Čvarkov Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) U pravu je Željko. Jebali ih telefoni. Edited 9 hours ago by Čvarkov 5
Barkley#34 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 16 minutes ago, Cavani said: Licno mislim da posle ovakvog ponovnog napusavanja igraca nema puno prostora za nazad u smislu odnosa sa igracima, ukoliko Zeljlo ne napravi neki radikalan zaokret u ponasanju. Kada to vec radi mora biti dosledan, posle Barse je rekao kako ima vaznijih stvari od kosarke, a sada im nabacuje sto drndaju telefone u 2025-oj u slobodno vreme. Posle finala u fudbalu svi Argentinci su bili na telefonima neposredno posle meca, pa su tek onda slavili. Jbg takvi su trendovi. Kada smo vec kod poredjenja sa Zvezdom, verovatno nema sujetnijeg i zustrijeg trenera prema igracima od Sase Obradovica iz ranijih dana. Ovog novog su Mike James i ekipa prevaspitala, usao je u neku zen fazu, skapirao trendove, nasao svim igracima ulogu i rezultat je da igraci bukvalno ginu za njega. Nesto slicno bi morao i Zeljko da uradi ukoliko zeli da produzi karijeru, ex sfrj trenerske metode sa treninzima od po 5 sati i vodjenje gvozdenom pesnicom vise ne postoje. Verovatno si u pravu. Opet, zar nije on kritikovan kako je previše dopuštao igračima prethodnih sezona, da nisu imali nikakvu disciplinu i da su pravili incidente? Ja ciljam na to da sportista mora da ima bazično samopoštovanje na terenu, prema igri, saigračima, lopti, timu, klubu, nezavisno od toga ko je trener. Da pobediš protivnika, nebitno šta se dešava u klubu i da li primate plate. To važi i na terenčetu ispred zgrade i u Areni. Kao onaj Teov tajm-aut u reprezentaciji, da se vidi da ti je stalo, da nećeš da izgubiš. Edited 9 hours ago by Barkley#34 Dupliranje 6
VISOKOLETAC Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 11 minutes ago, Dzo23 said: Nepotrebna reakcija Obradovića ka Dzonsu u trenucima kad je momentum na strani njegove ekipe. Covek je u civilu krenuo da se raspravlja sa sudijama Sta je trebalo da u zavrsnici klupa dobije tehnicku? Edited 9 hours ago by VISOKOLETAC 10
Papanikolesku Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, Bobby Shurda said: Meni je stvarno presmešno šta čitam za Obradovića. Krenuo je da se svaljuje sav neuspeh na njega a kada se pogleda celokupan njegov staž dovedena su tri ozbiljna igrača koja su pravila ozbiljnu razliku u svojim timovima na Evropskom nivou (Panter, Ledej i Parker) skoro cela ova okosnica tima je bila efemerna u svojim timovima ili su igrali za timove koji su donji dom EL i opet je sa ovakvim timom bio na korak od plej-ina. Čovek izvlači maksimum iz ovog tima i skoro svi igrači koji su dovedeni igraju na mnogo većem nivou nego pre dolaska, a ko misli da bi ijedan trener u evropi (i šire) bolje vodio ovakav tim je lud. Ja da sam navijač Partizana iskreno bih tražio kompletnu odgovornost i transparentnost svih u klubu jer se bezobrazno podigao standard svega što iziskuje praćenje kluba a tim je realno po kvalitetu u solidnoj stagnaciji. Ja stvarno ne pušim priču da Željko vuče sve konce i da se pita oko svega, pogotovo