JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, Bejn said: Ni prošlogodišnji tim u ovo doba nije bio bezmudi i luzerski. Uostalom nisam ni rekao da je bezmudi nego videćemo dali jeste. A ja sam tebi rekao da meni neće nikad ni biti, koji god skor da bude. 11 hours ago, Crni said: Porazi protiv Partizana, Makabija i donekle Pariza, dokaz su da smo jos uvek ista ekipa od prosle godine. Kako dokazuješ to? Samo na osnovu činjenice da su te utakmice izgubljene? Pobede za redom protiv Monaka, Armanija i Viirtusa očito za kurac ne vrede? TRI. UZASTOPNE. POBEDE.NA.GOSTOVANJU.
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago U pravu je Jokić. Ne vole ljudi košarku nego pobede. Valjda im pobede leče dušu. Nešto što je u normalnom svetu rekreacija i zabava za gledaoce, kod nas je pitanje života i smrti. Jer valjda neki ispunjujući život privatno i nemaju, pa kroz pobede košarkaša sebi daju na značaju. Nama treba par poraza da bismo tim nazvali luzerskim (ne mislim na tebe @Bejn, ništa ovo nije lično već je takva klima u društvu), da se najvulgarnije prozivaju i vređaju ljudi od krvi i mesa, jer su izgubili neku utakmicu u verovatno mnogo izjednačenijem takmičenju nego što je i jedan NBA. I ko je tu navijač? Šta za vas znači termin "navijač"? Neko ko ZAHTEVA pobede i svoju podršku uslovljava njima, ili neko ko PODRŽAVA svoj tim nezavisno od rezultata. Svi ti momci, dok igraju za Zvezdu, su moja braća. Ja ću da kritikujem, ali niko meni neće biti favelaš, pradedovac, ćelafuto ili nešto peto! Nikad. Treba da naučimo mnogo o tome šta znači pripadati nečemu, klubu, ideji, grupaciji...svejedno. To je podrška, to je oslonac i vera. Jebeš ti to i sve nas kad mi za dva kola zaboravimo na sve dobro. Sinoć su nas UNAKAZILE sudije. Momcima treba podrška. 3
Bejn Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, JPM said: A ja sam tebi rekao da meni neće nikad ni biti, koji god skor da bude. Nemam razloga da ti ne verujem ali ukoliko ne uđemo u F8 sasvim sam siguran da se ovde neće mnogo lepo pisati ni o treneru ni o pojedincima. Iskorak ne može biti F10 sa ovakvim(sjajnim igračima) i nikad većim budzetom.
Milko Miller Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, JPM said: Kako dokazuješ to? Samo na osnovu činjenice da su te utakmice izgubljene? Pobede za redom protiv Monaka, Armanija i Viirtusa očito za kurac ne vrede? TRI. UZASTOPNE. POBEDE.NA.GOSTOVANJU. Meni prvenstveno nije jasan fenomen gde mislimo da samo mi imamo takve bolne poraze ili utakmice koje nismo smeli da izgubimo. Mozes da prodjes svaki plejof ili plejin tim i svako ce imati poraze kao mi protiv Makabija i Partizana, od Hapoela koji je ispustio ne +16 nego +27 protiv istog tog Partizana do Monaka koji je imao +7 dva minuta pred kraja u svojoj dvorani protiv nas i na kraju ipak izgubio. 12 1
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Raspored je sledeći: vs Efes vs Bayern vs Fener @ PAO @ Baskonija @ Barsa vs KKP vs Pariz @ Asvel @ Real Naredne dve moramo dobiti kako znamo i umemo. Obe ekipe su se digle, ali Efes je sve dobio kod kuće (doduše verovatno će protiv nas biti jači za Larkina), od Bayerna smo kvalitetniji. Za dalje ćemo videti. Verujem u ovu ekipu, za razliku od prošlogodišnje kojoj je najbolji igrač bio Filip Petrušev. 8
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Milko Miller said: Meni prvenstveno nije jasan fenomen gde mislimo da samo mi imamo takve bolne poraze ili utakmice koje nismo smeli da izgubimo. Mozes da prodjes svaki plejof ili plejin tim i svako ce imati poraze kao mi protiv Makabija i Partizana, od Hapoela koji je ispustio ne +16 nego +27 protiv istog tog Partizana do Monaka koji je imao +7 dva minuta pred kraja u svojoj dvorani protiv nas i na kraju ipak izgubio. Meni je jasno do, recimo, pola sata nakon utakmice. Jer to je onda u afektu napisano, u nekom besu ili slično. Ali da neko to piše nakon prospavane noći je potpuna nebuloza. Kao da se za sve samo mi pitamo, pa ako odigramo dobro, pobedićemo. Pa nije tako...sinoć je bilo baš dobro, po meni, nijanse su odlučivale. Sitne greške i sudije. Igraju i drugi... 