Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ma to ti nema nikakvog smisla. Po kojoj logici nepristajanje na reviziju = i dalje te placamo full cenu ali neces biti u timu? Niti je Wash prodisao u tom momentu, osim ako Zeks nije bio toliko naivan da Spartak i FMP izjednaci sa EL. Milton je iskocio dugo nakon sto je odluceno da Iffe nece biti deo tima za narednu (ovu) sezonu. A onda kada je vec iffe out, svakako ne trebas da das Frenka za siću evra i nemas zamenu. Nesto debelo je zajebao. Edited 3 hours ago by Elevator Operater
Alek The Great Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Slusao malo Drobnjaka sinoc u podkastu. On tvrdi da Bassey nije igrac za nas tj. da nema nista spektakularno da nam ponudi ("jak, ali krut, tesko da ce da skapira sve Zeljkove akcije"). Kaze da je slican igrac Tajriku. Slicno misli i za Bambu. Znam da ga je Savic upitao par puta za misljenje, tako da mozda ipak i nije Bassey taj. Nije hteo da iznese ko mu se svidja, vrv jer nije hteo da otkriva potencijalne igrace. Pomenuli su i Achiuwu. E za njega ima bolje misljenje i misli da bi bio upgrade u odnosu na Tajrika jer je bolji sa loptom i ima bolji sut. 2
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Alek The Great said: Slusao malo Drobnjaka sinoc u podkastu. On tvrdi da Bassey nije igrac za nas tj. da nema nista spektakularno da nam ponudi ("jak, ali krut, tesko da ce da skapira sve Zeljkove akcije"). Kaze da je slican igrac Tajriku. Slicno misli i za Bambu. Znam da ga je Savic upitao par puta za misljenje, tako da mozda ipak i nije Bassey taj. Nije hteo da iznese ko mu se svidja, vrv jer nije hteo da otkriva potencijalne igrace. Pomenuli su i Achiuwu. E za njega ima bolje misljenje i misli da bi bio upgrade u odnosu na Tajrika jer je bolji sa loptom i ima bolji sut. odkud ti to da ga je savic pitao za misljenje?
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 13 hours ago, Barkley#34 said: Kapiram da mu je Željko rekao da igra slobodno svoju igru ali i dalje smešno zvuči. Ne mogu da skontam zašto? I protiv Reala mu je dao sličnu slobodu očigledno i to nas je dobrim delom vratilo u meč. Ovde smo imali situaciju da je svima jasno da je Karlik gotov, Dialo ugasio Sterlinga, Milton nije u timu. Ne postoji neki peti ballhandler. 1 hour ago, Elevator Operater said: Ma to ti nema nikakvog smisla. Po kojoj logici nepristajanje na reviziju = i dalje te placamo full cenu ali neces biti u timu? Niti je Wash prodisao u tom momentu, osim ako Zeks nije bio toliko naivan da Spartak i FMP izjednaci sa EL. Milton je iskocio dugo nakon sto je odluceno da Iffe nece biti deo tima za narednu (ovu) sezonu. A onda kada je vec iffe out, svakako ne trebas da das Frenka za siću evra i nemas zamenu. Nesto debelo je zajebao. Po ono što sam ja čuo, Ife je završio sa KKPom još sredinom prošle sezone i to nema ama baš nikakve veze sa platom.
Dzep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja sam poštovao Ifeov stav na početku sezone, a on je bio - došao sam ovde da vodim, da rešavam, I am the man i to je to. Samo problem je što se kasnije ispostavilo da nije, i da ima boljih u ekipi od njega. Povreda, posledično pad samopouzdanja, nemogućnost uklapanja u sekundarnu ulogu (van sportske eventualne probleme ne pominjem, ne znam ništa o tome), sve po malo, i to bi bilo to, adios
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 42 minutes ago, realno *w said: Ne mogu da skontam zašto? I protiv Reala mu je dao sličnu slobodu očigledno i to nas je dobrim delom vratilo u meč. Aman, brate, zbog izraza "kreiraj". Uglavnom se to koristi za one koji kreiraju igru za druge. Naravno, može da se koristi i za one koji pomažu da se igra u napadu "otčepi", iz čega se otvaraju razne opcije a Vaš je baš takav. Međutim, nije mi asocijacija za izraz kreirati.