što se vidi a i zna da je izuzetno staromodan. Šta ovo ispisa Šurda. Krenuo da se svaljuje sav neuspeh na njega, a on svaljuje svu krivicu na igrače. Koje je sam selektirao. Od nule. Tri puta. Ko snosi odgovornost za ovo što gledamo? Igrači i on. Da li uistinu neko snosi odgovornost? Do sad - apsolutno samo igrači. Komentar da izvlači maksimum iz ovog tima je deplasirano i komentarisati. Pa šta je to dovodio i u koga je to ulupao silne milione, ako je ovo njihov maksimum? Svašta. Dabome da nije samo on kriv, ima i do ovih bednika što tapkaju loptu i njihovog pristupa; takođe i do onog pušikuracOstoje; ali hoćemo li nekad pričati o Želimiru Obradoviću kao treneru KKP ili samo kao zlatnoj koki koja izgleda ima više navijača nego klub. Možda je vreme da se prebrojimo. 4
kendrick duckworth Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, Papanikolesku said: hoćemo li nekad pričati o Želimiru Obradoviću kao treneru KKP ili samo kao zlatnoj koki koja izgleda ima više navijača nego klub. Čitamo vala o njemu već godinu i kusur dana, ne znam šta još treba, da ga lično sa ispasanim falusima jurimo pod plaštom sa logom vox92 foruma? 3 minutes ago, Papanikolesku said: Možda je vreme da se prebrojimo. Već duže vreme furaš neke rovove žocovih poklonika i navijača Partizana. Možda je vreme da malo iskuliraš sa nipodaštavanjem neistomišljenika. 2 3
Bobby Shurda Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 6 minutes ago, Papanikolesku said: Šta ovo ispisa Šurda. Krenuo da se svaljuje sav neuspeh na njega, a on svaljuje svu krivicu na igrače. Koje je sam selektirao. Od nule. Tri puta. Ko snosi odgovornost za ovo što gledamo? Igrači i on. Da li uistinu neko snosi odgovornost? Do sad - apsolutno samo igrači. Komentar da izvlači maksimum iz ovog tima je deplasirano i komentarisati. Pa šta je to dovodio i u koga je to ulupao silne milione, ako je ovo njihov maksimum? Svašta. Dabome da nije samo on kriv, ima i do ovih bednika što tapkaju loptu i njihovog pristupa; takođe i do onog pušikuracOstoje; ali hoćemo li nekad pričati o Želimiru Obradoviću kao treneru KKP ili samo kao zlatnoj koki koja izgleda ima više navijača nego klub. Možda je vreme da se prebrojimo. Nisam hteo da kažem da nema odgovornosti nego da nije jedini, evo i sam si napisao kako je sam selektirao ekipu a ja sam upravo i pričao o tome. Valjda postoji neki sportski sektor koji treba da dovodi igrače on može potencijalno da bira između nekog igrača a ja opet kažem da ne postoji transparentnost. On se sam predstavlja kao trener i potencira tu priču a onda se izokola pričaju kako se on pita i razbucava ekipu i igra se GM-a. Pa valjda ima neka hijerarhija u klubu i zašta su neki ljudi iznad njega. Ja opet ponavljam samo da kao navijač bih se tražio transparentnost i da se zna potpuna istina oko sklapanja i funkcionisanje tima a ne ovo rekla-kazala tipično za nase prostore ako već potenciraju na modernizaciji kluba onda neka osim marketinga i navijača malo i sebe modernizuju. Neću više da smaram, znam da sve što se sada piše para oči, iritira pogotovo ako nije iz svog tabora.
