Poenter Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 hours ago, DameTime said: Tbh, ovo Micićevo mi je gore od Filipovog ispada. Jeste Petrušev napravio sranje na utakmici, ali izribaš ga, disciplinuješ i pritegneš mu taj lanac. Makar nije upereno ka bilo kome u timu. Razumem i da ne može sve biti sjajno i bajno, naljute se oni jedni na druge, popičkaraju, samo nek to bude u svlačionici. Ovo mi je izgledalo jako ružno. Pri čemu je ovo već drugo EP koje neko propušta kako bi Vasilije imao svoj protagonizam u timu. Očigledno Kari veruje u njega, čim mu toliko "kenja svaki dan". Neće dobiti tretman Radmanović zato što ovo nije isti Kari Pešić od pre 20ak godina... Inače, ko se seća i prošle godine je bilo nešto pred kamerama, na kraju jedne od utakmica dok su bili na centru, Micić je nešto prikenjavao. Bogdan mu je rekao da ućuti, a onda je Nikolica Jović video da ih kamera snima i stao ispred kamere. Tako se to radi Očigledno nije sve idealno, koliko god se mi ložimo na atmosferu i sve, ima tu turbulencija. Idealno ne postoji. Pa nije valjda stvarno neko mislio da je hipi atmosfera od jutra do mraka i da niko nikada jednu ružnu reč nije rekao drugome? Idealno je u okviru toga da smo ljudi. A i u tim ljudskim okvirima, idealno i zdravo i jeste nekada se i posvađati. Ni idealan brak ne znači da se neko slaže u svemu 00-24h, tako nešto jednostavno ne postoji. Što se tiče toga da ovo nije onaj Kari iz 2002. godine koji je odstranio Radmanovića, pa ovaj Kari je izbacio Teodosića lagano. Micića je gotovo sigurno čulo više ljudi šta je psovao i gotovo sigurno je to bilo neko pražnjenje usmereno ili ka samom sebi ili sudijama... Da je prema Kariju, saigračima... već bi završio. Mada ne sumnjam da je i ovako izriban od Pešića zbog toga. 1
realno *w Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 minutes ago, Princeton said: 😄 bio je i Vukčević u jednom lavica zahvatu, promašio plijen i loptu za 3 metra, proletio skoro do centra. Ko nije igrao basket protiv rukometaša ne zna šta je bol. Dok ti objasniš šta je faul, on te još dva puta udario. Brate ova lavica se bar zaletela, on je prošetao do centra.
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 16 minutes ago, Smrtokapa said: Ne znam za vas ali ova lavica je klasični Dobrić u odbrani. Gledam sad isti Tristan.
Barkley#34 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 32 minutes ago, Don Dusko said: Uslo se laganije svakako.Mislili su ovo je Portugal sklonice se bez borbe. Milsim da nije bilo potcenjivanja nego kad igraš dva meča u manje od 24h a drugi je protiv nominalno jačeg protivnika, normalno je da nećeš konstantno da zapinješ. Dodaš na to tuču, izbacivanje Petruševa i dobiješ ovo mučenje. 19 minutes ago, Princeton said: Dok ti objasniš šta je faul, on te još dva puta udario. Mislim da mi je ipak najjače to što igraju odbranu široko raširenih ruku. Drže zonu. 2
McLeod Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Bilo sta protiv rukometasa je bol. Kontam da bi i u odbojci nasli nacin da ostvare kontakt. Mali fudbal u kavezu mi je i kriticniji od kosarke, tu ides u zicu bar tri puta po mecu. Edited 8 hours ago by McLeod
DameTime Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago 22 minutes ago, Poenter said: Idealno ne postoji. Pa nije valjda stvarno neko mislio da je hipi atmosfera od jutra do mraka i da niko nikada jednu ružnu reč nije rekao drugome? Idealno je u okviru toga da smo ljudi. A i u tim ljudskim okvirima, idealno i zdravo i jeste nekada se i posvađati. Ni idealan brak ne znači da se neko slaže u svemu 00-24h, tako nešto jednostavno ne postoji. Ovo isto sam otprilike napisala u svom postu. Što ne znači da mi je ok Micićevo pičkaranje selektora; ostavljam prostor da sam pogrešno protumačila, ali tako je delovalo u tom trenutku. 24 minutes ago, Poenter said: Da je prema Kariju, saigračima... već bi završio. Mada ne sumnjam da je i ovako izriban od Pešića zbog toga. Mislim da preteruješ, kao prvo ovo nije 2002. godina, kao drugo nema Kari taj luksuz da Micića smesti na avion za BG pošto mu se povredio najbolji bek i drugi najbolji igrač.
