rodriguez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago samo sam hteo da kažem, ako to nije bilo očigledno, da klubovi menjaju trenere na 0-2 ili čak na 8-4 ili tako nekako (barcelona, penjaroja), tamo gde je odgovornost trenera drugačije shvaćena.
NikadProtivŽelimira Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, Barkley#34 said: Pod dva, je l' ovo: važi i u suprotnom smeru, da se taj neko postavi u moju ulogu i razume kako se ja osećam? Sinoć sam malo sam sa sobom razmišljao o ovome, i nekako sam najbliži tome da da, igrači koji nisu lajsne sigurno nose sa sobom i taj deo gde razmatraju kako fanbejz i navijači doživljavaju... ali gledajući i slušajući pojedince, mislim da Džabalebari, Voš, Sterling i Rique npr. više nose taj respect & love for the game... tako mi nekako i Džabalebarijeva izjava zvučala. Svakako, ne mislim da nisu zaslužili zvižduke i stvarno nisam mekan na njih. Samo mi je jako mučno da navijaš selektivno za jednog, dva igrača, za ostale navijaš protiv, a prema dvojici ispoljavaš rant kao da su najveći komšijski provokatori. Sve mi je to bljakovito nekako. 2
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Evo najvolji snimak sa kraja i wta je ko rekao https://www.instagram.com/reel/DR4J7q7iOOj/?igsh=YWtweHJsa2liZzRr 1
SteveFrancis#3 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, nemanjaol said: @Barkley#34 i @SteveFrancis#3 Sad već ulazimo u tumačenje toga kako ko koji od igrača specifično razmišljaju, što nas dovodi na teren špekulacija. Na osnovu njihovog ponašanja mislim da se vidi da nisu ukapirali, a šta su razlozi za to, već možemo samo da nagađamo. Podsetiću vas ljudi sebe jako retko doživljavaju kao vilane, svi radimo sve moguće racionalizacije za svoje postupke. Iz našeg ugla je Žoc božanstvo, iz njihovog je verovatno trener sa kojim se nisu slagali, kome su prestali da veruju i za koga više nisu bili spremni da ginu na terenu. Po meni je jedan od najvećih zajeba u životu kada očekuješ da se svi drugi magično ponašaju prema tvojim sopstvenim vrednostima i imaju isti način razmišljanja. Mnogo bolje se prolazi kroz život kada drugima daš benefit of a doubt i pokušaš da se postaviš u njihovu ulogu i da razumeš kako oni gledaju na neku situaciju Apsolutno se slazem sa boldovanim delovima, to zaista jeste tako. Stvar je u tome da je za ovaj deo price sasvim nebitno kako oni sebe dozivljavaju. Neka svi do jednog misle da su 100% strejt u svemu. To ne menja cinjenicu da je putem izjava, saopstenja, rada medija kod navijaca kreiran stav da su oni u dobroj meri krivi za odlazak Zoca. Mislim ako ti hala od 15+k ljudi zvizdi nakon toliko vremena, nemoguce je da se ne zapitas. Njima Obradovic licno moze biti samo jedan trener i nista vise, ali nemoguce je da si u klubu duze od 3 nedelje i da ti nije jasno da to nije tako i za te horde sa tribina. I onda ces da se cudis, sto bi reko Vojko kako to kako to... Uz to, jako je problematican koncept u kome ti kao igrac sa masnim ugovorom nisi vise kul sa trenerom, pa mu vise ne verujes i neces da se cimas i gines... Jebiga, ti si valjda prokleti profesionalac koji zivi od toga i zna se koje su ti opcije. Mozes da trazis raskid i odlazak u drugi klub ili da stisnes zube i profi odradis do kraja. Kao sto vazi za svakog coveka zaposlenog u bilo kojoj firmi. Ne tako sto ces da se duris, sabotiras, osljaris i obaras svoju produktivnost kako bi ishodovao promenu kompletnog mendzmenta prema svojim afinitetima. Tako cemo znaci da menjamo trenere kad god igraci prosto nisu bas odusevljeni i malo drugacije zamisljaju igru od onoga sto taj trazi. To je toliko opasan presedan, obesmisljava se sam koncept takmicarskog timskog sporta. Ovde cak necu ni ulaziti u onu bazicnu ljudsku komponentu - kako te nije sramota ljudi koji te bezuslovno podrzavaju, daju ti ljubav i deo sebe na svakom mecu, kako bar tu ne osecas moralnu obavezu da nesto i vratis od onoga sto si primio. 4 4
