Miki28 Lakers in 5 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Gruzija-Finska 1/4 EP a Srbija i Francuska kuci. Zasluzeno Na kraju ce Ataman ovo uzeti
La mano de Dios Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pogledajte ovu radost, pogledajte ovo zajednistvo. I naravno trenercinu Dzikica, majstora svog zanata. Zasluzeno, svaka cast momci.
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Srbija, Francuska i Spanija ispale pre cetvrtinala EP Bravo Gruzijci. Toko iskusnjara, za turnirski sistem savrsen, kakvo old school skolovanje 1
L' Imperatore Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Zna li iko koji je kvalitet zbog kojeg je Risacher draftovan kao 1st overall? Da se krije u ćošku i maši otvorene trojke?
Ječmendo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Bravo, Gruzija! U polufinalu Finci ili Gruzijci, kako lijepa sportska priča...
MV91 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Сребрни и бронзани са ОИ лагано кући. Гремеће Прти Бее Гее у свлачионици Грузије, браво Џиле. 1
Skyglider Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Bravo Džordžija , bravoi Džile !! Francuzi koji kamenjari i divljaci u igri , džaba sve fizikalije i atleticizam.
Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Bravoo Gruzijaa! Očekujem da Finska udje u polufinale iskreno, alii bice 50-50%, šteta za Bosnu i Švedsku bili su blizu zamislitee dva para četvrtfinala Bosna- Švedska i Finska- Gruzija egzotično bi tek onda bilo ahaha, madaa evoo možda i Israel prodje dalje pa i oni budu konacno medju 8, Turci se provukli, Nemci tek u poslednjoj četvrtini, Letonci ispali, još da vidimo hoće li Grčka kiksnuti, dok Italijani i nisu neki favoriti protiv Slovenije, tu je ok ko god da prodje nije čudoo
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sveti Toko i Boldvinišvili Francuzi bi dupe dali za nekog Endija Obsta ili Filipa Videnova. Kakva ciglana majko mila. 1
MrTripleDouble Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ko kaze da ne moze da se pobedi i sa 20 dopustenih ofanzivnih skokova?
Beonegro Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ako vam je teško što je ispala Srbija, zamislite kako je meni, kome su u dva dana ispale dvije domovine 😂 4
Bugl Khan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, Zvezdaš96 said: Važno je da komšiji crkne krava, zato svi navijamo za našu braću Italijane da razbiju Luku, Italijani naši drugari 😄😉 Zašto? Ja navijam za Luku. Ako osvoji još jedan EuroBasket, biti će u društvu Kukoča sa 2 EuroBasketa, 2 EuroBasket prve petorke, jednim EuroBasket Triple Doubleom (ako u međuvremenu ne doda još jedan, dva, tri...), i jednim EuroBasket MVPem.
Molina23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Inače Francuska = Srbija. Samo sa više mišića. Gomila nabacanih EL igrača uloga i mahom suprostavljenih sistema, lažnih mamojeba a la Okobo, Fransisko, Jabusele, resto kamenjara krhkog sampouzdanja i to je to. Toliko osporavani Evan Furnije je tatko košarke za ovu crep & cigla družinu. Gruzija i Finska zasluženo profitirali od siromašnih ali jako kompaktnih rostera dugo građenih kroz prozore. Nema rotacije, cedi nosioce, tuci protivnikove mane, izazivaj paniku i ne odustaj. Dovoljno. 3
Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Bugl Khan said: Zašto? Ja navijam za Luku. Ako osvoji još jedan EuroBasket, biti će u društvu Kukoča sa 2 EuroBasketa, 2 EuroBasket prve petorke, jednim EuroBasket Triple Doubleom (ako u međuvremenu ne doda još jedan, dva, tri...), i jednim EuroBasket MVPem. Ovo je bilo sarkastično...
Bugl Khan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Zvezdaš96 said: Ovo je bilo sarkastično... Moj post nije sarkastičan. Jedino ako misliš na svoj.
MV91 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Дан после - у данима када некадашњи прослављени репрезентативац Дејан Томашевић краде балон беби како би заклонио камеру и онемогућио новинаре да раде свој посао другачије није могло да се заврши. Овој генерацији хвала на свему, остаће велика жал што се носу окитили златом. Сад све испочетка, године репрезентативне ирелевантности. 1
Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Bugl Khan said: Moj post nije sarkastičan. Jedino ako misliš na svoj. Kažem da sam bio sarkastičan pošto lik navija protiv zemalja iz regiona, ko Dodik haha
mister-no Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 36 minutes ago, Beonegro said: Ako vam je teško što je ispala Srbija, zamislite kako je meni, kome su u dva dana ispale dvije domovine 😂 Čekaj a CG 😂 1
Miki8 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Poljska i Gruzija imaju vise talenta od Srbije, ne moze Jokic sam, taj fazon. 1
Recommended Posts