Dzep Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago @Placebo Lone star izvini, ako mogu da zamolim za prestanak deljenja ovakvih stvari. Ljudi su željni pažnje a na ovakav način grade i svoj account, potpuno besramno ako mene pitaš
Čočo Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 hour ago, Davai Davai said: Sve vreme mislim ciazzi dobili batine, kad ono… 🤕 Sad gledam i ne znam u šta da verujem. Ja sve vreme mislim da su oni dobili batine i da ste ih izbacili iz hale a na kraju ispade da su oni pretukli dva momka i izašli sa tribine. Gamad poslata po zadatku.
Golijat Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 18 minutes ago, ChrisJudd said: Lepo je što se na ovom topiku javlja dosta komšija da nas podrži, znam da je iskreno. Ali bi bilo važnije da se organizujete i na utakmici protiv Asvela (koju će igrači dobiti i bez vaše podrške) kažete šta imate glasno i jasno. Jesu vaši ćaciji jači i opasniji od naših, ali ni blizu toliko koliko se misli, kada vas 18000 nastupi složno ne mogu vam ništa. Imate u ekipi tri sjajna momka koja su iskazala svoj stav, a Kalina istrpeo i posledice zbog toga. Stanite iza njih. Ja sam ubedjen da ce biti reakcije na mecu protiv Asvela i skandiranja nakon ovoga sto se desilo sinoc u areni. I da, skandiralo se i na nasim utakmicama, ne znam sto se dosta vas pravi ludim. A o ovim splacinama i automatskim podelama na crno i crveno bele nakon sinocnjeg desavanja, pojedinih forumasa, pisacu kasnije kada zavrsim s poslom. Samo cu reci - sram bilo pojedinaca na nekim postovima. O cemu pricate? Sta ste vi kao klub dosta dali pa sad treba drugi klub? Kakve su to podele? Svi smo u istim govnima, boli njega patka za ove ili one, on vlada svugde podjednako. 6
dunaj95 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago KK Partizan ima budžet 27m... KKCZ ima budžet 22m to je zbirno skoro 50m... Navijači su kupili blizu 30k sezonskih...dobar dio para je od države... Predsednici oba kluba se non stop zahvaljuju državi u KONTINUITETU, TRENER koji je EVROPSKO KOŠARKAŠKO BOŽANSTVO je nakon osvojene prve ABA titule javno na konferenciji zahvalio državi... Dovodimo Parkere, Miltone, Monekee, Grejeme , pi... materine ...ložimo se na košarku na rezultate i onda @ChrisJudd ti burazeru pozivaš na neki kontrolisani haos na tribinama i da se navijači bave ćacijima dok se igra protiv "nejakog" Asvela, ili bilo koga drugog....šta protiv Asvela da se bavimo nekošarkaškim stvarima , a kad Panata dođe da navijamo isključivo o Zvezdi da ne remetimo igrače...misliš li ti da je igračima na parketu svejedno kad vide da se na tribinama ljudi tuku, naguravaju... Ne rješavaju se krupne stvari o budućnosti države na tribinama...koji qrac onda trošimo pare, resurse, živce, zdravlje, vrijeme na košarku, ajmo sve razjebat najbolje... 1 1
Alek The Great Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Just now, dunaj95 said: KK Partizan ima budžet 27m... KKCZ ima budžet 22m Molim te, nemoj da iznosis ove nebuloze. A namerno sam ostavio i nas budzet pa ti skontaj zasto.
deez nuts. Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Kao komsija da se javim i da vam porucim da ste odlicni, samo tako nastavite.
dunaj95 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Just now, Alek The Great said: Molim te, nemoj da iznosis ove nebuloze. A namerno sam ostavio i nas budzet pa ti skontaj zasto. Ma nije poenta tačne cifre...to su cifre koje su iznjeli predsednici klubova... Poenta je da smo (pre)skupe igračke i jedni i drugi...
