Daklem: x x x Batler, Karter, Miljenović Odželej, Dobrić Moneke, x x, Izundu, Bolomboj Kontam da su CMM, Motejunas, (za Jagišu znamo), Kenan, Davidovac dovidjenja. Rivero, Kalina? I gde bi turili Djurišića? Samo rezimiram, nije prelazni rok :).
Disfruto Posted yesterday at 02:05 PM Posted yesterday at 02:05 PM (edited) 3 minutes ago, Miloš 52 said: Daklem: x x x Batler, Karter, Miljenović Odželej, Dobrić Moneke, x x, Izundu, Bolomboj Kontam da su CMM, Motejunas, (za Jagišu znamo), Kenan, Davidovac dovidjenja. Rivero, Kalina? I gde bi turili Djurišića? Samo rezimiram, nije prelazni rok :). Centarsku liniju ni Jokic ne bi izvukao. Izundu 3. , a Bolomboju se zahvaliti. Odzelej nije 3ka, i fali Nwora Edited yesterday at 02:06 PM by Disfruto 2
Miloš 52 Posted yesterday at 02:05 PM Posted yesterday at 02:05 PM PS Zaboravih Nvoru, sto u prevodu na podsvesno znaci, da mi nije vise u kombinacijama.
Sector Posted yesterday at 02:07 PM Posted yesterday at 02:07 PM Bezveze isključujete Kalinu iz tih 2026/27 rostera. Niti će ga klub otjerati niti će iko normalan preuzeti njegov ugovor. 4
bosMan_jr Posted yesterday at 02:17 PM Posted yesterday at 02:17 PM Ne treba nam mnogo, imamo ekipu, nemojmo se zanositi sa 12 novih igraca svake godine. Na pleju 2 razlicita igraca npr Chris Jones/Forrest i two way prvi centar u prajmu, pa neka Izundu i Rivero pokupe minute iza. I novi trener nadam se. Ostalo ne treba menjati, niti imamo para niti znanja za takve egzibicije i luksuze. 1
Žilee Posted yesterday at 02:24 PM Posted yesterday at 02:24 PM Video sam negde da Kampaco i real ne mogu da dodju da produzetka saradnje ili zajednickog jezika,ako bi postojao promil sanse ,treba ga dovesti i ne pitati kokko kosta,uz vec dogovorenog Jonesa kako stvari stoje ,obojica bi mogla da igraju minimum 20min,i time bi resili goreći problem u ekipi. A videh i da smo za Metua zainteresovani,to je sad sve rekla kazala,i kad bi ga dovodili ne znam iskreno gde bih ga stavio,ali ne iskljucuje da je ubica sa pozicije 4 ,nesto poput Quincy Milera . 2
Bejn Posted yesterday at 02:32 PM Posted yesterday at 02:32 PM Glupo je dovoditi bilo koga a da ne znamo ko će biti trener dogodine. Najpre rešiti problem trenera a potom dovoditi igrače. Nemojmo da smo Čović. 1
Žilee Posted yesterday at 02:38 PM Posted yesterday at 02:38 PM 4 minutes ago, Bejn said: Glupo je dovoditi bilo koga a da ne znamo ko će biti trener dogodine. Najpre rešiti problem trenera a potom dovoditi igrače. Nemojmo da smo Čović. Obradovic ce ostati trener kako god da se zavrsi sezona. Tu nema nekih iznenadjenja. Moj insekt me nikad ne vara 🫣 1
Disfruto Posted yesterday at 02:41 PM Posted yesterday at 02:41 PM 2 minutes ago, Žilee said: Obradovic ce ostati trener kako god da se zavrsi sezona. Tu nema nekih iznenadjenja. Moj insekt me nikad ne vara 🫣 Onda nije ni bitno ko ce doci jer uspeha videti necemo 4
Sinnerman Posted yesterday at 02:42 PM Posted yesterday at 02:42 PM Ti to samo misliš. Sranje još nije udarilo u ventilator. Ima još ABA, pa KLS, ako to izgubi, ne bih mu bio u koži.
