liv7 Posted yesterday at 09:53 PM Posted yesterday at 09:53 PM 7 hours ago, Elevator Operater said: Komsije nam sad cestitkama vracaju za ono kada smo ih hrabrili da zadrze Vladu Jovanovica kao trenera i veruju procesu π Meni dolazak Kalatesa kod vas lici na nas angazman Motejunasa.I mi smo mu nalazli mane-krater u odbrani,mator,spor..ne moze da brani pik...za sad to veoma dobro izgleda..u svakom slucaju,bolje Kalates nego Pejn,sa kojim bi ste prosli kao mi sa Grejemom..grk ce doneti Partizanovom timu ono sto munpo meni najvise fali..a to je iskustvo i intelegenciju.talenta i fizike imate..jedino mozete da zamerite Zeljku sto ga nije ranije doveo.. 2
BattleBender Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ukoliko pored Kalatesa dovedete jos jednog beka, to je savrseno doselektiran tim. Sto neko rece, imate vi ko ce da potegne i sl. Treba malo mozga da se ima u ovom timu. I prosle godine i ove godine vi niste pragmatican tim. Nemate namazanost. Kalates to donosi pa nema gde. Inace Kalatesa i u mladjim danima nisam nesto mnogo obozavao kao igraca, ali sam godinama naucio bas da ga cenim. 3
Geronimo Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago @Kalates - ovo je bio jedini logican potez, koji je kasnio neko vreme. Nik ima vrline i Nik ima mane. Nik je konstantan. Zoc, postavka igre i ostatak roster je u mnogome odrediti kog Nika cete dobiti...Β Sad vam fali samo jedan plej u naredna 2 meseca. Ili ce Shejk i Lakic da dobiju jasne zadatke, a da se svi spuste za poziciju, ili vam fali jos jedan bek. Β @Bruno - kao da sam gledao ovaj film kod vas - kao doselekciju dovodite centra, Bruna, upitnog IQu, ali sa velikim potencijalnim rastom. Rizican potez ako od njega ocekujete ista vise od 10min mase, batina i riljanja. Ako mislite da 25min Tajrika i 5min Ostekovskog na 5 ce biti standard - onda je ovo top rezervni centar koji nece biti zaobilazen ni preskakan. Sad, ubedjen sam da je to moglo jeftinije, al ko jos brine sa te papirice u nasim upravama...
La mano de Dios Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Sad se vratih sa doceka studenata iz Pazara ispred Rektorata, puno mi je srce. Elem, bacih pogled na vecerasnje rezultate i imam sta da vidam, Majk razvalio Real. Koliko bi nam taj covek sad znacio pre svega defanzivno da zatvori Β zajedno sa Bongom iΒ spusti roletnu. Zvezda to sad ima u vidu Monekea i Odzeleja, jos kad im se vrati Bolomboj, blago njima. Vidim i da je sa Kalatesom sve zavrseno, ostaje jos taj posledni potpis ali i najvazniji sa plejom iz Amerike. Od toga nam zavisi dosta toga. 1 2
Elevator Operater Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago I od toga da Zeljko konacno krene da vodi ekipu u rangu sa svojim renomeom. Β Bez toga je zapravo svejedno ko su pojacanja.