7 minutes ago, Bejn said: Iskorak ne može biti F10 sa ovakvim(sjajnim igračima) i nikad većim budzetom. Naravno da ne bi bio iskorak ali jel si razmislio koliko klubova koliki niz godina ulaže ovoliko koliko je u našem klubu para možda zadnjih dve godine, pa opet nemaju rezultate, ili imaju skandalozne sezone. To je sve živa stvar. Kad bi to tako funkcionisalo, verovatno bi sezona bila odlučena tako što bi samo Hapoel i Panatinaikos odigrali jednu utakmicu i pobednik bi bio šampion evrope. Mnogo slučajeva je kada se uloži ogroman novac ali tim ne klikne. Kod nas nije tako, ova ekipa ima budućnost. Za sledeću sezonu nam skoro pa ništa ne treba sem da budu zdravi, ako bog da. 1
sinisat5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 29 minutes ago, DameTime said: Zar ti nisi skorije pisao neke hvalospeve na račun ove ekipe? Ej kad je to bilo.. ima 7 dana... 4
rodriguez Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Uh kako prija napušavanje sa Olyjevcima na X-u, zaneme kad im cigan napiše da su gavrimunje lopovi 1
BattleBender Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ima dosta pozitivnih stvari od sinoc, ali ako trazimo najbitniju to je cinjenica da zapravo imamo solidne sanse da dobijemo i Pao i Barsu u gostima. Uopste se ne bih iznenadio da se eto desi. U narednih 6 tekmi zaista verujem da mozemo cak i do 4 pobeda. Nisam ziv za poslednja 4 kola. Mi cemo biti pod pritiskom protiv Partizana i Parisa, a i protiv Asvela. A onda idemo Realu, gde ako im je potrebna pobeda za direktan playoff, ili cak i za neko od prva 4 mesta, mozemo slobodno da ocekujemo da nam ovo protiv Olija bude limunadica (pricam o sudjenju) 3 minutes ago, rodriguez said: Uh kako prija napušavanje sa Olyjevcima na X-u, zaneme kad im cigan napiše da su gavrimunje lopovi A sto brate? Pa ne sude oni, svako bi bio takav u toj poziciji, i svaki fanbase zmuri na to kad je njihov tim dobio dobar tretman od sudija. Mi smo dobili ok u prvoj tekmi protiv njih (mozda ne bas kao oni sada, ali svakako nismo bili osteceni). Nisu nama ni Barcokas, ni Oli, ni navijaci niti bilo koji igrac igrac kriv. Nema razloga da se polivaju govnima. 13
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja sam ok sa sedmim ili osmim mestom. Deveto ili deseto su kao nešto si ušao u doigravanje ali zapravo nisi. Niti ćeš. Od prva 4 sam se oprostio nakon Makabija, mada ni tad ne bi bilo realno, a top 6 bi bila fantazija. 4
Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 47 minutes ago, DameTime said: Zar ti nisi skorije pisao neke hvalospeve na račun ove ekipe? Ekipe da, pisem od starta sezone da nam je ekipa top.
Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 44 minutes ago, JPM said: A ja sam tebi rekao da meni neće nikad ni biti, koji god skor da bude. Kako dokazuješ to? Samo na osnovu činjenice da su te utakmice izgubljene? Pobede za redom protiv Monaka, Armanija i Viirtusa očito za kurac ne vrede? TRI. UZASTOPNE. POBEDE.NA.GOSTOVANJU. Ovo ako pise velikim slovima, salje ozbiljniju poruku? Gleda se ukupan broj pobeda, krajnja pozicija, neko je ocekivao mozda vise, neko ce ponovo umreti od srece ako odigramo jos jednu utakmicu gratis... 1
Sinnerman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovaj tim je pola sezone igrao desetkovan povredama. Malo samo uključite mozak pre kucanja. 6
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, Crni said: Ovo ako pise velikim slovima, salje ozbiljniju poruku? Gleda se ukupan broj pobeda, krajnja pozicija, neko je ocekivao mozda vise, neko ce ponovo umreti od srece ako odigramo jos jednu utakmicu gratis... Ako hoćeš da razgovaraš ozbiljno, onda čitaj šta je napisano. Ako nećeš, preskoči obraćanje meni. Napisao sam da se veoma lako zaboravlja da smo pobedili tri utakmice na strani uzastopno. Mislim, ovako bez provere, da to niko drugi nije uspeo ove godine. Ako se gleda krajnja pozicija i ukupan broj pobeda, zašto se onda već sad tovare govna na igrače? Barem da sačekamo tu konačnu poziciju. I još jednom. To što je kod nas rekordno ulaganje ne znači da su ostali klubovi smanjili budžete. Svi ulažu. Valjda će nekad to i da probije do glave prosečnog navijača.
