Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Zvalonja treba da se registruje na forum, prizvao nam konacno da odbranom prelomimo nekoga, i to sampiona Evrope 😄 Kodi i Moneke odigrase fenomenalne utakmice, Cima nece dve godine imati ovakvo sutersko vece 🙂 Batler i Nvora su mi po zivcima skakali veci deo meca, ali pogurase i oni konacno na kraju.  Izundu izvrsna rola, Bolomboj i Kalina veliki doprinos u odbrani koji se ne vidi po indeksima najbolje

• Ha-ha 1
Posted
6 minutes ago, Sector said:

Jedva čekam poraz da hejtujem čuvare vatre. 😈

Uopšte ne sumnjamo da ti i kolege jedva čekate poraze. 

• Like 1
  • Pumpaj! 1
Posted
5 minutes ago, Don Dusko said:

image.thumb.png.8d6368ffa2b62c311ac838ffb04c93f1.png

image.thumb.png.f8fd5e6d98cf2a0ce1bfd5df0507f580.png

Одлична слика, на 63:67 судије окрећу утакмицу у корист Звезде овом одлуком где фаул у нападу Монекеа свирају као фаул Колсону, Фенер се ту унервозио и распао.

• Ha-ha 9
Posted
18 minutes ago, Taki said:

Ti druze pises samo kada pljujes trenera bilo fudbal ili kosarka i jos sad kao nesto moralises

Ti izgleda ne znas sta ces sa sobom,dok pravis selekciju postova forumaša,šta ko i kad piše.

Zvali su me pljuvač i  dok sam išao u školu "kako postati najbolji pljuvač".

A sad produzi dalje .

14 minutes ago, Mile1 said:

Dobijes prvaka Evrope i vi kacite forumase sta su pisali na live temi

@Don Dusko dobices nagradu za zvezdasa godine koji nikad ne pljuje igrace 

Sledecu koju izgubimo,kačiće onda one što su pisali da ćemo tu utakmicu pobediti.😁

Posted (edited)

Mnogi još nisu spremni za ovosezonski ringišpil pa se povraća po sebi i drugima ka' klinci na ekskurziju. Manje prejedanja ili tablete na vreme, nije u redu da se pegla po sedištima. Vozimo bre ovo! Bravo momčine i Saša, II poluvreme klasičan Radonjizam. Prelepo. 

giphy.gif

Edited by Molina23
  • Like 5
  • Love 4
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)

Kodi je zver. Nadam se da će se Karter što pre podići, inače će da nam lipše kao jedini pravi plej... Što se tih famoznih ugovora tiče, mislim da ga je Kodi zaslužio posle ovakve sezone. Njegov uticaj je nemerljiv, šta god da bude do kraja... Batler i Izundu takođe, dok za Nvorom i ne bih plakao... O tom potom... 

Edited by Issey
  • Like 5
Posted
36 minutes ago, Žilee said:

VUČINA 34 min na terenu uz ovakav tempo 💪 kakva mrcina leb te jebo.

33 minutes ago, DameTime said:

CMM je ' ladno najspremniji igrač u Evroligi. E kako znam da odaberem frajera, alal mi 😁

Nekako mi se nadovezuju 😁

@DameTime da kupis majicu, mora klub da nam se samofinansira 😁

Posted

Da nas nema trebalo bi nas izmisliti. I pre meča sam rekao da je ova najbitnija utakmica u sezoni s obzirom na sve okolnosti. I ona nije samo dobijena, dobijena je u stilu. 

Nismo ni svesni koliko je Karter bio bitan za ovu pobedu. Sa njim u ovoj formi a boraveći na klupi, istisnuo Jaga, skratila se rotacija spolja na Kodija i Batlera. Nema praznih minuta. Odmah kvalitet igre je drugačiji i sa manje oscilacija. Bravo momci. Idemo po taj top 6. ❤️

• Like 11
Posted
5 minutes ago, MV91 said:

Одлична слика, на 63:67 судије окрећу утакмицу у корист Звезде овом одлуком где фаул у нападу Монекеа свирају као фаул Колсону, Фенер се ту унервозио и распао.

Fakjureferi

• Love 1
  • Ha-ha 3
Posted

Ajde bre dosadni ste sa medjusobnim ratovima ko sta sme ili ne sme da pise. Uzivajte u pobedi nad sampionom Evrope i poziciji gde smo, za par godina ce ovo biti daleka proslost kada nece biti ovih budzeta ni igraca klase koje sad imamo u timu.

• Like 8
Posted

Da, stvarno ... kako stignete da gledate utakmicu i rokate xx postova za vreme iste?

Dobra pobeda, bas dobra.

Izvucena cisto na zelju i htenje, raduje sto smo dobrano tukli u odbrani posle dugo vremena.

Napadacki nismo vec  nedeljama u najboljem izdanju ali morace i to nekada da proradi (valjda).

