DameTime Posted yesterday at 06:29 PM Posted yesterday at 06:29 PM Sad je valjda jasniji moj komentar od onomad, kako je samo Željkovo prisustvo sprečavalo da Partizan bude ćaci klub do kraja. Ni njegovih 100 salty konferencija nije kao ovaj današnji Paspaljev "nastup". 1 hour ago, Smrtokapa said: Paspalj je star, bolestan i propao čovek i zaradio je sebi mesto u nekoj poučnoj priči. Bukvalno me trenutno zabole kurčina za ovo. Nema ljubitelja košarke, ma čoveka koji mu ne bi pomogao, a on je odlučio da proda svoj obraz. 7
Problem sa licnim greskama Posted yesterday at 06:51 PM Posted yesterday at 06:51 PM 2 hours ago, Ne sam Safete said: Kakav cringe Zarku sve ovo nije trebalo samo je pitanje da li ima kognitivnog kapaciteta da to shvati. Ako sam ikada voleo grobara je to bio Zarko, kapiten najvece nase reprezentativne generacije u istoriji. Boze dragi na sta je covek spao. 3
SteveFrancis#3 Posted yesterday at 06:54 PM Posted yesterday at 06:54 PM 21 minutes ago, Chaos Is Me said: da su njegove priče sa konferencije smešne a još smešnija priča o njemu kao nekom simbolu "opozicionarstva", međutim sve je to kakav takav sportski domen koji je poprilično sekundaran naspram ovog sveopšteg jebanja u mozak koji banda na svakom nivou praktikuje. Koliko god da je to problematicno devedesetprocentnoj vecini vas sa druge strane da priznate, bio je opozicija metastazi na KKP-u. Za prosecnog grobara mozda ne idealno, ali sasvim dovoljno. Bliska buducnost ce to jako lepo pokazati, ne treba uopste mnogo cekati. 20
Luchifer89 Posted yesterday at 07:11 PM Posted yesterday at 07:11 PM Što neko napisa, mora da je Palja otkrio dop. Nego, ne smemo gubiti fokus 2 17
kockooblastiŽelimir Posted yesterday at 07:30 PM Posted yesterday at 07:30 PM Sve diktature vole paspalje i ostale organizme bez kičme i obraza. Ja mu ništa ne zameram-ne pada sneg da pokrije breg.
Coz29 Posted yesterday at 07:48 PM Posted yesterday at 07:48 PM 1 hour ago, Chaos Is Me said: Tuga je ovo ali neka svaka zver barem pokaže svoj trag. Reći ću samo da nisam ovo očekivao od Paspalja iz kojih god pobuda to da radi. Ostajem pri stavu da je na Željku 95% odgovornosti za lošu selekciju i rezultate, da bi dobio pedalu odavno da se zove bilo kako drugačije i da su njegove priče sa konferencije smešne a još smešnija priča o njemu kao nekom simbolu "opozicionarstva", međutim sve je to kakav takav sportski domen koji je poprilično sekundaran naspram ovog sveopšteg jebanja u mozak koji banda na svakom nivou praktikuje. Apsolutno, Zeljko je usrao motku sa izborom igraca, i svim onim kako su delovali na terenu. Jbg one godine kada je zamenio ceo tim, kada smo se raspali, realno da mu nije bio niko drugi krvi, dobro mirotic ih je usrao posteno, ali morali su da vec u toku prethodne sezone produze Lesora, pa ako ovaj dodje dosao je, a ne da pustiš u tom momentu najboljeg centra u El, čekaš mirotica, on te ispali i ti dovedes jebenog Kaminskog invalida
Alek The Great Posted yesterday at 07:55 PM Posted yesterday at 07:55 PM 2 minutes ago, Coz29 said: .... ali morali su da vec u toku prethodne sezone produze Lesora Ako se ne varam Lesor je potpisao za PAO jos u februaru-martu. Kad je dobio ponudu (koja je bila 3 puta veca od trenutne) rekao je ljudima u klubu sa namerom da je ispratimo koliko-toliko. Ali sanse nije bilo da mu u tom trenutku damo vise. Tada je i bila strepnja da li cemo i igrati EL dogodine. Mada moglo se rizikovati uvek. 1
