Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Da da, potpuno sam smetnuo s uma, Ostoja niti može niti bi smeo da odgovornost posmatra isključivo iz ličnog ugla, jer smo mu mi navijači pomogli u mnogo čemu - hajde da preskočimo to što punimo dvoranu, plaćamo sve preskupo i slično, ali šta bi sa onim porezom?? Tad smo valjali i čuo se naš glas, a sad je odgovornost isključivo individualna?

Ako se ikada nađete da takvim osobama za istim stolom a u stanju ste da ih prepoznate, mora ili jedno od tri ili sva tri kumulativno - ustajanje od stola, šamar i šlajmara u facu. Ne ide drugačije 

Edited by Dzep
  • Like 7
Posted

SNS Bot brigada radi punom parom na tekstu na Mozzartu o konferenciji. Mali procenat toga u spoieru.

Spoiler

E tako. Kao i u svakoj pravoj kuci, problemi se resavaju unutar cetiri zida. Ostoja je izasao i objasnio sve, tako da je sada svakom pravom navijacu Partizana sve jasno. Uprava je obezbedila sve moguce uslove sportskom sektoru, kontinuirano iz sezone u sezonu, ali Uprava ne moze da snosi odgovornost za sportske, tj rezultatske neuspehe. To je na treneru i onom ko je birao igrace. Od sada je jasno da svako ko u BG Arenu dolazi kako bi pljuvao trenera, igrace, Upravu kluba nije nikakav navijac Partizana vec obican provokator i politikant. Svako kome je Partizan u srcu podrzace ovaj tim jer mi druge momke nemamo! Napred Partizan do pobede

Nakon otpuštanja Željka Obradovića, Partizan je vezao 4 pobede u svim takmičenjima. Isti igrači, ista Uprava, sve isto, samo je trener promenjen. Eto do koga je bilo sve vreme.

Ostoja Mihajlović zaslužuje samo reči hvale jer je tek njegovim dolaskom KK Partizan počeo da domaćinski posluje, tj da uredno plaća sve poreze i doprinose Republici Srbiji i da ime naše zemlje sa uspehom i velikim ponosom pronosi svetom!

Ovako to rade odgovorni i ozbiljni ljudi, sazovu konferenciju za medije i izadju sa tacnim i preciznim podacima. Dok neozbiljni i detinjasti posalju u javnosti jedan video u kojem pricaju bajke i basne, sami u sobi, okruzeni samo sa PR-om koji ne sme nista da pita.

Ja se tog obradovića više i ne sećam, daleko mu lepa kuća, nije vredan ime mu više spominjati, posle pobede nad zvezdom puna podrška ostoji i upravi

Partizan je bio na rubu propasti i tada ga je sa puta u ambis spasio Ostoja Mijailovic. Mogao je i Zeljko Obradovic tada da uleti, da dodje, da pomogne... ali bilo mu je prece da uzima pare u Fenerbahceu, curi i mudruje. Da li je Ostoja gresio? Naravno, uostalom svi smo mi ljudi. Ali je za Partizan napravio mnogo toga dobrog u odnosu na ono ne toliko dobro.

Vidi se po komentarima da smo mi grobari najzad shvatili ko je bio problem. Sledeću utakmicu da se zahvalimo jednim dobrim skandiranjem ŽELJKU Obradoviću za to što nam je upropastio Partizan!! Sram te bilo obradović željko!!!!!!!!

Puna podrska upravi koja se bori za Partizan za razliku od nekih kojima je Partizan na desetom mestu kao sto je rekao veliki Paspalj! Vidimo se u Areni! Ziveo Partizan

Sramota me sada što sam nosio sliku obradovića protiv Bajerna i zviždao našim igračima i upravi. Kako smo mogli da znamo da je upravo on krivac za sve. Izvini ostoja od nas pravih grobara🙏🙏

Svedoci smo svakodnevnih napada na predsednika i Upravu KK Partizan a sada kada se izašlo u javnost i kada su dati koncizno svi podaci, nastao je MUK

Šta na ovo imaš da kažeš Obradoviću? Čisti podaci i činjenice, od a do š!!! Šah mat velikog Ostoje, najvećeg u istoriji partizana!!!

