Jump to content

Recommended Posts

Posted

Treba imati u vidu da su ovi igrali na Kipru, tako da ce im biti najteze da predju u Rigu, dug let ce im biti, drugacija klima, sve. C vs D se igra 7. septembra.

Posted
42 minutes ago, quentin said:

A i simpatičnija mi je BiH od Gruzije...

Neko ne moze da bude antipaticniji od ekipa u kojima igra Nurkic.

• Like 1
  • Love 1
  • Tuzno 1
Posted

Zaslužena pobeda i prolazak, razbili ste ih!

Čak mislim da bi sa Musom i lošije ovo prošlo, jer bi se vrtelo oko njega sve, egocentrik ume biti sebičan i trojke kao lud ispaljivati, Atić na primer ne bi došao do izražaja, a ovde bio uz Lazica Nurkica odličan, a plus se otvara žreb, jer Poljska nije bolja ili nije mnogo bolja ekipa od recimo Finske ako nije domaćin, menjaju i oni državu, tako da Bosna možda ima neke šanse protiv Poljaka jer u najtežoj ubedljivo grupi je Bosna bila 3.mesto, ako budu igrali kao prvo poluvreme danas imaju šanse da prvi put budu u četvrtfinalu.

Svakako Srbija bi trebalo da bude u polufinalu ja mislim, jer Izrael i Gruzija pa i Španija su trenutno definitivno mnogoo lošije ekipe od Srbije, čak i da nemamo Jokića...

Finale ako mi udjemo u finale ostajem pri tome će biti kao 2001.godine protiv Turske, a 24 godine čekamo na evropsko i bilo koje zlato, pa bi bilo sjajno da posle poraza u grupi pobedimo njih u finalu, mi dodjemo do prvog zlata od samostalnosti, a oni do druge medalje u ovom veku i to drugog srebra na EP...