MrTwister Posted yesterday at 07:56 PM Posted yesterday at 07:56 PM Meni je donekle i zao Paspalja, obzirom na sve kroz sta je prosao (slog i 2 srcana udara), kapiram da mu nije mnogo toga ostalo (bez dugova od lijecenja) bez ovako da ga koriste na ime i da preko njega se peru ljudi koji su vjerovatno najodgovorniji za kompletnu situaciju sad u KKP. Cisto sumnjam da njega bilo sta iko tu pita, bilo za potpise igraca, trenera, kapitalnih odluka i slicnog, vec samo sluzi kao neka vrsta misdirekcije i da se ta negativna energija usmjeri ka njemu kad sve to u facu eksplodira, prije no ka ostalima koji bi realno vise trebali tog "heata" da zakace. Meni je nekako cudno da njega zamislim u toj GM roli dje on komunicira sa agentima i igracima, pise mailove i pregovara sa nekim random amerima koji i ne znaju ko je on, vec cak i na ovom pressu se vidi da coek nema tu "politicka korektnost" spiku i nije bas medijski istreniran da sad pazi i razmislja previse sto prica u tom trenutku, pogotovo jos sa ulogom koja mu je data tu - cini ga jos ranjivijim na sve te kritike, al sam je na kraju to odabrao. Koga interesuje, imate na linku ispod (dio oko derbija pocinje nedje oko 42 minuta), utiske koje prenosi Windhorst sa ESPN-a kolegama MacMahonu i Bontempsu koje ljudi sa NBA vjerovatno i znaju ko su. Da ne spoilujem sve coek je odusevljen. 12 3 1
SteveFrancis#3 Posted yesterday at 08:04 PM Posted yesterday at 08:04 PM Twistere, kako tvoj matori podnosi ovo 1
MrTwister Posted yesterday at 08:11 PM Posted yesterday at 08:11 PM Funny story al coek je nakon sto je Zeljko otisao toliko van nekog zdravog razuma da su ga uspjeli i scamovati par dana posle za neke serpe i lonce koje je platio nesto masu a realna cijena im je 5x manja 😄 1 5 23
Jakob Aman Posted yesterday at 08:34 PM Posted yesterday at 08:34 PM Treba ovo izdrzati. Paspalj poput Rebrace mora da pokrpi rupe... obraz djon.
Jakob Aman Posted yesterday at 08:40 PM Posted yesterday at 08:40 PM https://x.com/Slaba_Vajda/status/2000626376886407234
odupri se ludilu Posted yesterday at 08:45 PM Posted yesterday at 08:45 PM 33 minutes ago, MrTwister said: Funny story al coek je nakon sto je Zeljko otisao toliko van nekog zdravog razuma da su ga uspjeli i scamovati par dana posle za neke serpe i lonce koje je platio nesto masu a realna cijena im je 5x manja 😄 To je iskustvo. Nema šanse TV da promaši. Neprocjenjivo
MrTwister Posted yesterday at 08:49 PM Posted yesterday at 08:49 PM 2 minutes ago, odupri se ludilu said: To je iskustvo. Nema šanse TV da promaši. Neprocjenjivo Jos to donio da se pohvali majci, stvarno lijepo izgleda al vidjela zena odmah da je tu nesto sumnjivo, on nije pa sad ceka samo nece li od nove godine biti sto bolje. 1 1
Coz29 Posted yesterday at 10:03 PM Posted yesterday at 10:03 PM 2 hours ago, Alek The Great said: Ako se ne varam Lesor je potpisao za PAO jos u februaru-martu. Kad je dobio ponudu (koja je bila 3 puta veca od trenutne) rekao je ljudima u klubu sa namerom da je ispratimo koliko-toliko. Ali sanse nije bilo da mu u tom trenutku damo vise. Tada je i bila strepnja da li cemo i igrati EL dogodine. Mada moglo se rizikovati uvek. Novi ugovor, bukvalno blanko su morali da mu ponude, pa neka sam upiše koliko je dovoljno za ostanak. Nego je već govnjar posumljeni tad krenuo da busi, pa je sa miroticem nastavio. Znalo se je da cemo igrati EL sledece sezone i mi i cigani. Iskreno svaka cast Zoranu i Zeljku, ali braco jebem i vas u dupe kad ste dozvoli da vas ostoja jebe i namagarci. Nego i Zeljko tek onda kad je video da je sve u kurac otišlo na parketu, onda je i on krenuo da šilji budžogu. Cim si prvi put provalio da te busi, izadjes majstore pre početka prodaje sezonskih i kažeš tako i tako i kraj price, pa neka ostoja mag obezbedi pare sa svojim pajtosima, a ne ovako da te sprdaju sa izlapelim paspaljem.