Sto's Saleta tice, nije ni meni bas bio po volji kad je doveden ali preteruje se, legit evroligaski trener.

Mozda je imao gresaka protiv Bayerna ali kad cela ekipa nije u stanju nista da ubaci najmanje je do trenera.

• Like 2
Posted (edited)
7 minutes ago, Zadnji vezni said:

Ti izgleda ne znas sta ces sa sobom,dok pravis selekciju postova forumaša,šta ko i kad piše.

Zvali su me pljuvač i  dok sam išao u školu "kako postati najbolji pljuvač".

A sad produzi dalje .

Tebe je lako upratiti, toliko si iritantan sa svojom negativom

Edited by Taki
  • Like 2
Posted (edited)

Obozavam ove EL klasike na 150 poena.

Posteno krljanje, nema lakih suteva, 2h muskog basketa, taktickog nadmudrivanja i emocija.

Najbolje sto kosarka moze da pruzi, gledao bih ovo u bilo koje doba dana ili noci radije nego Nba gde neki Agdebajo prestize legendarnog Kobija u festivalu cirkusa sa 43 bacanja, 22 sutnute trojke i hekovanjem protivnika da bi se dobila lopta.

EL regularka>>>Nba regularka.

16 minutes ago, MV91 said:

Jeste, ostalo je i svega 4 min pa nisu mogli da se presaberu kolko su ih pokrale Expo sudije.

Edited by Cavani
  • Like 12
  • Love 1
Posted
12 minutes ago, MV91 said:

Expo sudije.

• Like 2
Posted
17 minutes ago, Markoss said:

Uf kakva lepotica od utakmice. Gledacu reprizu sutra ujutru.

Kad si kod reprize, kakav sam, ja bi se i na reprizi iznervirao..mnogo teško podnosim utakmice.  Trebalo bi da prestanem da pratim , sve više razmišljam ka tome. 

Toliko se iscrpim ne vezano da li pobedili ili izgubili da mi treba dosta vremena da se oporavim. Nije ovo ni normalno ni dobro.

Posted

Predlazem da se nastavi sa stubom srama i u narednim utakmicama sa lajv teme, nek se okace i osude svi koji sablinski jedva cekaju ovo da odrade. Ima li to grama zvezdastva,grama dostojanstva, manira, iceg sportskog da zeljno kao deca od 5 godina sjednu za jebenom tastaturom i krenu u paljbu. To nisu normane kritike nego bas degradiranja,ozbiljne prozivke nakon samo par minuta meca. Ako smo bili mali klub prosle nedelje,sta smo ove? Goat? Zaista bas bas zalosno. Zato smo tu i dje jesmo, ne vidim da bi nam Novak Djokovic kao direktor pomogao, dok se ne rascisti ovo ruglo sto nas kako stoje stvari krasi.

• Like 6
Posted
3 minutes ago, Cavani said:

Jeste, ostalo je i svega 4 min pa nisu mogli da se presaberu kolko su ih pokrale Expo sudije.

Звезда се пре само седам дана распала против Бајерна после Изундуовог фаула у нападу иако је таман окренула резултат.

Две јако упоредиве и сличне ствари.

Posted
11 minutes ago, nunilo said:

Da, stvarno ... kako stignete da gledate utakmicu i rokate xx postova za vreme iste?

Dobra pobeda, bas dobra.

Izvucena cisto na zelju i htenje, raduje sto smo dobrano tukli u odbrani posle dugo vremena.

Napadacki nismo vec  nedeljama u najboljem izdanju ali morace i to nekada da proradi (valjda).

Sto's Saleta tice, nije ni meni bas bio po volji kad je doveden ali preteruje se, legit evroligaski trener.

Mozda je imao gresaka protiv Bayerna ali kad cela ekipa nije u stanju nista da ubaci najmanje je do trenera.

Postoji u košarci time out. Svaki trener ima po dva u prvom, i po tri u drugom poluvremenu. 

Takođe postoje i čelendzi. Svaki trener može dva puta da ga zatraži u toku utakmice. Sudije znaju jednu situaciju da provjeravaju po nekoliko minuta. 

Ima i drugih prekida...

Poluvreme traje 20 minuta aktivne igre, ali to ukupno bude 45-50 minuta. 

Posted

Ali kakav ludacki raspored ide. Do Igokee u aprilu imamo samo meceve sa evroligasima. Baskonija u gostima i Partizan kuci su must win, protiv Barse i Pao u gostima moze rasterecenije iako su nam direktni rivali, ali kakve smo dileje ne bi me cudilo da to dobijemo a one dve izgubimo. Partizan se povampirio, vratio im se i Karlik, bice jako nezgodni. Pariz i Asvel su isto utakmice koje se po realnom kvalitetu koji imamo moraju dobiti.

Posted

Inače mi smo večeras imali 18 asistencija. I samo dva igrača su ih delili. Kodi(12) i Batler(6). Ja ovo nikad nisam video. Neverovatno. 😅

• Like 16