Jump to content

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, Son_of_a_gun said:

„Posle oktobarskih promena 2000, Žeželj postaje pomoćnik direktora u Parking servisu, gde je na mesto direktora postavljen Živorad Anđelković. Nakon što Košarkaški klub Crvena zvezda zapada u jednu od mnogobrojnih kriza u poslednjih tridesetak godina, moli Đinđića za pomoć. Tadašnji predsednik vlade u klub šalje Anđelkovića, Žeželja i Gorana Vesića sa ciljem da izvuku KK Crvena zvezda iz teške situacije – Anđelković postaje predsednik Upravnog odbora, a Žeželj direktor Zvezde.“ (Vreme, 4. 3. 2021. godine).

Ta ekipa nam je hebala majku Ostoja je Stiv Dzobs za njih.

Kad već pričamo o tim uplivima političara u klubove biće zanimljivo šta će ostati u oba kluba nakon odlaska Drčele i Ostoje, odnosno kada političkom vrhu ne  bude više u interesu da plaća leba i igara.

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Kooineeperk said:

Svi znamo kako se to zavrsilo. 

4 minutes ago, NMX said:

To izvlačenje iz teške situacije se i dan danas izučava na Pravnom fakultetu, predmet Trgovinsko pravo, odeljak - stečaj i likvidacija privrednog društva

Svejedno, svaki put kad se pomene Tadićevo zavrtanje rukava, što bi valjda trebalo da znači kako je država sipala pare u KKP, moram odgovoriti da su u toj vlasti imali projekat "Evropska Zvezda" koji je finansiran iz vrha države. Sad što su to bili nesposobni kadrovi i završilo kako je završilo ne bi trebalo da poništi želju države da pomogne.

Iz ove vizure mene je više strah što i u ovoj vlasti orbitiraju isti kadrovi i još su nesposobniji a imaju deset puta više moći.

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted (edited)
32 minutes ago, Son_of_a_gun said:

„Posle oktobarskih promena 2000, Žeželj postaje pomoćnik direktora u Parking servisu, gde je na mesto direktora postavljen Živorad Anđelković. Nakon što Košarkaški klub Crvena zvezda zapada u jednu od mnogobrojnih kriza u poslednjih tridesetak godina, moli Đinđića za pomoć. Tadašnji predsednik vlade u klub šalje Anđelkovića, Žeželja i Gorana Vesića sa ciljem da izvuku KK Crvena zvezda iz teške situacije – Anđelković postaje predsednik Upravnog odbora, a Žeželj direktor Zvezde.“ (Vreme, 4. 3. 2021. godine).

Nije to ništa skandalozno za jedan državni klub niti jedini pokušaj u tom periodu da se klub izdigne. Čak je i ta čuvena sezona bez sponzora i odnošenje koševa usledilo nedugo nakon jedne jače mobilizacije i Pešić- Gurović generacije. Ta jedna peta utakmica u finalu lige 2007 ili 2008 (da ne kopam sad) nas je sve delila od sasvim drugačijeg nastavka istorije.

I naravno da je sramno na šta se posle svela Zvezda kao plod neuspešnih investicija bez pokrića i nekompetentnosti dodeljivanih kadrova. Mogu potpuno da razumem gnev navijača. Krivac na kraju svakako jeste isti, državni smo klubovi. Jedina razlika je (ponavljam, moje mišljenje) kontekst situacije i tendencija. Tu možemo da se ne složimo, a mogli bi i da ne produbljujemo, jer je offtopik koji lako može da glajzne u 'Tatu'.

Edited by fillam
  • Like 1
Posted
7 minutes ago, propolis said:

Ta ekipa nam je hebala majku Ostoja je Stiv Dzobs za njih.