longbowman Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Moderacijo, valjalo bi malo kolonijalne uprave pre nego što ovaj thread postane jebodrom i zaradimo banove. Malo treba da se povade noževi, ja sam već krenuo da pišem odgovor kolegi Golijatu ali sam obrisao. 3
SteveFrancis#3 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 49 minutes ago, realno *w said: Pusti ti odmor, nego mi reci šta misliš o Pejnu? Sinoć sam nešto pokušavao da se setim, znam da si svojevremeno jednog pleja iz Finiksa prizivao, drugog nisi voleo. Nešto mi u glavi da su to bili Pejn i Šamet, a da ti je Pejn bio taj kojeg priželjkuješ. Je l se dobro sećam, ili sam sve izmešao? Ma nacelno ok resenje, ali besmisleno mi je vise da bilo sta komentarisem. Zeljko ne moze da dopre ni na ljudskom ni kosarkaskom nivou prakticno ni do jednog igraca, godinama, nista od poteza, selekcije nema nikakve logike, iste greske se konstantno ponavljaju. Od ove price nema nista, to je jasno kao dan i ko god da dodje nista se nece promeniti. Projekat je umro, ako je ikada i bio ziv. Smucili su mi se svi, ovoliki broj blamaza na kucnom pragu kojima smo svedocili poslednjih godina zasluzuje samo prezir. Nikad skuplje ekipe za nikad gori autput. Nebitno je vise ko je krivlji u ovoj postavi, Zeljko, Savic, Ostoja gmaz.... Dosta je. Strpljenja vise nemam, za Zeljka pogotovo. Prosto mi se gade svi, ukljucujuci i igrace "profesionalce". Dalje ce bez mene. 4 2 1
Golijat Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) 5 minutes ago, longbowman said: Moderacijo, valjalo bi malo kolonijalne uprave pre nego što ovaj thread postane jebodrom i zaradimo banove. Malo treba da se povade noževi, ja sam već krenuo da pišem odgovor kolegi Golijatu ali sam obrisao. Pa druze krenuo sam i ja tebi da pisem odgovor na onu bljuvotinu koju si napisao na jednoj od prethodnih stranica pa sam iskulirao jer sam hteo kasnije da se nadovezem. Ako moderacija misli da treba pobrisati postove ili bar moj post slobodno neka to i ucini. Ali ako napises post koji vodi u klasicnu patkometriju nakon desavanja od sinoc, nemoj da juris onda kod moderacije kako "zlonamerne komsije" zagadjuju topic. Edited 18 hours ago by Golijat 1
Barkley#34 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 16 minutes ago, dunaj95 said: Ne rješavaju se krupne stvari o budućnosti države na tribinama...koji qrac onda trošimo pare, resurse, živce, zdravlje, vrijeme na košarku, ajmo sve razjebat najbolje... Jasno, vidi se po tome što se na tribinama izbegavaju stvari kao Pavković, Rusi, Litvanci, Nato... 8
dunaj95 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Jedan košarkaški post... Meni je Partizan napadački brutalna ekipa. Sinoć Pariz ubacuje frižidere kroz obruč, a vi jedno pet puta zaredom odbijate da umrete i vračate trojke, Sterling, Vašington, pa 2+1... Veliki je hendikep što su dva najbolja organizatira u out-u. Željko nastavlja da se kladi na napad i talenat... Odbrana je s druge strane opet veliki problem jer stvarno imate dosta igrača koji ne znaju i ne žele da je igraju...