Son_of_a_gun Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 11 minutes ago, Ne sam Safete said: Ne znam za vas, ja sam vec upisao 2 bodiΔa. Β U duplom kolu?Β π 3 11
Shonewizard Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 6 minutes ago, Ne sam Safete said: Ne znam za vas, ja sam vec upisao 2 bodiΔa. U duplom kolu ili veΔeras? π Β Β
Ne sam Safete Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) VeΔeras, za Barsu ne mogu niΕ‘ta obeΔati. Β Β Β Β Edited 14 hours ago by Ne sam Safete
Barkley#34 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Samo se nadam da se neΔemo ponaΕ‘ati kao turisti, to bi me opet smorilo. 3
odupri se ludilu Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ja kontam kad smo veΔ u turistiΔkom raspoloΕΎenju...jbg idemo u Bugarsku mogao bi kakav Ε‘verc da padne. Koji kanister dizela Il benzina? Nek pita O'stoja gazdu ima li gde to smjestiti. Ili bar Step sokove one da donesu 1 6
Dzep Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Idealna prilika da se obezbedi klub naftnim derivatima, mora Δovek (Ostoja) da se snalazi u ovim teΕ‘kim vremenima... Β Ε alu na stranu, ne oΔekujem niΕ‘ta, a prijatno bih bio iznenaΔen ukoliko bismo uspeli da ih 'prebijemo' i da izgubimo Ε‘to manje lopti (Δitaj, skupo prodamo koΕΎu). 1
Marvin Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago CZV je startovala sa 0:2 i bila u naizgled bezizlaznoj situaciji, pa dobila Fener u Istanbulu, posle oprali Real u BG sa 15 razlike.Β Β Ne kazem da cemo mi tako veceras, vec da u nekom momentu moraju da pocnu da se dobijaju i favoriti, jer na 50% uspesnosti nema prolaska dalje
Papanikolesku Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kada igra bude na nivou, kad tad Δe je ispratiti i rezultati. BuduΔi da mi izgledamo oΔajno, na dobre rezultate Δemo se strpiti izvesno vreme. VeΔeras promoviΕ‘emo turizam, kao u 90% gostovanja na koje idemo. Mada, otvoren sam za bar 3do5 minuta smislene koΕ‘arke, pa Δemo valjda poveΔavati taj interval.Β Β 3-4 Β Β 1 1
odupri se ludilu Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Negdje sam Δitao Sterlingovu i Ε½ocovu izjavu i Δini mi se izmeΔu redova da se neΕ‘to radilo na treninzima na tom prenosu lopte. Ne bi me iznenadilo da su uvjeΕΎbane neke druge varijante. Da viΕ‘e igraΔa uΔestvuju u toj aktivnosti i da se tako saΔuva Sava, smanji pritisak i rizik na prenosu i brΕΎe udje u polje i postavku napada.Ipak nam je Pariz prebrzo doΕ‘ao, plus Hi Fi ko 5g plus nesuglasice na tribinama....Na drugoj strani terena, jbg odbranu treba igrati. Β
VISOKOLETAC Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago I Nick the Brick vam je na rosteru EL. Cestitam. 2 1 1
boΕΎija noga Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Nik i zvaniΔno komΕ‘ije. SreΔno veΔeras. Β Β Β Β 2
odupri se ludilu Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Jel Nik ide u Sofiju svojim kolima direktno iz GrΔke? Β 9
VISOKOLETAC Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago E tako se to radi. Vi prvo registrujete igraca, pa ga tek onda zvanicno predstaviteΒ πΒ 1
odupri se ludilu Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Radimo sve:registracije, preregistracije, brojeve Ε‘asija, limove.... Ε‘ifra: PrekucaΔΒ 5 20 1
Taki Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kalates od prije nekoliko godina je bas ono sto vam treba. E sad ne znam ovaj, u Monaku je izgledalo da je u odbrani bas los sto mu je bila specijalnost, al i Montejunas je tamo bio rupa a kod nas mnogo bolji.Mislim da sut nece biti problem, imate vi sutere, a on je naucio da mu idu ispod bloka i bez obzira na to bio uvijek medju najboljim asistentima lige.Β
pendulum Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Nemam izgraΔen stav o Niku dok ga ne vidim, odnosno dok ne vidim u kakvom je fiziΔkom i mentalnom stanju. Β Na papiru - ok pojaΔanje. Ja mogu da ΕΎivim sa tim njegovim ciglarenjem jer nam u teoriji donosi mnogo drugih dobrih stvari: evroiskustvo, plejmejking, odbranu i taj Δuveni IQ koji nam je neretko falio.Β Β Potajno se nadam pobedi veΔeras iako nam ne ide mnogo toga u prilog. Idemo na noge jednoj od ekipa u najboljoj formi u EL. Treneru koji odliΔno poznaje Ε½eljka. Nemamo glavnog igraΔa i ujedno prvog pleja. Svi preduslovi su tu za jedan rutinski poraz, ali priΕΎeljkujem neko Sterlingovo i DΕΎabarijevo ludilo, Bonginu all round partiju, standardnog Tajrika, Brunov doprinos iz aviona i Dujenovo zakucavanje poslednjeg eksera u trenucima klackalice. Nadamo se u njihov kovΔeg. Pa da ovo bude poΔetak nekog naΕ‘eg niza ili bar naznaka boljih partija koje slede. Β 3
JPM Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago SreΔno veΔeras. BaΕ‘ bih voleo da dobijete ove smradove.
Recommended Posts