JPM Posted September 25 Posted September 25 35 minutes ago, božija noga said: Komšije, zainteresovani ste za Miku Murinena. Finca koji je igrao na Evrobasketu. Bio odličan protiv Srbije. Pišu Grci o ovome. https://www.sport24.gr/basket/i-partizan-se-diapragmatefseis-me-ton-mika-mourinen/ Video i ja to malopre. Ne resava im nista taj klinac, jedino neki dugorocni ugovor da probaju da prave novog Jana Veselija od njega. 1
Barkley#34 Posted September 25 Posted September 25 2 hours ago, Eddard said: Auuuuu, al bi nervirao komšije 😁 Ja bih ga malo hejtovao, dok ne zaboravim reprezentaciju. 1 hour ago, PatrickStar said: Nilikina bliži da ostane Medigroup entered the chat again. 9
m0k1 Posted September 25 Posted September 25 15 minutes ago, JPM said: Video i ja to malopre. Ne resava im nista taj klinac, jedino neki dugorocni ugovor da probaju da prave novog Jana Veselija od njega. Kakav crni dugorocni - lik ce sledece godine u NBA i bice visoko kotiran na draftu...
Tex_Willer Posted September 25 Posted September 25 6 minutes ago, m0k1 said: Kakav crni dugorocni - lik ce sledece godine u NBA i bice visoko kotiran na draftu... 2027 ide u Nba sledeće sezone na koledž. Za nas i nekako ima smisla, jer može se uzeti visoko obestecenje plus dobijaš promociju, ali za njega bas i ne, sem ako želi autoriteta u ovim godinama ili je neko procenio da mu autoritet treba( dečko ima jak karakter, ali maniri mu i nisu jaca strana). 2
DameTime Posted September 25 Posted September 25 2 hours ago, Eddard said: Auuuuu, al bi nervirao komšije 😁 Pa dobro, pozicija najprljavijeg igrača je svakako nepopunjena... 😁 1 1
kendrick duckworth Posted September 25 Posted September 25 Može Slim Džizs na poziciji nervirača komšija. 3 2 1 2
m0k1 Posted September 25 Posted September 25 28 minutes ago, Tex_Willer said: 2027 ide u Nba sledeće sezone na koledž. Za nas i nekako ima smisla, jer može se uzeti visoko obestecenje plus dobijaš promociju, ali za njega bas i ne, sem ako želi autoriteta u ovim godinama ili je neko procenio da mu autoritet treba( dečko ima jak karakter, ali maniri mu i nisu jaca strana). Ne kazem da nema smisla - samo sam konstatovao da to nije dugorocno resenje ni u kom slucaju.
Elevator Operater Posted September 25 Posted September 25 Mene pre par godina zapratila nemacka denserka iz Scooterovih spotova, pa ipak nije presla. 1 12 4 2
Alek The Great Posted September 25 Posted September 25 Fora je sto svi navode post od ovog Baseline Insiders. 2
Jakob Aman Posted September 25 Posted September 25 Poku dobija konkurenciju na poziciji neuhranjenog. 1
Elevator Operater Posted September 25 Posted September 25 17 minutes ago, dekifisher said: imaćemo 5 četvorki i jednu peticu. Jak vrlo dobar Slab je ping, kasni domet, sad se radi na boljci od prosle sezone. Cekaj sledece leto kad dovucemo 7 centara, delovace da komsije imaju 0 u poredjenju sa nama 😁 5
Knipex Posted September 25 Posted September 25 7 minutes ago, kendrick duckworth said: Menjamo Lundberga za Dolfa Lundgrena. Dolf Lundgren je jako inteligentan čovek, tipa iq preko 150, ovaj baš i ne deluje tako
DameTime Posted September 25 Posted September 25 (edited) 39 minutes ago, Sector said: Lep, čestitam @DameTime Kad zažmurim na oba oka, liči mi malo na Bogdana... Edited September 25 by DameTime
Luchifer89 Posted September 25 Posted September 25 (edited) Malo je jedan kidač obruča za PlayOff EL Edited September 25 by Luchifer89 1
Recommended Posts