Papanikolesku Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 29 minutes ago, kendrick duckworth said: Čitamo vala o njemu već godinu i kusur dana, ne znam šta još treba, da ga lično sa ispasanim falusima jurimo pod plaštom sa logom vox92 foruma? Već duže vreme furaš neke rovove žocovih poklonika i navijača Partizana. Možda je vreme da malo iskuliraš sa nipodaštavanjem neistomišljenika. Ma jesam li te to trigerovao Keni? Čudno da reaguješ samo na jednu stranu, a kad je lov na veštice, ostaješ nem. Elem, ništa zato; 11 minutes ago, Bobby Shurda said: Nisam hteo da kažem da nema odgovornosti nego da nije jedini, evo i sam si napisao kako je sam selektirao ekipu a ja sam upravo i pričao o tome. Valjda postoji neki sportski sektor koji treba da dovodi igrače on može potencijalno da bira između nekog igrača a ja opet kažem da ne postoji transparentnost. On se sam predstavlja kao trener i potencira tu priču a onda se izokola pričaju kako se on pita i razbucava ekipu i igra se GM-a. Pa valjda ima neka hijerarhija u klubu i zašta su neki ljudi iznad njega. Ja opet ponavljam samo da kao navijač bih se tražio transparentnost i da se zna potpuna istina oko sklapanja i funkcionisanje tima a ne ovo rekla-kazala tipično za nase prostore ako već potenciraju na modernizaciji kluba onda neka osim marketinga i navijača malo i sebe modernizuju. Nije jedini, već smo to apsolvirali. Ali je jedini koji je aboliran od svega što (ne)napravi. Pritom, ne mislim na kritike tu i tamo ponekog navijača, već ne snosi nikakvu odgovornost za svoj rad, kao trener. Kakva hijerarhija, Želimir je sve i svja, niko mu se ne meša u posao, a i da pokuša- ovaj to ne bi dozvolio. Ne znam kako zamišljaš da trenutno funkcionišu stvari u Partizanu, on je i trener i sportski sektor i tata i mama. 11 minutes ago, Bobby Shurda said: Neću više da smaram, znam da sve što se sada piše para oči, iritira pogotovo ako nije iz svog tabora. Zapravo, izgleda da neke kolege iritiraju upisi suprotnog tabora koje čak i ni ne mirišu na provokaciju, ali vidiš da ih iritiraju i moji, pa koga boli k. Svako je slobodan da iznese svoju perspektivu, i viđenje, kome smeta - nek pravi svoju privatnu temu. Edited 9 hours ago by Papanikolesku
Bobby Shurda Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 11 minutes ago, Papanikolesku said: Kakva hijerarhija, Želimir je sve i svja, niko mu se ne meša u posao, a i da pokuša- ovaj to ne bi dozvolio. Ne znam kako zamišljaš da trenutno funkcionišu stvari u Partizanu, on je i trener i sportski sektor i tata i mama. Ja ne zamišljam nego postavljam retoričko pitanje na osnovu ponuđenih činjenica širokim masama. A ti daješ odgovore na osnovu zamisli a ne validnih dokaza.
Papanikolesku Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Bobby Shurda said: Ja ne zamišljam nego postavljam retoričko pitanje na osnovu ponuđenih činjenica širokim masama. A ti daješ odgovore na osnovu zamisli a ne validnih dokaza. Kakve validne dokaze očekuješ da ti predstavim u pisanoj formi jednog foruma? Koje su to ponuđene činjenice, kako si ih klasifikovao? Ne pušiš priču da Želimir vuče konce, pogotovo ako se vidi i zna da je izuzetno staromodan?
mipivi Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Ja sam igrao 1 Dobar predlog vam je uek iz partizana u propas. Dobra kvota. Toliko Btw stae ono sa tyrikom, pivo ispred zadruge, ono kad te ortak bruka u drustvo, ja kad ocu objasnim zelimiru stae basket. Stae ono? Koie ono qrac? Aj bez zaebancie, treneru koja tie ovo diskoteka. Smesno jbt. Strogoco moja. Opasna. Smesno Edited 8 hours ago by mipivi
mipivi Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 hours ago, ScepanScekicSto said: Moze i meni ban? Ne moze 🙂 Sedi desi. Jbg partizan. Morase trpi 🙂 1
odupri se ludilu Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sjećam se (što ne znači da je u potpunosti istina)pokojnog Duška Koraća, 2000 godina Sidnej, odbojka mi u transu igramo protiv Italije i u jednom momentu kadar na klupu Italije a tamo neki asistent sa lap topom u krilu. Legenda Duško uskliknu: Oni imaju kompjuter a mi imamo plajvaz!!! Ali to nije 2025 moj Želimire. Žoc je prve ili druge sezone izjavio da ima najbolje asistente na svijetu. Moguće da je on mislio da ovi to iz glave a ne da koriste napredne statistike i analize što su tamo neki izmislili davno. On svoj stav promijeniti neće ali bi bilo dobro kada bi odnos prema Boškićima igračima imao ne kao Čvarkov, nego kao Dragan Jove Torbica iz Novog Sada i umesto dranja da im kaže: Šta ti dečko radiš!