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, ScepanScekicSto said: Evo najvolji snimak sa kraja i wta je ko rekao https://www.instagram.com/reel/DR4J7q7iOOj/?igsh=YWtweHJsa2liZzRr kvotujem samog sebe... oni su stvarno u tripu da ovo njihov klub i da su mnogo bitni
djole Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, ScepanScekicSto said: Evo najvolji snimak sa kraja i wta je ko rekao https://www.instagram.com/reel/DR4J7q7iOOj/?igsh=YWtweHJsa2liZzRr Vanja nema bas nikakav autoritet. Lose je ovo sve, ocigledno je tu sudar mentaliteta i shvatanja odnosa igrac - klub - publika. Nadam se da smo izbacili sad tu negativnu energiju na relaciji publika-igraci, ako se vec ne podrzavaju igraci, a onda bar da im se ne jebe keve, pogotovo ko sto rece Kendrick, to selektivno prozivanje. Vidim da se ovde pise uglavnom crno za derbi, ne bih se iznenadio da dobijemo. Pored svih stvari koje se desavaju, derbi je derbi, sanse nema da atmosfera bude kao sinoc, nasi ce zeleti da se dokazuju, a Zvezdi je mozda taman po redu jedno spustanje. Svakako i ta eventualna pobeda nece puno promeniti stvari na duze staze. 1
Luchifer89 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, ScepanScekicSto said: kvotujem samog sebe... oni su stvarno u tripu da ovo njihov klub i da su mnogo bitni Sami smo krivi za to... Trebalo im je zviždati svaki put kad se vidi kurcobolja 7
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Specifična je situacija, sve loše se poklopilo, loši rezultati, loša igra, odlazak Željka, problemi sa upravom, očekivano u ovakvoj situaciji kad je još sveže da će i najmanja sitnica kod igrača smetati. Ako su pojedinci digli surlu zbog Željkove galame, onda neka izbegavaju evropsku košarku. Kao da je Željko jedini koji varniči, pogledajte samo Barcokasa na našoj poslednjoj utakmici sa Barselonom, Jasikevičijusa, Ivanovića, Atamana...Željko je u svom izlaganju jasno rekao da neke stvari nisu za javnost u moraju ostati u porodici, želeo je da podnese ostavku, preuzme odgovornost i to je to. U međuvrmenu su isplivale na površinu neke priče, predsednik kluba podmuklo izlazi u javnost i iznosi ono što se pričalo u četiri zida. Hteo ne hteo morao je i Željko izaći i pojasni neke stvari koje verovatno nije ni želeo. Sve je naravno i do karaktera igrača. Imali ste pre dve sezone generaciju koja je bila nezgodnog karaktera, ponašanje pojedinaca nije bilo za primer, ali su bili međusobno povezani, imali su povezanost i sa navijačima, Željko je verovatno prelazio preko nekih stvari da ne bi kvario taj odnos. Urnisao je Željko i njih, ali niko od njih nije kukumavčio zbog toga, na terenu su bili profesionalci. 5
Pikac Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovaj tim vristi ali vristi za PG...sto se Vanje tice uradio je po meni koliko je mogao(jbg slab sam na njega jer sam ga vidjao na protestima jos protiv Rio Tinta)...njegovi igracki kvaliteti su otprilike ovo sto gledamo,8,9 - igrac u rotaciji...i Dule ga je gurao 4 sezone posle Bogdana i na kraju shvatio da od njega leba nema(sto se tice liderstva)...hitno vec juce PG i da molimo boga da protiv komsija bude do +10 za njih...
