McLeod Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Treba imati u vidu da su ovi igrali na Kipru, tako da ce im biti najteze da predju u Rigu, dug let ce im biti, drugacija klima, sve. C vs D se igra 7. septembra.
Sector Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Neviđen raspad i totalno blamiranje Gruzije nakon prvog kola.
Ludi za Poli Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Da nam Musa nije otpao hladno bi i Poljake u osmini mlatnuli 2
Miki8 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 42 minutes ago, quentin said: A i simpatičnija mi je BiH od Gruzije... Neko ne moze da bude antipaticniji od ekipa u kojima igra Nurkic. 1 1 1
Zvezdaš96 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Zaslužena pobeda i prolazak, razbili ste ih! Čak mislim da bi sa Musom i lošije ovo prošlo, jer bi se vrtelo oko njega sve, egocentrik ume biti sebičan i trojke kao lud ispaljivati, Atić na primer ne bi došao do izražaja, a ovde bio uz Lazica Nurkica odličan, a plus se otvara žreb, jer Poljska nije bolja ili nije mnogo bolja ekipa od recimo Finske ako nije domaćin, menjaju i oni državu, tako da Bosna možda ima neke šanse protiv Poljaka jer u najtežoj ubedljivo grupi je Bosna bila 3.mesto, ako budu igrali kao prvo poluvreme danas imaju šanse da prvi put budu u četvrtfinalu. Svakako Srbija bi trebalo da bude u polufinalu ja mislim, jer Izrael i Gruzija pa i Španija su trenutno definitivno mnogoo lošije ekipe od Srbije, čak i da nemamo Jokića... Finale ako mi udjemo u finale ostajem pri tome će biti kao 2001.godine protiv Turske, a 24 godine čekamo na evropsko i bilo koje zlato, pa bi bilo sjajno da posle poraza u grupi pobedimo njih u finalu, mi dodjemo do prvog zlata od samostalnosti, a oni do druge medalje u ovom veku i to drugog srebra na EP...
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sipaju i jedni i drugi na početku, može ovo biti odlična utakmica. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Grci kažnjavaju svako skupljanje Plus 10 nakon 6 minuta 🫣 Dorsi 4/4 za 3 😎
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Prvi put da Španija i to kao aktuelni prvak Evrope ide kući posle grupne faze ocekivano Grci meljuu
Estrella Roja Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jel ovo Ilija Kovačić komentariše utakmicu na Areni?
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Povezaše se malo Španci, pretilo je da ode na neprijatnu razliku.
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago -7 Dobra razlika sa špance, krenuo ih je šut.
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, McLeod said: Gazite Grci ne stajte Da li si morao brate?
Bax Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 16 minutes ago, Estrella Roja said: Jel ovo Ilija Kovačić komentariše utakmicu na Areni? Nenad Kostić 1
Ječmendo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nema kvalitet ova Španija, ali volio bih da dobiju prepotentne Grke. Dokaz o nedostatku kvaliteta je besmisleno ispucavanje trojki sa 10 metara u trenucima kada su se rezultatski primakli. Odigrajte ljudi nešto!
Recommended Posts