rodriguez Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 hour ago, Coz29 said: Nego je već govnjar posumljeni tad krenuo da busi, pa je sa miroticem nastavio. Misliš da ga govnjar pošumljeni nije bušio još godinu dana ranije protivu Tuti Frutija, naočigled Lesora, Pantera, Ledeja, Madara, Alekse i drugih igrača na toj važnoj utakmici? 1
ScepanScekicSto Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 6 hours ago, rodriguez said: Misliš da ga govnjar pošumljeni nije bušio još godinu dana ranije protivu Tuti Frutija, naočigled Lesora, Pantera, Ledeja, Madara, Alekse i drugih igrača na toj važnoj utakmici? preskocio si priliku da cutis... 1
Taki Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Nije mi jasno to oko busenja, ako sam dobro razumio od pocetka Ostoja busio Zeljka, svake sezone mu namjerno nije dovodio neke igrace samo da bi sto vise gubio? To se zakljucilo jer nije ostavio Majka i Nilikinu kojima su svi zeljeli vidjeti ledja, ali je sacuvao Bongu, Karlika, Sterlinga, Tajrika, to jest sve koje je 99% navijaca htjelo sacuvati, doveo Dzabarija i Miltona sa kojim je 99% navijaca bilo odusevljeno. Godinu prije promijenio citav tim.. Stvarno se pretjeruje, vjerovatno je ove godine puklo, i tu je sigurno bilo i busenja od igraca preko Ostoje, nije normalno da trener i predsjednik nemaju nikakvu komunikaciju mjesecima, ali stvarno se pretjeruje sa teorijama.. 10 1
JPM Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Nema tu klasičnog bušenja od strane Ostoje. On ionako nije glavni u celoj priči. Ima nečeg drugog, recimo ti bulšiti oko toga da on daje svoje pare, pa te priče za malu decu o tome kako funkcioniše odgovornost i kako on ni za šta zapravo nije odgovoran i da je sve šljakalo u njegovom delu posla. I još nešto. Krpeljima kakav je Ostoja i bilo koji drugi ćaci, potrebni su ljudi od autoriteta i integriteta. Neko poznato ime, da bi leechovali na tome. Ima ona zajebancija u Simpsonovima kada se pojavi Tom Henks i kaže "The government has lost all their integrity, so they are borrowing some of mine". To je trenutno Žarko Paspalj. Iako dobar deo vas to odmah razume, opet postoji i dobar deo građanstva za koga je on čovek od reči, i opet će mu verovati. Tako to funkcioniše. Pare tu nisu problem, dali bi oni Žocu i duplu platu, ali mora on da bude paravan, da se ne baci slučajno neko kamenom na Ostoju. I naravno, ono dobro staro polivanje govnima kada dođe vreme. Ni reči o tome koliko košta trener i stručni štab dok je bio paravan. Sad kad su ga odbacili, "da vidite vi koliko on košta!!! Pa tek Milton, a Parkera neću ni da pominjem". Oldeset trick in the book. 10
Coz29 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Braćo cigani, mnogo ste nam se nakačili iskreno da vam kažem, počeli ste malo i da preterujte Sve je okej, i podbadanje, i razmena mišljenja, itd.. Ali postajete bezobrazni polako.. malo malo nekog od nas isterate iz takta namerno, sto lošim prevodom, sto lose sam čuo, pa bilo ovo skandiranje pa bilo ono, pa malo da se slaže, pa kad stisnu onda tuc muc. Sad cete vi da nam otvorite oci i da nam objasnite kako i sta je istina. Imate vi dovoljno vaših problema da se bavite njima, skinite nam se malo sa kalabastera brate! Naravno ima i dobrih komentara, konstruktivnih kao @Chaos Is Me @JPM Edited 13 hours ago by Coz29
Chaos Is Me Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 13 hours ago, MrTwister said: Meni je donekle i zao Paspalja, obzirom na sve kroz sta je prosao (slog i 2 srcana udara), kapiram da mu nije mnogo toga ostalo (bez dugova od lijecenja) bez ovako da ga koriste na ime i da preko njega se peru ljudi koji su vjerovatno najodgovorniji za kompletnu situaciju sad u KKP. Cisto sumnjam da njega bilo sta iko tu pita, bilo za potpise igraca, trenera, kapitalnih odluka i slicnog, vec samo sluzi kao neka vrsta misdirekcije i da se ta negativna energija usmjeri ka njemu kad sve to u facu eksplodira, prije no ka ostalima koji bi realno vise trebali tog "heata" da zakace. Meni je nekako cudno da njega zamislim u toj GM roli dje on komunicira sa agentima i igracima, pise mailove i pregovara sa nekim random amerima koji i ne znaju ko je on, vec cak i na ovom pressu se vidi da coek nema tu "politicka korektnost" spiku i nije bas medijski istreniran da sad pazi i razmislja previse sto prica u tom trenutku, pogotovo jos sa ulogom koja mu je data tu - cini ga jos ranjivijim na sve te kritike, al sam je na kraju to odabrao. Koga interesuje, imate na linku ispod (dio oko derbija pocinje nedje oko 42 minuta), utiske koje prenosi Windhorst sa ESPN-a kolegama MacMahonu i Bontempsu koje ljudi sa NBA vjerovatno i znaju ko su. Da ne spoilujem sve coek je odusevljen. Ne znam kako može da mi bude žao Paspalja, čovek je legendaran bivši košarkaš, ako on ne može da finansira svoje troškove ne znam ko može. Takvih mi je najmanje žao. Naravno da je doveden da bude ikebana i ime iza koga će veći smradovi da se sakriju. Jako interesantan ovaj Windyev video, nije ni čudo da nas sa ovih prostora percipiraju kao divlja plemena, toliko toga što je ovde potpuno normalno je u civilizovanom svetu potpuno nenormalno i za sablažnjavanje i to se dobro vidi ovde. Npr Saša fuckin Pavlović koji vozi na američke table ovde već 10+ godina. 7
TripleJ Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 14 hours ago, MrTwister said: Meni je donekle i zao Paspalja, obzirom na sve kroz sta je prosao (slog i 2 srcana udara), kapiram da mu nije mnogo toga ostalo (bez dugova od lijecenja) bez ovako da ga koriste na ime i da preko njega se peru ljudi koji su vjerovatno najodgovorniji za kompletnu situaciju sad u KKP. Cisto sumnjam da njega bilo sta iko tu pita, bilo za potpise igraca, trenera, kapitalnih odluka i slicnog, vec samo sluzi kao neka vrsta misdirekcije i da se ta negativna energija usmjeri ka njemu kad sve to u facu eksplodira, prije no ka ostalima koji bi realno vise trebali tog "heata" da zakace. Meni je nekako cudno da njega zamislim u toj GM roli dje on komunicira sa agentima i igracima, pise mailove i pregovara sa nekim random amerima koji i ne znaju ko je on, vec cak i na ovom pressu se vidi da coek nema tu "politicka korektnost" spiku i nije bas medijski istreniran da sad pazi i razmislja previse sto prica u tom trenutku, pogotovo jos sa ulogom koja mu je data tu - cini ga jos ranjivijim na sve te kritike, al sam je na kraju to odabrao. Koga interesuje, imate na linku ispod (dio oko derbija pocinje nedje oko 42 minuta), utiske koje prenosi Windhorst sa ESPN-a kolegama MacMahonu i Bontempsu koje ljudi sa NBA vjerovatno i znaju ko su. Da ne spoilujem sve coek je odusevljen. Koliko su retardirana ova druga dva sagovornika. Jebeni ameri.
VISOKOLETAC Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Meni se cini da je sve krenulo od puta u Dubai. Posle toga je Zeljko izjavio ono za ekonomsku klasu, a Ostoji izgleda to nije prijalo. Inace apropo tog cartera, sat vremena cartera je gore dole 14000 dolara. Do Dubaija ima 6 sati leta, tako da je to 12 puta 14000 sto je 168000 dolara. E sad, postoje dve opcije ili da avion ceka tamo na aerodromu, sto verovatno nije jeftino ili da se vraca nazad prazan(sto je cest slucaj) sto mu onda dodje jos 168000 dolara. Ovo su neke maksimalne cene, tako da je cena cartera od 400 hiljada verovatno preterivanje, ali da do tamo nije mala cifra to je sigurno. Sto se tice biznis klase u Fly Dubai ima je, i to 10 sedista. Ta sedista su dosta ranije rezervisana, a i da nisu ko je taj koji odredjuje ko sedi u biznis klasi, a ko ne? U svakom slucaju, misljenja sam da je ovo bio samo okidac vec duze nagomilanog nezadovljstva, gde je proradila Ostojina sujeta, jer ,,on cini toliko za klub, a to niko ne vidi, vec se sve prepisuje Zeljku". Postao je Covicev klon(jos kada je stavio tabele 😂), sa tim sto je Covic lako menjao trenere i stavljao sebe u prvi plan, jer je Radonjic postao legenda kluba, ali ne takva kakava je Zeljko za Partizan. 5
Recommended Posts