JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 35 minutes ago, božija noga said: Komšije, zainteresovani ste za Miku Murinena. Finca koji je igrao na Evrobasketu. Bio odličan protiv Srbije. Pišu Grci o ovome. https://www.sport24.gr/basket/i-partizan-se-diapragmatefseis-me-ton-mika-mourinen/ Video i ja to malopre. Ne resava im nista taj klinac, jedino neki dugorocni ugovor da probaju da prave novog Jana Veselija od njega. 1
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, Eddard said: Auuuuu, al bi nervirao komšije 😁 Ja bih ga malo hejtovao, dok ne zaboravim reprezentaciju. 1 hour ago, PatrickStar said: Nilikina bliži da ostane Medigroup entered the chat again. 8
m0k1 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 15 minutes ago, JPM said: Video i ja to malopre. Ne resava im nista taj klinac, jedino neki dugorocni ugovor da probaju da prave novog Jana Veselija od njega. Kakav crni dugorocni - lik ce sledece godine u NBA i bice visoko kotiran na draftu...
Tex_Willer Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, m0k1 said: Kakav crni dugorocni - lik ce sledece godine u NBA i bice visoko kotiran na draftu... 2027 ide u Nba sledeće sezone na koledž. Za nas i nekako ima smisla, jer može se uzeti visoko obestecenje plus dobijaš promociju, ali za njega bas i ne, sem ako želi autoriteta u ovim godinama ili je neko procenio da mu autoritet treba( dečko ima jak karakter, ali maniri mu i nisu jaca strana). 2
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, Eddard said: Auuuuu, al bi nervirao komšije 😁 Pa dobro, pozicija najprljavijeg igrača je svakako nepopunjena... 😁 1 1
kendrick duckworth Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Može Slim Džizs na poziciji nervirača komšija. 2 2 1 2
m0k1 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 28 minutes ago, Tex_Willer said: 2027 ide u Nba sledeće sezone na koledž. Za nas i nekako ima smisla, jer može se uzeti visoko obestecenje plus dobijaš promociju, ali za njega bas i ne, sem ako želi autoriteta u ovim godinama ili je neko procenio da mu autoritet treba( dečko ima jak karakter, ali maniri mu i nisu jaca strana). Ne kazem da nema smisla - samo sam konstatovao da to nije dugorocno resenje ni u kom slucaju.
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mene pre par godina zapratila nemacka denserka iz Scooterovih spotova, pa ipak nije presla. 1 9 3 2
Alek The Great Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Fora je sto svi navode post od ovog Baseline Insiders. 2
Jakob Aman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Poku dobija konkurenciju na poziciji neuhranjenog. 1
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 17 minutes ago, dekifisher said: imaćemo 5 četvorki i jednu peticu. Jak vrlo dobar Slab je ping, kasni domet, sad se radi na boljci od prosle sezone. Cekaj sledece leto kad dovucemo 7 centara, delovace da komsije imaju 0 u poredjenju sa nama 😁 5
Knipex Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, kendrick duckworth said: Menjamo Lundberga za Dolfa Lundgrena. Dolf Lundgren je jako inteligentan čovek, tipa iq preko 150, ovaj baš i ne deluje tako
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 39 minutes ago, Sector said: Lep, čestitam @DameTime Kad zažmurim na oba oka, liči mi malo na Bogdana... Edited 2 hours ago by DameTime
Luchifer89 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Malo je jedan kidač obruča za PlayOff EL Edited 2 hours ago by Luchifer89 1
Recommended Posts