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nešto mi pade na pamet na konto te rasprave - kako to da Željko pre tri godine nije bio staromodan u pristupu a imao je u timu karaktere poput Lesora, Ledeja, Pantera...? 1
YAO Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Partizan je jedini klub na svetu gde niko od predsednika kluba,sportskog direktora,predsednika upravnog odbora ne sme da pozove glavnog trenera i pita ga : "Sta se desava sa ekipom,hoces ti ovo da popravljas ili da se razilazimo" Svakako Zeljko ima ogriman kredit koji je zasluzio,ali nije bas da je sve do igraca 1
odupri se ludilu Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago @Barkley#34do igrača je. On sam uvek kaže da je do igrača. 1
Son_of_a_gun Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nama trebaju borci, prosto jednostavno. Mora da se rilja. I svaki put kad smo riljali to je dobro bilo. Ali mora da se rilja svaki put i cijelu utakmicu, nezavisno od toga ko ti je protivnik. Konkretno, sinoć izađeš i satreš jebeni Asvel 30 razlike, ne samo zato što možeš i zato što pružaš poštovanje protivniku nego zato što pružaš poštovanje sebi, ekipi i navijačima. Tako je jednostavno. 7
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sad bez zajebancije, Želimira nije pregazilo vreme, ni u košarkaškom smislu, niti je on stvarno toliki bumer koji ne može da pojmi kako su igrači na telefonima. Isto tako, igrači su bili odlično upoznati gde dolaze i sa kim će raditi, nije da su njegove semafor boje i urlanje nekakva tajma. Dešava se vrlo prosta stvar - mnogo utakmica se gubi. U takvim okolnostima, svaka greška i mana se uveličava stostruko, pa tako treneru smetaju telefoni, dok igračima smeta što se dere na njih dok gube, daleko više nego što bi im sve to smetalo u regularnim okolnostima.
Dzep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Mi smo sinoć, u skladu sa time ko smo, u suštini sahranjeni. Dobili smo finu lekciju od ljudi kojima je stalo, koji imaju malo ponosa i kojima je dosta da im se smeju dok gube (je l neko u časovima nervnog sloma provalio muziku u hali tokom Tajm auta i prekida, nadrealne stvari su puštali??). Jesmo bili bez prve četvorke, prvog pleja, prvog centra, druge trojke (ali ipak kapitena) međutim to nije opravdanje da ti ekipa onako izgleda na terenu. Željko sam mora da izađe i da kaže 'doviđenja prijatno' ili makar neko drugi da leti, neka šok terapija je potrebna, neće to rešavati ni slobodni dani a ni jutarnji treninzi. Ne razumeju te, ne mogu da sprovedu ono što im govoriš a možda i to što im uopšte govoriš ne uspeva, oni vide da ne uspeva niti će uspeti te se zbog toga ni ne cimaju. Opet, ako se ovako nastavi, biće tu neka pobeda tu i tamo, i to uglavnom kući, u gostima eventualno slučajno, i dalje ista priča, neko časno trinaesto mesto, zlatna značka i plaketa za životno delo u EL. Isto sam rekao na kraju prošle utakmice, samo ću sada da promenim redosled - da smo ozbiljan klub, jutros bi bivši morali da budu Željko, Savić, Jabari (nevezano za smrtni slučaj koji je imao) tim redom. Pošto nismo, nastaviće se isto mrtvilo ko do sad, sado-mazo krug, samo što je nama do sada uglavnom bilo mazo... Edited 1 hour ago by Dzep 5 1