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 17 minutes ago, Crni said: Ekipe da, pisem od starta sezone da nam je ekipa top. Ponoviću, napisao si ovo: Quote Porazi protiv Partizana, Makabija i donekle Pariza, dokaz su da smo jos uvek ista ekipa od prosle godine. A tu prošlogodišnju ekipu si, opet ako mene sećanje dobro služi, poprilično popljuvao. Dakle, ovogodišnja ekipa je nekako ista kao prošla, samo što je sad top, a prošle sezone nije bila top.
Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, DameTime said: Ponoviću, napisao si ovo: A tu prošlogodišnju ekipu si, opet ako mene sećanje dobro služi, poprilično popljuvao. Dakle, ovogodišnja ekipa je nekako ista kao prošla, samo što je sad top, a prošle sezone nije bila top. Sta ti nije jasno? Imas lamba kog ne umes da vozis? 1
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Crni said: Sta ti nije jasno? Imas lamba kog ne umes da vozis? Ma sve mi je jasno, ne znam zašto uopšte tražim logiku u razmišljanju prosečnog KKCZ navijača. 1
3x3cz Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 48 minutes ago, Chaos Is Me said: Raspored je sledeći: vs Efes vs Bayern vs Fener @ PAO @ Baskonija @ Barsa vs KKP vs Pariz @ Asvel @ Real Naredne dve moramo dobiti kako znamo i umemo. Obe ekipe su se digle, ali Efes je sve dobio kod kuće (doduše verovatno će protiv nas biti jači za Larkina), od Bayerna smo kvalitetniji. Za dalje ćemo videti. Verujem u ovu ekipu, za razliku od prošlogodišnje kojoj je najbolji igrač bio Filip Petrušev. Sve pobediti kuci plus Asvel i Baskonia i dosta 🙂 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne kune majka sina što se kocka, nego što se vadi... @Crni Sve vreme pričaš o EKIPI (evo velika slova da se shvati ozbiljno) koju, dakle EKIPU prvo pljuješ pa hvališ pa pljuješ, valjda ni sam ne možeš sebe da pohvataš u tome, i ti onda nađeš izgovor, kad te je Dejm uhvatila u glupostima, da je u pitanju trener koji ne zna da vozi Lambordžini? Ti si sve vreme pričao o ekipi i ovo ti je sad nova priča. Ok. Mnogo je lakše reći da je normalno i ljudski promeniti stav. 1
Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, DameTime said: Ma sve mi je jasno, ne znam zašto uopšte tražim logiku u razmišljanju prosečnog KKCZ navijača. A ko su ekskluzivni KKCZ navijaci? Nisam ni ja nasao logiku za tvojom fascinacijom Zeljkom, pa ne vidim problem. 1
DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 57 minutes ago, Bejn said: Nemam razloga da ti ne verujem ali ukoliko ne uđemo u F8 sasvim sam siguran da se ovde neće mnogo lepo pisati ni o treneru ni o pojedincima. Iskorak ne može biti F10 sa ovakvim(sjajnim igračima) i nikad većim budzetom. Nepopularno misljenje: Top 10/8 nije nikakav napredak. Pravi iskorak bi bio Top 6. Tada bi imali cemu da se nadamo i sto da ne slavimo. 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Nepopularno misljenje: Top 10/8 nije nikakav napredak. Pravi iskorak bi bio Top 6. Tada bi imali cemu da se nadamo i sto da ne slavimo. Nije to nepopularno mišljenje. To je ispravno mišljenje. Top 6 bi bio sledeći iskorak. Ono što ljudi ne kapiraju ovde je da ulaganje nije DIREKTNO srazmerno rezultatu i da samo ulaganje ne povlači napredak automatski. Dakle,to što mi imamo rekordni budžet nije nikakva garancija jer opet njih 10 (barem) imaju veći budžet pa ti se svede na isto. 1
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Crni said: A ko su ekskluzivni KKCZ navijaci? Uopšte nije reč o ekskluzivni/prosečni dihotomiji, menjaš teze. Suština je da o istoj ekipi menjaš stav u zavisnosti od serije pobeda ili poraza koji se događaju u sezoni, što i jeste odlika prosečnog navijača. 5
sinisat5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, 3x3cz said: Sve pobediti kuci plus Asvel i Baskonia i dosta 🙂 Baskonija ce nam biti najteze gostovanje.
Smrtokapa Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kako se zove ova tema? PRIMA! Dakle to je to, zadovoljavajući rezultat ove sezone će biti ako osvojimo taj trofej, sve ispod toga za mene je neuspeh. A ako to ne možemo, onda daj barem sad kup da uzmemo. 🏆 2
Recommended Posts