NMX Posted yesterday at 02:45 PM Posted yesterday at 02:45 PM Probali smo rep Probali smo zalizanu kosu Probali smo ćelavu glavu A svi znamo ko je kriv za to što nam niko ne valja 4 1 16
Bejn Posted yesterday at 02:47 PM Posted yesterday at 02:47 PM (edited) 10 minutes ago, Žilee said: Obradovic ce ostati trener kako god da se zavrsi sezona. Tu nema nekih iznenadjenja. Moj insekt me nikad ne vara 🫣 S obzirom koliko te cele godine nije varao "insekt" sad mi je laknulo glede ostanka ovog trenera u pokušaju. Edited yesterday at 02:49 PM by Bejn 3
Losmi17 Posted yesterday at 05:10 PM Posted yesterday at 05:10 PM 2 hours ago, NMX said: Probali smo rep Probali smo zalizanu kosu Probali smo ćelavu glavu A svi znamo ko je kriv za to što nam niko ne valja Da sigurno, on im je vodio utakmice... Narocito kod poslednja dva, i poslednje dve sezone. Giropulos je 2 puta izgubio 2 razlicite ekipe u par meseci. Nista slicno nisam mozda nikad video. A O'bradovic samo prosto ne zna, ali to su morali znati oni koji su ga doveli. 2
Night wolf Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 20 hours ago, Fan Kosarke said: https://direktno.rs/sport/kosarka/682889/evroliga-crvena-zvezda-nemanja-vasiljevic-partizan-foto.html Covke sipa so na ranu... A ovi izgledaju baš prisno. Nije izgleda pogrešio samo stranu brda 🤷 1
Blade Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 5 hours ago, Bejn said: Ova sezona je završena. To se videlo i protiv Pariza. Baš mi interesuje koliko ćemo sezonskih prodati dogodine. Ko tako misli, ne treba ni da ide na utakmice. Ali, ako imam borbu za jos dva trofeja, za mene sezona nikako ne moze da bude zavrsena. Ta dva trofeja nisu nesto sto se podrazumeva, nego ce se osvojiti teskom borbom. U Evroligi smo podbacili, ali ne mozemo da sada do ove mere zbog toga padamo u ocaj. Osvojiti Aba ligu sada i pre 5 godina, su dva pojma. Aba liga je najkvalitetnija od nastanka. 2 1
DijametralnoSuprotan Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Sreća ne prođosmo moćnu Barsu, baš bi bilo neprijatno protiv Monaka.
Čvarkov Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ma Monako nam očigledno odgovara, njih bismo možda i ovako kljakavi dobili.
Cavani Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Majstorcina Nedovic konacno uveo svoj tim u plej of. 1 2
Petkovic Miroslav97 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 16 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Sreća ne prođosmo moćnu Barsu, baš bi bilo neprijatno protiv Monaka. Srećom pa ovako nije bilo neprijatno. 😂
Don Dusko Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 5 minutes ago, Cavani said: Majstorcina Nedovic konacno uveo svoj tim u plej of. 1
Blade Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Svaka cast ekipi Monaka, sa svim problemima koje su imali su usli u play-off. Okrnjen tim, smenjen trener u veoma teskom trenutku,...veceras su imali 10 igraca u protokolu za utakmicu, ako sam dobro video. Ovo je, kako god to izgledalo, nasa najuspesnija sezona u Evroligi. Najvise pobeda u do sada najtezoj konkurenciji. Korak po korak mora, nema odmah i sada. 3 4 1
Mile1 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 21 minutes ago, Blade said: Svaka cast ekipi Monaka, sa svim problemima koje su imali su usli u play-off. Okrnjen tim, smenjen trener u veoma teskom trenutku,...veceras su imali 10 igraca u protokolu za utakmicu, ako sam dobro video. Ovo je, kako god to izgledalo, nasa najuspesnija sezona u Evroligi. Najvise pobeda u do sada najtezoj konkurenciji. Korak po korak mora, nema odmah i sada. Ovaj stav moze, da imamo budzet kao u Radonjic eri. Posto nije tako ovo je mozda gora sezona nego prosla, uzimajuci u obzir kakav smo raspored imali u poslednjih 7 kola i sigurno smo imali ove sezone veci budzet nego prosle godine. Svakako ni Aba ligu necemo osvojiti posto je Penja bolji trener od ove nase zamlate(nije trolovanje ili sta vec, samo fakti i na kraju krajeva poslednja dva derbija dobio je coach Penja) 5
Dz0nika Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 6 minutes ago, Mile1 said: Ovaj stav moze, da imamo budzet kao u Radonjic eri. Posto nije tako ovo je mozda gora sezona nego prosla, uzimajuci u obzir kakav smo raspored imali u poslednjih 7 kola i sigurno smo imali ove sezone veci budzet nego prosle godine. Svakako ni Aba ligu necemo osvojiti posto je Penja bolji trener od ove nase zamlate(nije trolovanje ili sta vec, samo fakti i na kraju krajeva poslednja dva derbija dobio je coach Penja) Na stranu to sto nisam neko ko mirise filozofiju Obradovica, ne znam cemu vecito popljuvavanje naseg trenera i uporedjivanje sa trenerom vecitog rivala.
Mile1 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 minute ago, Dz0nika said: Na stranu to sto nisam neko ko mirise filozofiju Obradovica, ne znam cemu vecito popljuvavanje naseg trenera i uporedjivanje sa trenerom vecitog rivala. Uporedio sam duel u polufinalu Aba lige i da imamo jako male sanse da osvojimo Aba ligu
Recommended Posts