Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Son_of_a_gun said:

I meni je zasmetalo to ogledalo dualnosti državnih blizanaca, mnogo bi bio bolji post da vas se nije uopšte dotaklo. No, kao što rekoh Dušku danas, to treba da vam imponuje a ne da vas vređa.

True, true, ali mi znamo koji su koji, nemoj da sumnjaš u to.

Verujem,lako je prepoznati laznog dusebriznika.👍

Posted

Post je besmislen.

Imamo tri sezone koje u potpunosti opovrgavaju narativ i jednu blistavu sezonu koju je Pljuj ugasio samo jednim nesportskim faulom.

Posted (edited)
3 hours ago, Placebo Lone star said:

Dosta navijaca Zvezde dolazi na ovu temu sa laznom brigom o KK Partizan a verujem da se samo nasladjuju.

me-funny.gif

iskreno, povremeno brinem zbog kuma.

...ali me i brzo prodje.

Edited by Wingwalker
  • Like 1
  • Ha-ha 10
Posted

Tekst, suštinski, ima logiku ali nisam siguran da su korišteni primjeri relevantni. Puno većeg smisla bi imao (i prije bih ga prihvatio kao "objektivnog") da se ne spominju KKP, CZV itd...da je pisac ostavio čitaocu na izbor da sam zaključi ko je u kakvoj fazi, da li je uopšte itd...bez namjernog ili slučajnog navođenja da se prihvati piščevo razmišljanje. Ovako kako je napisan, tim navođenjem čitaoca i spominjanjem ovakvih primjera, meni izgleda kao da mu je cilj da amortizuje nezadovoljstvo jednih na uštrb zadovoljstva drugih. Tekst bi mnogo više smisla imao da je pisan prethodne sezone, kad je u KKP ostao samo 1 igrač iz prethodne sezone pa je proces formiranja išao od početka do kraja i uključivao je vjerovatno sve ove faze. Ove sezone, faza "STORMING" u KKP faktički nije trebala ni postojati ili je trebala trajati veoma kratko, uzevši u obzir da je ekipa formirana prošle sezone, gdje su uloge već bile jasno raspoređene a ove je doveden samo jedan nosilac vrhunskog kvaliteta (Parker) koji je trebao da se "utopi" u već formiranu ekipu. Jednostavno mi nije normalno da isti igrači prolaze iste faze svake godine. OK, Karlik je ispao ali je do sada trebalo da je sistem formiran pa i da proces prilagođavanja njegove zamjene prođe dosta lakše, bezbolnije. Takođe, u dijelu u kojem se spominje Zvezda, pisac nigdje ne spominje (ili bar u dovoljnoj mjeri) da u toj ekipi nedostaje 8 igrača od čega skoro sve nosioci, glavne zvijezde i da je ekipa kao takva, ostvarila najbolje rezultate u takmičenju. Nekako se kritika naglašava a dobre stvari usputno spominju (sa puno "ali" a pametni ljudi su rekli da u rečenicama sa tim veznikom, čitaš samo tekst nakon njega jer ono prethodno manje bitno). Po tekstu ispada da je bezveze što su pobijedili jer to stvara lažnu sliku a da bi sve bilo OK da su izgubili jer bi to pokazalo pravu sliku. Ovo bi čak i imalo smisla da je riječ od 1-2 pobjede..a ovdje je ipak malo više njih. Ne poznajem psihologiju dovoljno dobro ali bih volio čuti šta se, uzimajući teoriju u obzir za koju mi se čini da ima smisla, dešava ukoliko uspiješ u fazi "STORMING" ostvariti dobar rezultat, da li je u sledećoj fazi nužno doživjeti pad i da li je uopšte pad nužno doživjeti u ovom ciklusu.

Izvinjavam se na uletu i potrebi da iznesem mišljenje, ne znam ni ja koji mi je..

• Like 10
  • Thanks 1
Posted (edited)
14 hours ago, Placebo Lone star said:

Dosta navijaca Zvezde dolazi na ovu temu sa laznom brigom o KK Partizan a verujem da se samo nasladjuju.

A bukvalno, bolje da nas sprdate nego ovo… 👍

Ne treba nam sazaljenje, thx.  🧑🏻‍🦽

Edited by Davai Davai
  • Like 1
Posted
2 hours ago, Son_of_a_gun said:

Ako ne primate saosjećanja nemojte primati ni čestitke kad poderemo do kraja sezone. :s_d:

Samo da ne nastavimo da primamo kao do sada. :05:

Posted

Ne znam kako će Zvezda da pada kad je realno da sa ful rosterom ode na F4 i uzme titulu. Ređa pobjeda u EL sa ovoliko problema a kao neće sa ovim igračima koji treba da se vrate.

KKP sa Karlikom može bolje ali ako će Milton i Parker ovako da igraju onda teško da može u top10. 

• Like 2
Posted
11 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Ne znam kako će Zvezda da pada kad je realno da sa ful rosterom ode na F4 i uzme titulu. Ređa pobjeda u EL sa ovoliko problema a kao neće sa ovim igračima koji treba da se vrate.

KKP sa Karlikom može bolje ali ako će Milton i Parker ovako da igraju onda teško da može u top10. 

Oni su ljudi sa 1/3 (u proseku) rostera dobili sve do jedne kod kuce, od dolaska Sase. To je 7 meceva bez kiksa. Naravno da nema smisla da dodje neki mega pad kad se vrate ostali. Bice malo mucenja da se uigraju individualno i timski, mozda ih to kosta pokoje pobede, ali nema tu mesta nekom drasticnom ponoru.

Partizan ni kompletan sa Karlikom ne bi dobio sve te meceve kod kuce koje su oni dobili (volimo mi taj dug storming iako nam je skoro pa isti tim, pravi fetiš), bilo bi kikseva, glava da zaboli. U nasem stilu.

Posted (edited)
1 hour ago, Shunsuke Nakamura said:

Ako si tako siguran, sto ne stavis neke pare, evo lepa kvota 15 da uzimate EL :). Tako reci, poklon.

Edited by TripleJ