longbowman Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 3 minutes ago, Golijat said: Pa druze krenuo sam i ja tebi da pisem odgovor na onu bljuvotinu koju si napisao na jednoj od prethodnih stranica pa sam iskulirao jer sam hteo kasnije da se nadovezem. Ako moderacija misli da treba pobrisati postove ili bar moj post slobodno neka to i ucini. Ali ako napises post koji vodi u klasicnu patkometriju nakon desavanja od sinoc, nemoj da juris onda kod moderacije kako "zlonamerne komsije" zagadjuju topic. Nisam ja rekao da moderacija treba da briše tvoje postove, već da nas obojicu sačuva od banova. Nemam ja nikakav problem sa tim da ti pišeš na ovoj temi niti se ja pitam, jednostavno znam šta ćeš napisati a verujem da i ti možeš da pretpostaviš šta bih ja odgovorio. Mogu samo da ti kažem da ja to što sam napisao zaista mislim. Inače iako sam bleeding heart optimist, slažem se sa Francisom, ovo je gotovo. Kada na već turobnu situaciju što se samog sporta tiče dodamo ono što sledi na tribinama, to nikako neće na dobro ispasti. 1
robespierre Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 12 hours ago, Sinnerman said: Ne znam ko je Steva iz Zemuna, ali ako je u pitanju vođa Grobara poznat i kao Steva Vračarac, iznenadio bih se da je neko koga zovu Vračarac iz Zemuna, mada u nepomenikovoj Srbiji je sve moguće.
MGinobili20 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 hour ago, ChrisJudd said: Lepo je što se na ovom topiku javlja dosta komšija da nas podrži, znam da je iskreno. Ali bi bilo važnije da se organizujete i na utakmici protiv Asvela (koju će igrači dobiti i bez vaše podrške) kažete šta imate glasno i jasno. Jesu vaši ćaciji jači i opasniji od naših, ali ni blizu toliko koliko se misli, kada vas 18000 nastupi složno ne mogu vam ništa. Imate u ekipi tri sjajna momka koja su iskazala svoj stav, a Kalina istrpeo i posledice zbog toga. Stanite iza njih. Код нас је то јако тешко, као што си сам рекао, много су опаснији и бројнији. Видим да је Раде Дуњић почео редовније да долази на утакмице, то много тога говори. Проблем је што су се рецимо против Париза попели на ниво 400, њих једно 30, полиција само немо посматра, била озбиљна макљажа. Било је ту још неколико пута пењања. После утакмице са Виртусом, против Реала и Ефеса су били распоређени по целој хали, и то нимало мали број људи. Апсолутно стоји да смо ми бројнији, али то су главе које су спремне на све. Да сте само видели како су ишутирали једног момка, не сећам се на којој утакмици. Свака част Гробари, капа доле. Бог нек вас чува од олоша и зла. ПС: Против Париза смо однели победу! АЦО ШИПТАРЕ! 5
TripleJ Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 hour ago, Trigger said: Nema leba od toga, prošle sezone smo uspeli nešto malo u par utakmica(bila je baš dobra energija tada, na ovome vam baš zavidim) dok nas nisu ubili u pojam ovi preko puta. Ove sezone je muk. Još kada su rezultati dobri niko ni reč. Pa ako je u drzavi problem samo kad nedostaje sporCkih rezuultata, onda jbga, nista, da cutimo.