Treba priznati grešku. Ja sam isto bio za željka i protiv Ostoje, bio sam zaveden kao i svi ali dobro.. Veliki ljudi priznaju greške, idemo dalje, serija pobeda je vratila veru u ovaj tim. Da je sreće da smo ga oterali na kraju prošle sezone sad bi bili kandidati za fajnl four

Ja sam bio na aerodromu i čekao željka i sada se kajem i izvinjavam ostoji. Nisam znao za ove podatke, da je ovo ranije objavljeno mi grobari bi davno oterali ovu štetočinu Željka

Lični favorit Ja sam bio na aerodromu i čekao željka i sada se kajem i izvinjavam ostoji. Nisam znao za ove podatke, da je ovo ranije objavljeno mi grobari bi davno oterali ovu štetočinu Željka

• Thanks 1
  • Ha-ha 11
  • Tuzno 5
  • Ruke su vam krvave! 11
Posted
35 minutes ago, fillam said:

SNS Bot brigada radi punom parom na tekstu na Mozzartu o konferenciji. Mali procenat toga u spoieru.

Hide contents

Lični favorit Ja sam bio na aerodromu i čekao željka i sada se kajem i izvinjavam ostoji. Nisam znao za ove podatke, da je ovo ranije objavljeno mi grobari bi davno oterali ovu štetočinu Željka

Tipicno.Mada ce balon puci posle 2 vezana poraza koja ce svakako biti.

• Like 1
Posted (edited)

i mi i zeljko smo ljudi od interesa, prihvatili smo ostoju jer eto dosao je zeljko, i zeljko je prihvatio ostoju jer eto to je partizan, prihvatili smo da ceraju jednog vujosevica jer eto zivot ide dalje, da mu ostoja ne da da sjedi pored terena jer eto 10000 eura vise u budzetu, da nam ostoja prica razne price jer eto nikad veci budzet, da nam ostoja i paspalj seru po zeljku jer eto dobili smo derbi, prihvaticemo sve jer eto i mi smo govna. 

Edited by SamoFlacko
  • Like 9
Posted

Mi jesmo najgori narod na svetu, nevezano za ovo. Moral, etika i empatija (pokazana poslednji put pre 11 godina) na dnu. Da nije tako, ne bi govna vladala, retardi i kurve bili ubedljivo glavne zvezde, a dec se lecila sms porukama pd kojih pare idu ko zna gde. Govna su i hiljade i hiljade izuzetno mladih Grobara koji se posle svake utakmice u busevima deru o kurvi zvezdi dok lupaju dlanovima iz sve snage i na samrt plase causal ljude po prevozu, ulicama. Fantasticna lekcija roditeljstva.

Mozda svako dobija tacno sto je kosmicki zasluzio. Ukljucujuci i KKP.

• Like 8
Posted

Sjećam se Trinkija na nekoj konferenciji prvi put od odlaska iz Partizana kada ga je Rada nešto htjela isprovocirati on je priupita Kakva je rakija Rado? Pararafraziram.

Johnny Štulić je u pjesmi Svjetska lada imao i ovakvu strofu:

U mome gradu mnogo toga

Sto ne volim ni u snu

Prisla mi je stara dama

Poljubila me za rakiju.

Kraj citata.

Svaka sličnost je slučajna.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Tužno je sve ovo, ali valjda to tako ide pred judgment day (a on se u svakom smislu približava), izgleda mora da se sazna ko je ko, ko kakve motive ali i kapacitete ima. 

Ništa, u sredu sve po starom, napušavanje Ostoje na maks, i repati takođe mora da dobije porciju, aplauz za brata Smajlija, podrška igračima. Ne nadam se nekom napretku u samoj igri (čitaj odbrani) a ko će dobiti je kod nas očigledno veoma relativno, Virtus patos na gostovanjima a mi bipolarna ekipa, meč za košarkaške sladokusce 😂

Posted

Ma jebes ostoju govnara popuši nam svima do jednog, ali brate sta je sa Paspaljem kakav matori izlapeli degenerik je postao.. 

Na sta ovo ponašanje lici, kakva crna legenda, pa Grbovic ispade mala maca za ovog.

Sve ih treba napusavati do iznemoglosti, a sledece godine ko kupi sezonsku isti je kurac kao i svi ovi sto su nas zajahali

• Like 1
Posted

Kakav moron treba da budeš da preuzmeš funkciju sportskog direktora a 30 godina si van košarke? 

Žare, bio si legenda, više nisi.

Govno najobičnije.

• Like 1
Posted

Tuga je ovo ali neka svaka zver barem pokaže svoj trag. Reći ću samo da nisam ovo očekivao od Paspalja iz kojih god pobuda to da radi.

Ostajem pri stavu da je na Željku 95% odgovornosti za lošu selekciju i rezultate, da bi dobio pedalu odavno da se zove bilo kako drugačije i da su njegove priče sa konferencije smešne a još smešnija priča o njemu kao nekom simbolu "opozicionarstva", međutim sve je to kakav takav sportski domen koji je poprilično sekundaran naspram ovog sveopšteg jebanja u mozak koji banda na svakom nivou praktikuje. 

• Like 12