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 25 minutes ago, realno *w said: Po ono što sam ja čuo, Ife je završio sa KKPom još sredinom prošle sezone i to nema ama baš nikakve veze sa platom. Kada se trose tudje pare onda je to tako. Kod nas je ista situacija sa Jagom. Da Drcelic i Ostoja daju svoje pare to se ne bi nikada desilo.
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 57 minutes ago, realno *w said: Po ono što sam ja čuo, Ife je završio sa KKPom još sredinom prošle sezone i to nema ama baš nikakve veze sa platom. Onda generalno ima smisla taj razvoj dogadjaja. Mada... dobio je on dobru priliku (i oduzio se u potpunosti za te minute protiv Buducnosti, iskreno) u finalu ABA, koje je u tom trenutku i posle fejla u EL, bilo izuzetno vazno za klub. Tu sam mislio da su potencijalni problemi reseni, sekire zakopane. I guess not Edited 1 hour ago by Elevator Operater
Alek The Great Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 1 hour ago, ScepanScekicSto said: odkud ti to da ga je savic pitao za misljenje? U jednom od podkasta je Drobnjak izjavio da cesto "diskutuje" o igracima sa prijateljima. Nabrojao je onda par njih i ubedjen sam da je rekao i Savic. 2
bungalov Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Stekao sam utisak po onim snimcima sa pocetka priprema prosle sezone da mu je obecana uloga primarnog pleja. I da ga je malo zateklo angazovanje Karlika (mi smo Nilikinu i Ifea prve potpisali). Cak je i on to sam izjavljivao na pripremama. Jos tad mi izgledalo da bi moglo doci do nekog problema. Karlikovo apsolutno komandovanje stvaima na terenu, izjave i Zoca i Karlika da je Karlik vodja tima sa kljucevima u ruci, kao i Ifeovo raspadanje na terenu u vise navrata, nisu pomogli da se Ife umiri. Zato nisam iznenadjen ovim raspletom. Samo sto smo se malo izletili sa platom (ako je tacan carsijski aber, da se ogradim od grlohvataca "eto ti znas kolika mu je plata"), ali valjda nismo ocekivali da ce se trziste toliko otvoriti proslo leto a plej nam je bio rana iz tek zavrsene sezone.
uvrnuto Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago 17 hours ago, Elevator Operater said: samo još lepše. Kada trojke upadaju kao kap sa tim visokim lukom, milina za gledanje. Meni uopšte ne prija na oko. Šut pogotovo, nekako mi deluje da baca sa dlana i uopšte ne mogu da procenim da li ima dobru putanju. Prodor isto, nekako slabo ide, pa mi ni tu ne deluje sigurno. Druga stvar je što pogađa i jedno i drugo... 😄 kad ga krene...
Čočo Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago Ja koliko sam čuo od jednog vašeg čoveka jeste da će se verovatno sa Ifeom uskoro rešiti situacija. Naime, čuo sam i saznao zanimljivu informaciju o kojoj nikad nisam razmišljao da klubovi kako bi se i sami zaštitili imaju posebne klauzule u ugovoru sa igračima. Pa tako ako igrač odbije tri relevantne ponude ( iste ili veće od sadašnjeg ugovora) može da se raskine ugovor na štetu igrača. Time se i klub zaštiti. Ife je do sada po njegovim rečima odbio dve takve ponude( Makabi i ne sećam se koja je druga) i sledeća ako bude odbijena raskinuće se ugovor sa njim.
Recommended Posts