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Pikac said: Ovaj tim vristi ali vristi za PG...sto se Vanje tice uradio je po meni koliko je mogao(jbg slab sam na njega jer sam ga vidjao na protestima jos protiv Rio Tinta)...njegovi igracki kvaliteti su otprilike ovo sto gledamo,8,9 - igrac u rotaciji...i Dule ga je gurao 4 sezone posle Bogdana i na kraju shvatio da od njega leba nema(sto se tice liderstva)...hitno vec juce PG i da molimo boga da protiv komsija bude do +10 za njih... ovaj tim vristi pre svega za otkazima... 3 minimum... 3
odupri se ludilu Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) E tu se slažem Šćepane. Ja bih pokušao sa 2 plus jedan. Taj jedan je Brown i on bi mi bio na uslovnoj. Ova devojka bi mi sada već letila Ludi Sava i Džaba nam Parker Edited 1 hour ago by odupri se ludilu
SteveFrancis#3 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, odupri se ludilu said: Ova devojka bi mi sada već letila Nemoj, brate, mozda cita...
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zivo me zanima, da li bi pre prihvatili da je: a) Zeljko ostao, raspustio par igraca koji su trule jabuke i da nikog u zamenu niste doveli nego da je igrao sa mladima na njihovom mestu i tako zavrsio sezonu. To znaci i odlazak Ostoje i neko zavrtanje slavine... b) Trinkijeri (ili neki drugi kojeg zelite) dosao, dobio 2 igraca za doselekciju i time pokusao da preokrene sezonu. Ostoja ostao u fotelji i obezbedio pare za ta 2 igraca... Sta birate?
Son_of_a_gun Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja mislim da je dovoljno da se skloni jedan ali najveći. Kad kažem najveći mislim po imenu i plati. Ne mislim da ga cutujemo nego da ga stavimo na transfer listu, siguran sam da ima još ovih pijanih milionera od vlasnika klubova koji bi ga preuzeli makar za dobar dio plate. Ovi ostali miševi bi vjerujem tad došli sebi koliko su bitni i koliko im se vjeruje. Pa ako neki od njih nastavi sa majmunisanjem, nastavićemo i mi sa ratosiljavanjem sve dok se ne očisti tim od takvih uticaja. Nije ni popularno ni isplativo rješenje ali je rješenje. 2
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Kooineeperk said: Zivo me zanima, da li bi pre prihvatili da je: a) Zeljko ostao, raspustio par igraca koji su trule jabuke i da nikog u zamenu niste doveli nego da je igrao sa mladima na njihovom mestu i tako zavrsio sezonu. To znaci i odlazak Ostoje i neko zavrtanje slavine... b) Trinkijeri (ili neki drugi kojeg zelite) dosao, dobio 2 igraca za doselekciju i time pokusao da preokrene sezonu. Ostoja ostao u fotelji i obezbedio pare za ta 2 igraca... Sta birate? A 1 1
Durlanski_Jordan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne znam zasto se brane igraci koji imaju istu odgovornost kao i trener. Trener je dao ostavku zbog losih rezultata i samim tim preuzeo svoj deo odgovornosti. Igraci o kojima se pise ovde misle da je klub njihov i da su oni gazde. Po meni su trebali da budu izvizdani jer su igrali ovu sezonu sa bas malo volje i motiva, sto relativno kosarkaski pismena publika ne prasta. Mi smo ih podrzavali i kad su gubili a da se pritom ne trude uopste. Da su gubili a da su se pritom vidljivo dosta trudili niko im rec ne bi rekao i publika bi ih podrzavala maksimalno. Sto bi rekao Jordan: I can accept failure, but i cannot accept not trying. U manjku volje i motivacije prednjace jabari i duane. To se vidi pre svega u odbrani i jednim delom u napadu. Dolaskom Bruna, tajrik je poceo da se glupira van terena pokusavajuci da dokaze nesto i svojim odbijanjem da igra utakmicu protiv