La mano de Dios Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago (edited) Obradovic je 1000 puta ponavljao kada se skautiraju neki igraci i dovode da se ne gleda samo kakvi su igraci vec i kakvi su ljudi. Oko ovog prvog se i da diskutovati ali oko ovog drugog su prethodno i ovo leto skroz promasili. Edited 51 minutes ago by La mano de Dios 1
Son_of_a_gun Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Vanja koji govori "stay here" i crnjski sindikat koji ne jebe nikog 2%. Predomislio sam se, treba otjerati svu četvoricu govnjivom motkom. https://www.instagram.com/p/DR4J7q7iOOj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again 1
Coz29 Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Dule je lepo reko i to je Amin! Mozemo da pogrešimo ko je kakav igrac, ali ne mozemo da pogrešimo ko je kakav čovek! Očigledno za našu ekipu igra dosta loših karaktera i to je kraj. Ispade Osetkovski najbolji a samo njega Zeljko nije doveo.
SteveFrancis#3 Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Kapiram ja sta scepan hoce da kaze, ali Vanja jeste u bas groznoj poziciji i treba nezamisliva kolicina hrabrosti i spremnosti na posledice. I on je samo covek. 11
Ne sam Safete Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Ajde molim vas, što im nije smetalo kad su ispraćani aplauzima/ovacijama iako su igrali kao babe. 2
Davai Davai Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 7 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ma ne treba da im se zviždi uopšte... Uvredjeni jedni, uvredjeni drugi… the entitlement standoff. Psuju im sve živo i mrtvo (i crno) i sad kao - dodjite da vam još malo očitamo bukvicu? Pa nerealno, drugić. 🙂 Pogotovo za nabedjene Amere. Ono, prevari te riba, pričaš pred svima da je kuja, pa je posle zoveš janpi da je… Nzm, ne ide? Zaslužili su zvižduke, ponavljam, ali nije zaslužio Partizan da aplaudiramo za protivnika, a radujemo se kad promašimo bacanja. To pokušavam da kažem. 🤜🤛 6
Tex_Willer Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago A stanite na kraju 23/24 sezone isto su svi bili krivi i svi su bušil kao i sad? Pa koliko je to igraca promenjeno? Zeljko u modernom dobu bas je težak izbor zbog svog karaktera, odnosno igraci koji trebaju doći moraju biti karakterno beton.
Plant Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago Po svemu ovome, crnacki sindikat vodi glavnu rec ... Sterling, Tajrik, Dzabula i ludi Sava. Ovi drugi izgleda nemaju snage da im se suprotstave ili im se prosto hebe. Nasi igraci spadaju u prvu grupu. Sterling je i u USA imao ispada van terena, nesto slicno Karliku. Btw, mislim da je i on deo ove grupe. Zajebani karakteri, ocigledno, niko o tom delu nije vodio racuna kad su dolazili. E sad, sta raditi ... to vi najbolje znate
Small Owl Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago (edited) Inače, Sportal izasao sa tekstom o troskovima čartera u prethodnim sezonama. Ostoja uzvraca udarac. Generalno, baš bljutava, teška situacija za sve navijače Partizana. Edited 34 minutes ago by Small Owl .