Kad već pričamo o tim uplivima političara u klubove biće zanimljivo šta će ostati u oba kluba nakon odlaska Drčele i Ostoje, odnosno kada političkom vrhu ne  bude više u interesu da plaća leba i igara.

a čuj, za ovu zemlju bi bilo bolje da je vesara ostao u KKCZ nego da nam se svako malo menja njegova kaldrma na trgu republike i drugi biseri koje je ostavio iza sebe za daleko veće pare od ovih koje je ovaj trio proneverio u KKCZ.

Posted (edited)
12 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Svejedno, svaki put kad se pomene Tadićevo zavrtanje rukava, što bi valjda trebalo da znači kako je država sipala pare u KKP, moram odgovoriti da su u toj vlasti imali projekat "Evropska Zvezda" koji je finansiran iz vrha države. Sad što su to bili nesposobni kadrovi i završilo kako je završilo ne bi trebalo da poništi želju države da pomogne.

Iz ove vizure mene je više strah što i u ovoj vlasti orbitiraju isti kadrovi i još su nesposobniji a imaju deset puta više moći.

Ma ja se sprdam akonto ovih što su nam jebali majku tada.

Sad oftopik ali...Drčela, Ostoja, pa čak i ova ekipa što je bila kod vas u FKP pre Mijata (a i njegova ekipa) su bukvalno mala deca, početnici i pioniri sranja, haosa i uništenja kluba naspram onoga što će ostati kada sns uprava ode iz FKCZ. 

Edited by NMX
Posted
2 hours ago, SteveFrancis#3 said:

Znam sa svi tugujemo na neki nacin, da je dosta frustracije, bola i gorcine, ali zelim ipak sve da vas zamolim - nemojte ljude docekivati na noz, cak i ako mislite da su dosli samo da provociraju. Ponudite neki odgovor u normalnoj diskusiji ili prosto izignorisite. Bilo bi besmisleno da se ovde pravi brlog jednoumlja i ekstemizma. 

Plus petsto miliona hiljada milijardi.

Ovo cancelovanje i ad hominem napadi su mi baš bezveze.

Može se odgovoriti argumentima, a ne da se odmah osoba optužuje da plaćeni bot.

Ja sam verovatno među onima koji su sve ovo doživeli manje dramatično. Jednostavno ovaj klub, čak i sa Željkom, mene nije radio + su tu druge obaveze pa sam tek ponekad išao uživo da pogledam.

Tako da sam sad sa nivoa aktivnog simpatizera spao na neko rekreativno praćenje. Gledao sam juče utakmicu bez emocija, kao ok drago mi je da Partizan pobeđuje, ali nula reakcije na momente kad se Kluž vraćao ili kad su bile neke greške ili dobri potezi.

Ako mogu da biram između ovog frankenštajna u EL i sa velikim budžetom, ili tima koji bi igrao EC ili Fiba CL, a da Željko bude u ulozi sportskog direktora ili profesora Nikolića, odmah dižem obe ruke za drugu opciju. Ali iskreno ne bih voleo Željka nazad na klupi, mi smo igrali bezveze košarku u velikom delu njegovog mandata i to ne može biti samo do igrača. Čak mislim, iako to zvuči malo suludo, da je njega pomalo i trema pojela u ovom mandatu. Videlo se da mu sve toliko znači i da je sam sebi stvorio još veći pritisak.

• Like 4
Posted
9 minutes ago, NMX said:

Ma ja se sprdam akonto ovih što su nam jebali majku tada.

Sad oftopik ali...Drčela, Ostoja, pa čak i ova ekipa što je bila kod vas u FKP pre Mijata (a i njegova ekipa) su bukvalno mala deca, početnici i pioniri sranja, haosa i uništenja kluba naspram onoga što će ostati kada sns uprava ode iz FKCZ. 

Da nastavim offtopic - FKCZ ce mozda i najgore proci jer postoji najveci dug iako se vrte neverovatne pare, ali se lapa na veliko. Od FKP, KKCZ, KKP i ne moze mnogo. 