Asvela je pokazao da je protiv trenera. Za ostale nisam primetio nista cudno, da tako kazem. Igraci su placeni za to sto igraju i placeni su uglavnom iz dzepova navijaca koji dolaze da gledaju te utakmice i po meni nije fer od strane igraca da se ponasaju tako uvredjeno (jabari i duane). Za busenja od strane oba predsednika ne bih da pricam, niko od nas nema proverene informacija i opipljive dokaze da se nesto radilo. Ne sumnjam da je bilo svega i svacega ali jednostavno nista nema 100% provereno. Ako teranje sns cacadi iz kluba i iz drzave znaci vracanje u 3. ligu, neka bude tako. Volimo Partizan ali volimo i normalan zivot, samo nazalost nikako da se poklope ova dva. 😄 1
suptil Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Досадашњи члан Управног одбора КК Партизан Небојша Иковић појавио се на синоћној утакмици против Бајерна у Евролиги у мајици са ликом бившег тренера Жељка Обрадовића, а занимљиво је да је током меча делио исте такве мајице навијачима око себе. 2
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Ne sam Safete said: Šta je sa Pokuševskim, ima li ikakvih informacija? Slušao sam Luku i Kuzmu ali ne baš pažljivo i tonuo sam u san, ali kao da sam čuo da je Luka pričao da je Poku optimista da je skočni zglob, ili tako nešto.. Uzmi malo sa rezervom ali ne znam otkud mi to ako nisu pričali. 1
Davai Davai Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Najtužnija tekma (navijački) koju sam gledao… kolektivna sramota. Pesme za Željka ✅, protiv Ostoje ✅, protiv Vučkoustog ✅… ali tolika mržnja prema igračima, na osnovu poluinformacija koje imamo? Krindž… bar meni. Šizofrenično, minimum. 1
Son_of_a_gun Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Just now, Davai Davai said: ali tolika mržnja prema igračima, na osnovu poluinformacija koje imamo Na osnovu oba moja oka, ne samo zbog nezalaganja u kontinuitetu već i zbog očiglednog neprihvatanja da postoji bilo kakva krivica u njima samima.
Čočo Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago (edited) Ne znam kako neko može da napada Vanju. Da mu nisam u koži. Kapiten je ali sa ovom grupom i u ovim okolnostima je gotovo nemoguće obavljati tu dužnost. Dete je kluba i voli klub. Kao kapiten voljenog kluba je ni kriv ni dužan doživeo ovo samo jer oko sebe ima loše i pogrešne saigrače koji ništa iz ove situacije ne razumeju. Sinoć su nakon meča igrači (klip koji je postavio Šćepan) došli do tribine kao što ste videli. Vanja je vodio celu grupu i bio prvi. Ne znam da li ste čuli ali Jabari kaže Tajriku (a ovaj se smeška kao i tokom cele utakmice kao da je sa Marsa pao),, he’s making decisions for all of us". Po snimku se vidi da u svemu ovome se zajedno drže Jabari, Sterling, Washington i Tajrik. Dok Fernando, Kalates, Milton i Bonga (koji je čak i skroz isključen iz svega, stoji na kraju i aplaudira navijačima) se drže sa strane. Vidi se ko je preuzeo svlačionicu a i neke stvari su mi sada jasnije. Edited 49 minutes ago by Čočo 7
SteveFrancis#3 Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Kakva crna mrznja... Stavljanje do znanja da nismo budale, da vidimo dobro i poziv da se pogledaju u ogledalo. Ni manje ni vise od toga. 3