le piaf Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Parker, Vošington, Tajrik i Sterling zajedno sa limarom da lete iz Partizana. I da se nikad ne zaboravi kakva četiri klošara smo podržavali. 2
suptil Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago 2 minutes ago, le piaf said: Parker, Vošington, Tajrik i Sterling zajedno sa limarom da lete iz Partizana. I da se nikad ne zaboravi kakva četiri klošara smo podržavali. Чартер летом! 6
Ludi za Poli Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago Sto se Tyriquea tice, za njega uvijek imam osjecaj da moze imati ne znam ti kakav index korisnosti al da ce u globalu uvijek biti negativan igrac jer je prosto previse glup. Lessort je npr dozivio nevjerovatnu transformaciju iz klasicnog avlijskog glupana u najboljeg ili barem top 3 centra EL kod Zeljka i Atamana iza njega dok za ovog nisam siguran da ima i taj minimum inteligencije za priblizno takav iskorak. 4
Barkley#34 Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago 32 minutes ago, nemanjaol said: To sigurno nije deo folklora sporta u SAD, oni to ne kontaju, iskreno ne treba da bude deo ni folklora kod nas. Kao što reče Safet, nije im smetalo ni kada su ispraćani pesmom i aplauzima a nisu zaslužili. Drugo, kad naš igrač ode u SAD, od njega se traži da se navikne na kulturu tamo. Ovi igrači nisu od juče u Evropi i iskreno, malo mi je preko glave stalnog insistiranja na nekoj introspekciji i hodanja po jajima da se neko ne bi uvredio dok se taj isti bahati kao Tramp. Uostalom, potpisujem sve što je Frenčajz napisao iznad. Kuda dalje? Mislim da se veći deo besa ispraznio sinoć i da se neće nastavljati u ovom obimu. Naravno, sve je dvosmerna uloca, zavisiće i od ponašanja i igre ovih na terenu. Lično sam u fazonu da bi trebalo da prođu bez zvižduka ali i bez aplauza. Tišina uz povremeno skandiranje i pevanje Partizanu i hejt prema Ostoji i vođi. 1
DameTime Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago Do sinoćnih dešavanja mi nismo znali ko je tačno u tom igračkom klanu, za koji smo svi pretpostavili da postoji. Čak i ovaj video tj. videi od sinoć su više izrazito sugestivni i podložni interpretaciji, nego što nam pružaju egzaktne informacije. Realnost je da još uvek imamo poluinformacije i poluistine, na osnovu kojih je iskonstruisano desetine zaključaka. Meni je to radovanje kad igrači promaše bacanja bilo prilično bizarno, ngl, zajedno sa kasnijim navijanjem kada su uspeli da okrenu rezultat. Kakva se poruka tačno šalje na taj način? Jasno je da su se određeni igrači previše umislili, a highlight karijere će im ostati to što ih je jednom trenirao veliki Željko Obradović. Kao i to da su najbolju košarku igrali kod njega (dobro, sem Jabarija). Previše hejta ide ka Vanji, a on nije taj lik. Kad ovo kažem, mislim na izigravanje šerifa onima koji su već sami sebi previše dozvolili. Što ne znači da je loš kapiten generalno. S druge strane, jesu li jebeni profesionalci, ili treba neko konstantno da im podvikuje. Malo mi žao Bongice, koji kao neko dete (ovo kažem od milja) u pozadini aplaudira i skandira Željku. 🥹
Kooineeperk Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Idealna petorka: Karlik (kad se oporavi) Vasington Sterling Dzabari Tajrik Njima trener ne bi trebao... Na stranu igracki kvaliteti, koje ocigledno poseduju, ali su ljudi totalno promasili klub... odnosno klub je promasio njih. Karlik se pokazao onim nocnim izlascima (ne verujem da je bio samo jedan) i flasa-u-glavu resavanjem situacije. Vasington je umislio da je neki Majk Dzejms v2.0 gde su boostovane sve one njegove negativne karakteristike i igracke i ljudske. Sterling mi je bio sumnjiv jos od prvog dana, i ne znam da li sam pricao o tome ovde ili negde drugde, ali sa Albom je imao 2-godisnji ugovor i oni su ga posle prve sezone pustili iako je imao dobre statse. Plus problemi u USA. Ako to ne smrdi dovoljno onda ne znam... Dzabari je verujem vodja "sindikata", neko ko je poveo ove (usudjujem se reci) mamlaze. Kapiten klana. Tajrik je lajsna, to se videlo i na terenu prosle sezone. Trebao da bude Lesor v2.0 ali je Lesor na kraju ljudina za njega... a i bolji igrac. Problem je sto su ovo ujedno i jedni od najkvaitetnijih igraca KKP. I pls nemojte Vanju da mesate sa njima. Vanji moze da se spocita nesto od igrackih kvaliteta, mozda nije dovoljno srcan, i svakako nije neko ko se majmunise na terenu pa da to tako pokaze, mozda nije rodjeni lider, ali posteno radi sta je do njega i trudi se...
suptil Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Читам Жељко Пантић на твитеру именује Тајрика, Брауна и Вању. Како каже три имена која су у оптицају...