Eddard Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 7 minutes ago, Barkley#34 said: Mislim da mi je ipak najjače to što igraju odbranu široko raširenih ruku. Drže zonu. Kao ja što sam svojevremeno kad me nastavnik fizičkog stavio da igram za školsku rukometnu ekipu, stao u košarkaški stav da čuvam igrača, faulirao ga i dobio isključenje, pa se svi u publici upišali od smeha 😎. 14
Урош19 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 32 minutes ago, Princeton said: 😄 bio je i Vukčević u jednom lavica zahvatu, promašio plijen i loptu za 3 metra, proletio skoro do centra. Ko nije igrao basket protiv rukometaša ne zna šta je bol. Dok ti objasniš šta je faul, on te još dva puta udario. Ideš na dvokorak, odvali te pesnicom u glavu, kaže ne igramo balet druže. Voli. 5 1 5
Geronimo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Sto se Vase tice - pocinje cetvrta cetvrtina (garant je Kari nesto crtao u pauzi), branimo prvi napad, iz dotrcavanja Vasa ulazi u pik sa Milutinovim, naskace na 8m i dize trojku u 8moj sekundi napada. Mislim da je tu Kari popizdeo u stilu Limenog - 'ne radis ono sto sam ti rekao'... Lopta kroz ruke pa u glavu je samo odraz toga da zna da je zajebao, da je nespreman i nije sam sa sobom... Pride, Kari je forsirao i Guduru i Vasu ne bi li probili blokade i kako bi mozda dobio nekog ko moze da odmeni Bogija... Lepo neko rece, obojici treba lopta i sloboda, ali to ne ide tako kod Jokica i Karija. Opet, mogu da zamislim da Gudura igra off the ball i pritiska protivnickog beka, kod Vase je to teze... Btw, malo smo odigrali utakmicu kao da je previse umetnika, a premalo ratnika. Srecan sam zbog Dobriceve role, prava lokazna vezba vecem delu ekipe kako treba pristupiti utakmici. Zato se vode takvi igraci. I ofc, Nikola Jovic mi postaje omiljeni igrac... Edit: ja sam uvek vise prezirao odbojkase na basketu od rukometasa. Sa rukometasima znas na cemu si, udri, vuci, ali opet znaju ljudi sta je kontaktni sport. Odbojkasi umeju da fauliraju da povrede (odgurivanje u skoku), nisu svesni sta rade, a za povetarac traze faul. Edited 7 hours ago by Geronimo 8
DameTime Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago 5 minutes ago, Eddard said: Kao ja što sam svojevremeno kad me nastavnik fizičkog stavio da igram za školsku rukometnu ekipu, stao u košarkaški stav da čuvam igrača, faulirao ga i dobio isključenje, pa se svi u publici upišali od smeha 😎. Eddardis Eddartokounmpo 6
Molina23 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Nikola Jokić is the greatest serbian basketball player, everybody loves to watch him... Portugalci: no no no this guy 🥰 Edited 7 hours ago by Molina23 18
Princeton Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 20 minutes ago, Eddard said: Kao ja što sam svojevremeno kad me nastavnik fizičkog stavio da igram za školsku rukometnu ekipu, stao u košarkaški stav da čuvam igrača, faulirao ga i dobio isključenje, pa se svi u publici upišali od smeha 😎. Jesi ga faulirao kao Petrušev Ronalda? 😄
Eddard Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Princeton said: Jesi ga faulirao kao Petrušev Ronalda? 😄 Što je najbolje, ni dan danas ne znam što me isključiše 😁. Sudije pičke! 1
Borca Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, Урош19 said: Ideš na dvokorak, odvali te pesnicom u glavu, kaže ne igramo balet druže. Voli. Tako nekako, s tim sto se i ja u tim duelima sa rukometasima na basketu pretvorim u "Vini Dzonsa" i bijem redom (a ima me, sto bi rekli izvorni Dinarski tip), a oni ne smeju da se zale posto znaju sta oni rade. 1
Ledd Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, DameTime said: A što ne sudije kurčevi, molim lepo?! 😝 Sudije dupe najbolje, to je neutralno.. 🙂 1
Princeton Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mi smo raznovrsni, imamo cunt & dickhead (da izvinite), tako da ne diskriminišemo kad su sudije u pitanju 😄 1
ljutikrilo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Quote Kako saznaje Meridian sport, sada se takođe čeka procena doktora iz Amerike o stanju našeg kapitena. U igri je veliko osiguranje, što je slučaj i sa svim drugim NBA igračima kada nastupaju za reprezentacije. Zato doktori iz Amerike moraju da urade analizu i daju procenu da li je igrač u stanju da nastavi takmičenje bez rizika da se povreda pogorša. https://meridiansport.rs/kosarka/bogdanovic-povreda-doktor-amerika/ mislim da je ovo "reci zbogom ujka luju" Edited 4 hours ago by ljutikrilo slovo 1 3
Урош19 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, ljutikrilo said: https://meridiansport.rs/kosarka/bogdanovic-povreda-doktor-amerika/ 1
Princeton Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nije izgledalo strašno, čini mi se da je izašao vani radi predostrožnosti. Možda previše optimistički, ali ja ga očekijem već protiv Turske.
DameTime Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago 28 minutes ago, ljutikrilo said: https://meridiansport.rs/kosarka/bogdanovic-povreda-doktor-amerika/ mislim da je ovo "reci zbogom ujka luju" Nabijem ih na kurac koji nemam, sa sve tim osiguranjem, eto... Nego, ne razumem se baš u ove stvari, ako može neko da mi pojasni. Ukoliko sad iz NBA sad kažu ne, to je to, Bogi ne može da igra do kraja prvenstva? Ili će ponovo da šalju snimak i daju procenu?
Problem sa licnim greskama Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Da li ovo znaci da je Bogdanovic sigurno out danas? Verovatno Guduric ulazi u prvu petorku u tom slucaju. 2
vladi Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pa ajde samo logicki gledano, koja je sansa da ce americki doktor dati zeleno svetlo i rizikovati svoj posao i da se Bogdanu pogorsa povreda u sred prvenstva. Oni apsolutno nemaju nista od tog prvenstva, tako da smo bez kapitena gotovo sigurno do kraja prvenstva i nažalost nema ko da ga ni iole zameni 1 1 1
Darko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Čini mi se da je clickbait. Pa nećemo forsirati Bogdana ako je istegao zadnju ložu, sačekamo dok se oporavi u zavisnosti od težine povrede. 1
Recommended Posts