nemanjaol Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago 58 minutes ago, Barkley#34 said: Pod dva, je l' ovo: važi i u suprotnom smeru, da se taj neko postavi u moju ulogu i razume kako se ja osećam? To sam još u prvom postu iz ove razmene napisao 1 hour ago, nemanjaol said: Ja se nadam da će neko da sedne i da objasni igračima zašto su dobili tretman kakav su dobili sinoć i kako to mogu da preokrenu. Ja mogu da razumem i zašto su neki onako reagovali posle meča. Mislim i ovo sad što ima na ovom reel-u. Ta ideja postrojavanja igrača ispred južne tribine dok im neki šipkaši jebu sve po spisku na jeziku koji 90% tima ne razume. To sigurno nije deo folklora sporta u SAD, oni to ne kontaju, iskreno ne treba da bude deo ni folklora kod nas. Zar nije neko i pljunuo Tajrika na prošloj utakmici. Ne znam koliko je to sve trajalo, ali ako se utakmica završila, oni otprozdravili, dobili zvužduke koja je poenta da nastave da stoje još dugo ispred tribine. Na kraju je pitanje šta je ideja sa svim ovim dalje. Ja tretman na ovoj utakmici apsolutno podržavam, mislim da su ga zaslužili i mislim da su i navijači zaslužili prostor da izbace sve iz sebe i kažu šta im je na duši. Nije bilo nikakvih incidenata van toga, tako da je sa te strane sve prošlo kako treba. Na dalje je pitanje šta je cilj? Može da bude cilj da se ovim igračima zagorča boravak u Partizanu do kraja sezone i da budemo u fazonu da ćemo sad sve spaliti do temelja. To je legitimno ako ljudi tako žele i da se vratimo u period od pre desetak godina. Sezona 17/18 je i poslednja na kojoj sam imao sezonsku kartu i nije bilo loše povremeno otići u Pionir na utakmicu, sezonska nije bila skupa nemaš pritisak da moraš da odeš na svaku da bi opravdao pare, imali smo neke gotivne igrače koji su mi više prirasli za srce od verovatno svih stranaca iz Željkove ere. Drugi cilj može da bude da je ideja da se ova skupina trgne i da se nadamo da do kraja sezone mogu da postanu ekipa za koju bismo hteli da navijamo. Ali ako je to ideja onda moramo i njima da ostavimo neki prostor da iskažu svoje frustracije. Kolko god im ovo bio posao i za njega su masno plaćeni, sigurno je cela situacija imala efekta i na njih. I sa te strane mi je Barklijeva opaska o pshihologu bezveze, pošto sumnjam da se ova vrsta pritiska i situacija sa kojima se tim susreo u prethodnih desetak dana može podvesti pod nešto normalno i uobičajeno.
Davai Davai Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago 2 minutes ago, Son_of_a_gun said: Na osnovu oba moja oka, ne samo zbog nezalaganja u kontinuitetu već i zbog očiglednog neprihvatanja da postoji bilo kakva krivica u njima samima. Pa drugić, jedno su “zvižduci”, a drugo navijanje protiv svog kluba i radovanje kad se promaše bacanja itd. Šta je sledeće, navijanje za cigane? 1
ScepanScekicSto Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 4 minutes ago, Čočo said: Ne znam kako neko može da napada Vanju. Da mu nisam u koži. Kapiten je ali sa ovom grupom i u ovim okolnostima je gotovo nemoguće obavljati tu dužnost. Dete je kluba i voli klub. Kao kapiten voljenog kluba je ni kriv ni dužan doživeo ovo samo jer oko sebe ima loše i pogrešne saigrače koji ništa iz ove situacije ne razumeju. Sinoć su nakon meča igrači (klip koji je postavio Šćepan) došli do tribine kao što ste videli. Vanja je vodio celu grupu i bio prvi. Ne znam da li ste čuli ali Jabari kaže Tajriku (a ovaj se smeška kao i tokom cele utakmice kao da je sa Marsa pao),, he’s making decisions for all of us". Po snimku se vidi da u svemu ovome se zajedno drže Jabari, Sterling, Washington i Tajrik. Dok Fernando, Kalates, Milton i Bonga (koji je čak i skroz isključen iz svega, stoji na kraju i aplaudira navijačima) se drže sa strane. Vidi se ko je preuzeo svlačionicu a i neke stvari su mi sada jasnije. Vanjuska je to sve mogao da do sinoc opere.. nema lakih odluka sada svlacionicu su preuzeli ovi moroni... ja im klub ne dam. Kraj!
Recommended Posts