No name Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 hour ago, ChrisJudd said: Lepo je što se na ovom topiku javlja dosta komšija da nas podrži, znam da je iskreno. Ali bi bilo važnije da se organizujete i na utakmici protiv Asvela (koju će igrači dobiti i bez vaše podrške) kažete šta imate glasno i jasno. Jesu vaši ćaciji jači i opasniji od naših, ali ni blizu toliko koliko se misli, kada vas 18000 nastupi složno ne mogu vam ništa. Imate u ekipi tri sjajna momka koja su iskazala svoj stav, a Kalina istrpeo i posledice zbog toga. Stanite iza njih. Vidiš i sam da velika većina navijača zvezde misli isto, da su protiv , I da lsto kad god može da se skandira da se to i uradi , pogledaj snimke iz arene i videće se . Problem su organizovane grupe i na jednoj i na drugoj strani , što se videlo i sinoć kad deo njih udje i napravi haos, isto to se dešavalo i na istoku. Kad su navijači zvezde u pitanju govorim o organizovanoj grupi oni nista ne prepuštaju slučaju . Organizacija je kao vojska. Tačno se sve zna ko gde stoji, ko šta radi, ko se gde kreće. Ja lično pratim uživo samo fudbal pa za organizaciju na basketu ne mogu da govorim, ali u fudbalu se nista ne prepušta slučaju. Kad su Evropske utakmice u pitanju ili derbi, mi koji gledamo sa zapada, tačno vidimo ekipe koje su u pripravnosti koje motre na sve , ovde uključujem i one navijačke stvari poput kontrole zbog protivnika i one koje imaju veze sa politikom i društvenim događajem. Teško se boriti protiv nečega što je organizovano i koje ima poluge moći, kome se i policija sklanja . Ovo se odnosi na obe strane. 7
Barkley#34 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago To je istina. Odavno sam napisao da ništa ne zameram Zvezdašima koji su protiv Vučića ali ne žele da rizikuju napad dobro organizovane grupe iza koje stoji vlast. Doći će pogodan trenutak za sve. 9
ChrisJudd Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Razumem da je kod vas drugačije, bilo je i kod nas zajebano u vreme Velje i ekipe. Naravno da je rizično da grupica ili pojedinac pokrene nešto, ali ima trenutaka kada može masa spontano da krene da skandira. Zet (vaš sezonac) mi kaže i da je problem što se i veliki deo karata podelio po ćaci firmama, pa ni van kopa nije odnos ubedljiv protiv vlasti kao kod nas. 1
Volter Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 2 hours ago, Čočo said: Sad gledam i ne znam u šta da verujem. Ja sve vreme mislim da su oni dobili batine i da ste ih izbacili iz hale a na kraju ispade da su oni pretukli dva momka i izašli sa tribine. Gamad poslata po zadatku. Tukli su momke koji su navijali sa njima u kopu. Njih desetak iz prve ekipe se zaletelo, al nisu izbacili samo nekoliko nego su i mnogi iz kopa napustili tribinu. Oni su se vratili i prema priči ljudi iz hale delovali ko popišani do kraja utakmice jer ih je ostatak hale prozivao i terao u Ćacilend. Na drugom delu hale par vođa je sprečeno da momku uzmu transparent, uz pretnje momku okrenuli su se i otišli. Što se nas tiče, prošle sezone je momak podigo transparent podrške studentima, za minut se pojavilo nekoliko ćacijevaca i transapent je sklonjen.
NMX Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Pustio sad celu utakmicu posto sam sinoc gledao po malo. 51 poen ste primili za poslednjih 17 minuta utakmice. Ima do Karlika (iako je defanzivno rupa) i toga sto je veca potrosnja drugih u napadu sada kad nije tu i manja rotacija ali 51 poen, bas bas losa odbrana. Cak ne ni toliko kurcobolja koliko neinteligentna odbrana. Bez faulova (14 za tekmu gde primis stotku ). Sa druge strane, i bez Karlika vas napad moze da strpa svakome 80-90 bez da se oznoji. Samo ta odbrana 4
