McLeod Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Treba imati u vidu da su ovi igrali na Kipru, tako da ce im biti najteze da predju u Rigu, dug let ce im biti, drugacija klima, sve. C vs D se igra 7. septembra.
Sector Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Neviđen raspad i totalno blamiranje Gruzije nakon prvog kola.
Ludi za Poli Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Da nam Musa nije otpao hladno bi i Poljake u osmini mlatnuli 2
Miki8 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 42 minutes ago, quentin said: A i simpatičnija mi je BiH od Gruzije... Neko ne moze da bude antipaticniji od ekipa u kojima igra Nurkic. 1 1 1
Zvezdaš96 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Zaslužena pobeda i prolazak, razbili ste ih! Čak mislim da bi sa Musom i lošije ovo prošlo, jer bi se vrtelo oko njega sve, egocentrik ume biti sebičan i trojke kao lud ispaljivati, Atić na primer ne bi došao do izražaja, a ovde bio uz Lazica Nurkica odličan, a plus se otvara žreb, jer Poljska nije bolja ili nije mnogo bolja ekipa od recimo Finske ako nije domaćin, menjaju i oni državu, tako da Bosna možda ima neke šanse protiv Poljaka jer u najtežoj ubedljivo grupi je Bosna bila 3.mesto, ako budu igrali kao prvo poluvreme danas imaju šanse da prvi put budu u četvrtfinalu. Svakako Srbija bi trebalo da bude u polufinalu ja mislim, jer Izrael i Gruzija pa i Španija su trenutno definitivno mnogoo lošije ekipe od Srbije, čak i da nemamo Jokića... Finale ako mi udjemo u finale ostajem pri tome će biti kao 2001.godine protiv Turske, a 24 godine čekamo na evropsko i bilo koje zlato, pa bi bilo sjajno da posle poraza u grupi pobedimo njih u finalu, mi dodjemo do prvog zlata od samostalnosti, a oni do druge medalje u ovom veku i to drugog srebra na EP...
Chaos Is Me Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Sipaju i jedni i drugi na početku, može ovo biti odlična utakmica. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Grci kažnjavaju svako skupljanje Plus 10 nakon 6 minuta 🫣 Dorsi 4/4 za 3 😎
Zvezdaš96 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Prvi put da Španija i to kao aktuelni prvak Evrope ide kući posle grupne faze ocekivano Grci meljuu
Estrella Roja Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Jel ovo Ilija Kovačić komentariše utakmicu na Areni?
Chaos Is Me Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Povezaše se malo Španci, pretilo je da ode na neprijatnu razliku.
Petkovic Miroslav97 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago -7 Dobra razlika sa špance, krenuo ih je šut.
Don Dusko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 7 minutes ago, McLeod said: Gazite Grci ne stajte Da li si morao brate?
Bax Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 16 minutes ago, Estrella Roja said: Jel ovo Ilija Kovačić komentariše utakmicu na Areni? Nenad Kostić 1
Ječmendo Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Nema kvalitet ova Španija, ali volio bih da dobiju prepotentne Grke. Dokaz o nedostatku kvaliteta je besmisleno ispucavanje trojki sa 10 metara u trenucima kada su se rezultatski primakli. Odigrajte ljudi nešto!
Recommended Posts