Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted (edited)

Imali su oni zbog skoka u napadu i vise šuteva iz igre i vise bacanja.

Nwora je na kraju dobro postupio sto je zadržao loptu 5 sekundi da ne rizikuje presečenu ali nije igrač kod koga treba da bude lopta u ovakvim završnicama kad protivnik udvaja i šamara po rukama jer juri ukradenu. Klimav mu je dribling i loše štiti loptu. Mislim po formi nije trebao ni da ga vraća ali moramo da ga aktiviramo što pre.

Edited by Glavonjic
Posted

Nadam se da smo ovom utakmicom stali na kraj ove suterske krize jer ce nam procenti u mnogome odrediti ishode ostalih meceva. 

Ono sto najvise raduje izgleda da je Bolomboj uhvatio onu njegovu formu od pre povreda. Posebno je primetno na preuzimanjima stize opet sve dok mu je u proslom periodu vidno falilo pola sekunde, sekund.

Posted

Bokiboj autoritativno 16p 10sk. Igra izuzetno čvrsto uvek,dobija i on batine redovno, ali nikad se ne žali. Smiren, skroman i uvek daje 200% sebe. Volim ga ko brata.

• Like 37
  • Love 3
  • Thanks 1
Posted

Je l' i Ojeleye neka povreda ili ga je samo zaboravio/školovao?

Bio je ponajbolji naš igrač do momenta kad ga je izbacio početkom treće i više ga nije vraćao.

• Like 1
Posted

Nadam se da se radi na produžetku saradnje sa Mekintajerom i Bolombojem.

Bravo za pobedu, svaki trijumf protiv Partizana je veoma bitan, pogotovu na psihološkom planu.

Kako znamo i umemo moramo da razigramo Nvoru, usudiću se da kažem da nam od toga zavisi i čitava sezona.

• Like 6
Posted
1 minute ago, fradler said:

Bio je ponajbolji naš igrač do momenta kad ga je izbacio početkom treće i više ga nije vraćao.

Ko zna, mada se ne treba sad zamarati s tim. Ide period ludacke potrosnje, igramo samo sa evroligasima bukvalno. Izundu bol u zadnjoj lozi, Moneke ledja... Ako nista, sada bi trebao doci do izrazaja nas fudbalski roster. Raduje me sto Rivero i Karter daju znake zivota posle pauze, valjalo bi da imaju neke role sa klupe kada se bude lomila sezona

• Like 1
Posted
10 minutes ago, Dzo23 said:

Osim Nwore svi su odigrali kako treba. To je rjetkost da možeš posle utakmice da kažeš kako je 11 igrača odigralo na visini zadatka. 

Kodiju je falila asistencija, a Dzoelu, koji sve više podsjeća na onog od prošle i pretprošle sezone gdje predstavlja pravu silu u reketu, samo jedan skok za dabl dabl. 

Odlična utakmica.

Nije bilo prekida, spontano navijanje, fina atmosfera, čulo se pederovanje, znači baš sve kako treba. 🤗

Nije da je bitno, ali obojica su imali dabl dabl.

• Like 1
Posted

- Važna pobeda zbog samopouzdanja i atmosfere pred sledeću nedelju. 

- Bolomboj definitivno vratio u svoj napadački repertoar i šut za 3

- Konačno značajan doprinos domaće osnove

- Šteta za Jaga što nema neki cm više

- Idemo u Španiju po 2 pobede 

• Like 4
Posted
10 minutes ago, Issey said:

Pa dati su mu ključevi. U Atini je u 4/4 samo on igrao, ali ga ništa nije išlo. U trećoj je bio odličan i podigao nam razliku, dok je u četvrtoj stao, nažalost... 

Mislio sam na to da moraju uloge da se preraspodele ako mislimo da zavrsimo kako valja jer kako deluje sada tesko da ce Butler-Nwora ispucavanje da nas dovede tamo gde zelimo. Previse je 25-30 suteva njih dvojice zbirno po utakmici, skoro polovina cele ekipe.

Mora da se diverzifikuje, pogotovo sto Butlet pokazuje mogucnost da bude koristan i kada ne opali 15ak suteva za 20 minuta u igri. Nije on volume scorer pa da se tako koristi. Moze da mu se poveca minutaza, da lopta u ruke a smanje sutevi po minuti.

• Like 1
Posted (edited)

Pribojavao sam se nase reakcije nakon poraza u Atini. Ali su me igrači razuverili. Čestitke na pobedi, bilo je sasvim solidno energetski, I pre svega u sutu za tri poena.

Lepa pobeda koja nas neće mnogo dići na tabeli ali koja može mnogo da znači na polju samopouzdanja za utakmice koje dolaze. 

U prvom poluvremenu smo imali i +11, I samo ih je skok držao,  gde su imali i duplo više skokova. Ovde je mnogo falio Izundu  I Moneke da zatvore skok jer su obojica dobri skakaci. 

Kasnije kad smo pritisli odbranu , I ušli u šut, to je bilo to.  

Sledeći EL derbi će biti mnogo jači sa naše strane. Ocekujem jak presing , pritisak sa tribina, I značaj utakmice koji će nas terati da grizemo do kraja pa makar gubili 20 razlike. 

Još jednom čestitke,  idemo u Španiju.

Edited by No name
  • Like 2
Posted

Yago-1.png

12 minutes ago, harmonajzer said:

- Šteta za Jaga što nema neki cm više

cigani nikad zadovoljni

• Ha-ha 18
Posted
1 minute ago, Guru said:

Yago-1.png

cigani nikad zadovoljni

Sasa kada je dosao bio blagoglagoljiv, pricao kao mudrac s Tibeta. Za par meseci prica o lomljenju ruke, Jagovoj kiti i deluje pogubljeno na konferencijama 😄 #rada&rajkoeffect

• Like 1
  • Ha-ha 10
Posted

Супер приступ Звезде, драго ми је да се небулозе о небитности ове утакмице нису примиле у нашим редовима.

• Like 7
Posted

Meni ovo bas rutinski delovalo. Imali kontrolu 40 minuta. Moglo je svakako bolje, ali utakmica koja nas nije psihicki izmorila, jer smo sve vreme bili bolji za dva kosa.

• Like 7
Posted
Just now, Problem sa licnim greskama said:

Mozzart pise o derbiju bez strasti. Ne znam sta li su ti ljudi gledali. Bezobrazan naslov prema igracima oba tima. Sasvim dobra energija.

Kao moj najbolji drug grobar kad smo bili klinci ( a bogami i do skoro )- salty kad se izgubi, uvek bila losa utakmica 😄

• Like 1
Posted

Ja sam bas uzivao u tekmi. Lepa , napadacki vrlo efikasna od oba tima, bez previse napinjanja ( za derbije, karakteristicnog naboja).

Mislim da smo igracki mnogo bolji, mnogo dublji roster i imamo bolju hemiju overall. I ja mislim da je bilo prilicno rutinski, vrlo dozirano.

Dobra utakmica. Cestitke celom timu.

• Like 2
Posted

Jebote Izundu se sagnuo na parkingu i povredio zadnju ložu. 

Mislim da je i za nas ovo previše. Nevjerovatno...Šta je sledeće?

• Like 1
Posted
48 minutes ago, fradler said:

Dobio je rano treću ličnu, ušao Kalina na tu poziciju i odigrao dobro pa nije morao da vraća Semija

• Like 2