"Evropska Zvezda" u KKCZ je lepo zvucalo ali ni E od Evrope tu nije bilo. Niti je moglo da bude. Ja samo hocu da kazem da sa Ostojom treba biti oprezan da ne bude "Evropski Partizan" scenario. I tu se slazem sa komsijama, da to treba procistiti jer je lik napravio sebi takvo okruzenje da mu niko nista ne moze a jos ima politicka ledja (jos uvek). I sam je rekao da Partizan ima velike obaveze u narednih godinu i po dana. 

Posted

A to što su navijači Partizana dali rok za uklanjanje nehigijenskog naselja do 12. decembra ili će tog dana sami upasti i porušiti sve šatore. Pozvali su i navijače Crvene Zvezde da ostave sve razlike po strani i priključe se akciji!

Ili se o ovome ne piše ovde?!

Posted
8 minutes ago, nemanjaol said:

Ponudite neki odgovor u normalnoj diskusiji ili prosto izignorisite

8 minutes ago, nemanjaol said:

Može se odgovoriti argumentima, a ne da se odmah osoba optužuje da plaćeni bot.

A brate sve su priče ispričane, jadamo se dan deseti, iskre kablovi na serverima od vlage, i komšije su odustale od svake rasprave i onda bane padobranac sa pričom "a šta ćemo sa 500 miliona neprijavljenih Kineza?"

Ako je već želio raspravu što nije pročitao zadnijh šurnajest strana topica pa ako nešto nije rečeno da mu se odgovori. 

Ne, nego odmah đonom u vrata, "ja samo da pitam nešto". 

Poštovanje, bar kod mene, nije nešto što se daje a priori nego mora i da se zasluži. A uglavnom je dovoljno da pokažeš minimum nekih manira u konverzaciji da pridobiješ pažnju.

• Like 1
Posted (edited)

Danas sam pričao sa čovekom koji bi trebalo da je upućen u dešavanja. Rekao mi je da je Željko još pre utakmice u Atini rešio da ode i da nije bilo nikakve šanse da se predomisli. Navodno je vlasnik Mocarta ponudio da odmah priloži svojih 15m evra samo ako se Željko predomisli i nastavi da vodi ekipu. Međutim Željko je to odbio i rekao da je dao celog sebe i da nema više šta da da, da jednostavno ne vidi taj put.

Edited by Knipex
Slovo
  • Like 4
Posted
6 minutes ago, Knipex said:

Danas sam pričao sa čovekom koji bi trebalo da je upućen u dešavanja. Rekao mi je da je Željko još pre utakmice u Atini rešio da ode i da nije bilo nikakve šanse da se predomisli. Navodno je vlasnik Mocarta ponudio da odmah priloži svojih 15m evra samo ako se Željko predomisli i nastavi da vodi ekipu. Međutim Željko je to odbio i rekao da je dao celog sebe i da nema više šta da da, da jednostavno ne vidi taj put.

pa kako covek da radi sa Ostojom koji ga je maximalno izminirao..

ali i nevezano od toga, videlo se da ne moze vise.. prosto se istrosio..

i isto tako, ne sme da se odgovornost zaustavi samo na njemu i savicu... 

Posted
14 minutes ago, rodriguez said:

kakav je status pokuševskog za derbi, vidim da nije igrao sinoć

Ne zanima nas derbi. 

Mesec dana pauza. 

Posted
28 minutes ago, rodriguez said:

Klasična riba u horoskopu, kad padne u depru nema šanse da se iščupa.

Ovo su već nivoi do kojih ni zlatno doba ciganskog topika nije dobacilo:lol_2:

• Ha-ha 3
Posted

Ah, good ol times kada je Duja bio naduvavan jer je Vesica nazvao idiotom

31 minutes ago, rodriguez said:

Klasična riba u horoskopu, kad padne u depru nema šanse da se iščupa.

Krkljam jbt 🤣

• Ha-ha 1