Elevator Operater Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago (edited) 1 hour ago, ScepanScekicSto said: Evo najvolji snimak sa kraja i wta je ko rekao https://www.instagram.com/reel/DR4J7q7iOOj/?igsh=YWtweHJsa2liZzRr Za Savu imam gram razumevanja jer vise mislim da je glup nego nezainteresovan...i donosio je neke dobre partije pa cak i pobede. Ali kad vidim ovog sa 2.5 miliona i 40% masnih naslaga ispod dresa (vizuelni dokaz) kako gubi strpljenje i kaze da je ovo zadnji put da staje ispred navijaca...ma mrs bre u pizdu materinu, bagro. Ja sa svojih 41 za njega izgledam kao Vladimir Lucic u prajmu I opet ponavljam, ova sekcija najmanje zasluzuje da im igraci uopste i dolaze i ukazuju respekt. Ovi ili bilo koji pre njih. No to je druga neka tema, decenijama stara... Edited 15 minutes ago by Elevator Operater
Don Dusko Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago 2 minutes ago, suptil said: Читам Жељко Пантић на твитеру именује Тајрика, Брауна и Вању. Како каже три имена која су у оптицају... Ajde bez ozbiljnog prenosenja ovog lika ovde.
suptil Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago 1 minute ago, Don Dusko said: Ajde bez ozbiljnog prenosenja ovog lika ovde. Не знам који играчи Партизана су проблематични. Зато сам навео извр. Имамо и конктекст собзиром на репутацију извора отуда вероватно и ово твоје упозорење. Нисам овде на теми па нисам знао да је перосна нон грата. Ок.
nemanjaol Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago 2 minutes ago, Barkley#34 said: Kao što reče Safet, nije im smetalo ni kada su ispraćani pesmom i aplauzima a nisu zaslužili. Drugo, kad naš igrač ode u SAD, od njega se traži da se navikne na kulturu tamo. Ovi igrači nisu od juče u Evropi i iskreno, malo mi je preko glave stalnog insistiranja na nekoj introspekciji i hodanja po jajima da se neko ne bi uvredio dok se taj isti bahati kao Tramp. Uostalom, potpisujem sve što je Frenčajz napisao iznad. Kuda dalje? Mislim da se veći deo besa ispraznio sinoć i da se neće nastavljati u ovom obimu. Naravno, sve je dvosmerna uloca, zavisiće i od ponašanja i igre ovih na terenu. Lično sam u fazonu da bi trebalo da prođu bez zvižduka ali i bez aplauza. Tišina uz povremeno skandiranje i pevanje Partizanu i hejt prema Ostoji i vođi. Kako hodanje po jajima kad im se celu utakmicu jebe sve po spisku, pre nekoliko dana su im porazbijani prozori na hali dok su imali trening, a na kraju utakmice je ideja bila da se postrojavaju ispred južne tribine. Ovo ilustruje i celu moju poentu. Mi smo ovih dana sa strane navijača imali potpuno opravdan izliv besa prema igračima. On sam posebi jeste malo neracionalan i nenormalan, ali nije racionalna ni podrška i "ljubav" koju su dobijali pre toga. I mislim da se na forumu u velikoj većini slažemo da je ovakva reakcija navijača opravdana, očekivana i zaslužena. Ali ne kapiram u kom filmu igrači na koje je sve to usmereno nemaju nikakvu reakciju? Kakve mentalne gromade treba da budu pa da sve ovo ne ostavi nikakav uticaj na njih, a pritom ih gledamo već dve godine i znamo kakvi su. Sa te strane meni je i njihova reakcija ok, pobedili su utakmicu, istrpeli su kritike, nisu pokazivali srednji prst ili pravili neku tako debilnu provokaciju. I hteli su da odu što pre sa terena nakon što su po završetku meča ponovo ispraćeni zvižducima. Za njih je to poruka da ih jedna utakmica nikako neće oprati, a da li će oni unutar tima i sa novim trenerom se skupiti razgovarati i shvatiti kako mogu da vrate poverenje navijača ćemo još videti.
leki bg Posted just now Posted just now (edited) Ja se izvinjavam, ali ja stavrno ne znam koji problem imate sa Vanjom. Isao sam i na Avangardu da cujem taj neki snimak koji je misteriozno nestao. Ako moze pojasnjenje, hvala. Edited just now by leki bg
Recommended Posts