Molina23 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) 2 hours ago, No name said: Vidiš i sam da velika većina navijača zvezde misli isto, da su protiv , I da lsto kad god može da se skandira da se to i uradi , pogledaj snimke iz arene i videće se . Problem su organizovane grupe i na jednoj i na drugoj strani , što se videlo i sinoć kad deo njih udje i napravi haos, isto to se dešavalo i na istoku. Kad su navijači zvezde u pitanju govorim o organizovanoj grupi oni nista ne prepuštaju slučaju . Organizacija je kao vojska. Tačno se sve zna ko gde stoji, ko šta radi, ko se gde kreće. Ja lično pratim uživo samo fudbal pa za organizaciju na basketu ne mogu da govorim, ali u fudbalu se nista ne prepušta slučaju. Kad su Evropske utakmice u pitanju ili derbi, mi koji gledamo sa zapada, tačno vidimo ekipe koje su u pripravnosti koje motre na sve , ovde uključujem i one navijačke stvari poput kontrole zbog protivnika i one koje imaju veze sa politikom i društvenim događajem. Teško se boriti protiv nečega što je organizovano i koje ima poluge moći, kome se i policija sklanja . Ovo se odnosi na obe strane. Potpis. Dodao bih da postoje i razlike između doživljaja dve šipke i da je to ključna stavka koja se reflektuje i u ova zadnja vremena. Jug je poslednjih 30 godina u konstantnom haosu, podelama, kojekakvim frakcijama i običan partizanovac nema baš nikakav odnos i strahopoštovanje prema njima. Menjale su se vlasti i okolnosti ali ta anarhija je prisutna i u ovoj situaciji partizanovcima pomaže da pišaju uz vetar bez jače kontrole sa šipke. Kod cigana je sve suprotno, šipka je svih ovih decenija bila često organizovanija i od samog kluba i celog SD. Neki bi rekli i od dosta državnih struktura. I uvek se potenciralo to zvezdaško jedinstvo i vojnička disciplina. Od one čuvene mobilizacije taj odnos sa ostalim tribinama je samo jačao i drži ga dosta dugo. Nema takvih primera na Balkanu previše. Jako teško je to prekinuti i običan svet naterati da ratuje protiv takvih struktura. Naročito što je i sam generalštab vrlo lukav & namazan i nije sebi dozvolio da masovno šamara, prebija rendom zvezdaše zbog pakta sa volođom. Uglavnom sve ostaje na pretnjama i mrkim pogledima. Znaju vrlo dobro da ako krenu putem kolega preko puta da je to put bez povratka i dugoročni raspad. U tom je sve teže i kompleksnije. Edited 15 hours ago by Molina23 4
Papanikolesku Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 9 minutes ago, NMX said: Pustio sad celu utakmicu posto sam sinoc gledao po malo. 51 poen ste primili za poslednjih 17 minuta utakmice. Ima do Karlika (iako je defanzivno rupa) i toga sto je veca potrosnja drugih u napadu sada kad nije tu i manja rotacija ali 51 poen, bas bas losa odbrana. Cak ne ni toliko kurcobolja koliko neinteligentna odbrana. Bez faulova (14 za tekmu gde primis stotku ). Sa druge strane, i bez Karlika vas napad moze da strpa svakome 80-90 bez da se oznoji. Samo ta odbrana Nedopustivo tragična odbrana. Oduzmi 20,30% na njihov potentan napad, tranziciju i juče sulude procente, ali ovo nije od juče. Mi generalno katastrofalno branim šut za 3, dosta otvorenih pogleda dopuštamo, ali nama se takođe šetaju po reketu, na obruču brdo poena dozvoljavamo, preuzima se prerano i sve, ne daj bože da neko zaobiđe neki lagani blok. Kasnimo u rotacijama, strana pomoći ne postoji, ako nije Bonga. 2
berti Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Postoji veliki broj starijih cigana iz prvih redova koji vec duze vreme ne zele da idu na utakmice jer im se zgadilo sve ovo. Čak i kada se priča pojedinačno sa ljudima koji su oko generalštaba, vidiš da su i oni protiv ovog gmaza na vlasti. Međutim, oni kao grupa guraju to svoje. Naravno da je to iz imteresa, a ima i nekakvog teranja inata, tj jedenja govana. Mrcina sa vlasti se uzasno boji navijačke pobune. Bez bilo kaove patkometarske namere, ali deluje da ga mnogo više strah ciganske pobune jer ih ima više i ustrojeni su kao vojska koja bi listom poslusala generalštabovu naredbu da se krene. Naravno da ovi povici u Areni nece nista da promene, ali je veliki gušt kada se čuje jer mrcinu to mnogo boli. Sujetna spodoba kada to čuje, odmah gura šaku tableta, pola u bulju, pola u usta žvalava i lično zivka televizije da zakaze jos neko obracanje. Sve u svemu, borba predstoji i to teška. 10
Recommended Posts