Luchifer89 Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 1 minute ago, Dzep said: Mi smo sinoć, u skladu sa time ko smo, u suštini sahranjeni. Dobili smo finu lekciju od ljudi kojima je stalo, koji imaju malo ponosa i kojima je dosta da im se smeju dok gube (je l neko u časovima nervnog sloma provalio muziku u hali tokom Tajm auta i prekida, nadrealne stvari su puštali??). Jesmo bili prve četvorke, prvog pleja, prvog centra, druge trojke (ali ipak kapitena) međutim to nije opravdanje da ti ekipa onako izgleda na terenu. Željko sam mora da izađe i da kaže 'doviđenja prijatno' ili makar neko drugi da leti, neka šok terapija je potrebna, neće to rešavati ni slobodni dani a ni jutarnji treninzi. Ne razumeju te, ne mogu da sprovedu ono što im govoriš a možda i to što im uopšte govoriš ne uspeva, oni vide da ne uspeva niti će uspeti te se zbog toga ni ne cimaju. Opera, ako se ovako nastavi, biće tu neka pobeda tu i tamo, i to uglavnom kući, u gostima eventualno slučajno, i dalje ista priča, neko časno trinaesto mesto, zlatna značka i plaketa za životno delo u EL. Isto sam rekao na kraju prošle utakmice, samo ću sada da promenim redosled - da smo ozbiljan klub, jutros bi bivši morali da budu Željko, Savić, Jabari (nevezano za smrtni slučaj koji je imao) tim redom. Pošto nismo, nastaviće se isto mrtvilo ko do sad, sado-mazo krug, samo što je nama do sada uglavnom bilo mazo... Jabari je bivši, budi siguran. Što se tiče Željka, Savića i pedera iz Prislonice, njima ističe ugovor na kraju sezone, koliko se sećam. Dakle, hipotetički, ukoliko žvalava pička ostane na vlasti do jula 2026e, nama će u klub ući govna ranga Jakovljević, Grbović , jer će trenutni menadžment dobiti nogu. E sad, to može biti dobro za naše zdravlje jer ćemo prestati da pratimo klub, a može biti jako loše za naše zdravlje ,ako ne prestanemo da pratimo klub 1
Dzep Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 4 minutes ago, Luchifer89 said: Jabari je bivši, budi siguran. Što se tiče Željka, Savića i pedera iz Prislonice, njima ističe ugovor na kraju sezone, koliko se sećam. Dakle, hipotetički, ukoliko žvalava pička ostane na vlasti do jula 2026e, nama će u klub ući govna ranga Jakovljević, Grbović , jer će trenutni menadžment dobiti nogu. E sad, to može biti dobro za naše zdravlje jer ćemo prestati da pratimo klub, a može biti jako loše za naše zdravlje ,ako ne prestanemo da pratimo klub Što se Jabarija tiče, živo me zanima kako će to da reše, a nisam ubeđen da je bivši, vratiće ga pa makar da im, kad ga već plaćaju, služi kao cirkuska mečka, da mu zviždi narod kad ovaj ne bude znao ili hteo da uradi bilo šta. Drugo, što se eventualne nove uprave tiče, takav scenario je kod nas uvek moguć, ali zato se uvek zagledaš u budućnost i pripremiš se za ono što dolazi posle tebe, na kojoj god da si funkciji. Ne vidim da kod nas ima ikakvog plana te vrste. Uostalom, mislim da im vreme ističe 2027, a ne sledeće godine?
Barkley#34 Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago 27 minutes ago, odupri se ludilu said: @Barkley#34do igrača je. On sam uvek kaže da je do igrača. Pazi, kakva god da je šira slika u vezi Željkovog pristupa i bla, bla, bla, onakav ulazak u utakmicu je nedopustiv. Sterlingovih prvih 3-4 minuta su najgori početni minuti nekog igrača koje sam video u poslednjih dosta godina. Profesionalac to sebi ne može da dopusti. 2
Angola Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago U pravu je Zeljko, kada je rekao za pocetak meca...Bedno smo usli u utakmicu...Pogotovo Sterling. Ponasao se kao uvredjena mlada. Uzimali su mu lopte ispred nosa. Tek kad je napravio par izmena, mi smo im prisli. Sterling je posle poceo da igra nesto, ali je bio bezobrazan u pocetku meca. Nije Zeljko los trener, vec los sportski direktor, ili kako se zove funkcija onog ko dovodi igrace. Sad da moze opet da bira, ne bi doveo ni jedno ovogodisnje pojacanje
Recommended Posts