drgnk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, DameTime said: Prilično sam sigurna da je ovde bio ironičan, jerbo je Gorislav sve vreme pokušavao da priča o pojedincima, što Kari ne podnosi. To se videlo i u njegovoj izjavi o Bogdanu i Jokiću, gde nije dozvolio novinarima da ih ističu u odnosu na ostatak ekipe, iako su najvažniji šrafovi ovog tima. 3
Ledd Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 28 minutes ago, DameTime said: Prilično sam sigurna da je ovde bio ironičan, jerbo je Gorislav sve vreme pokušavao da priča o pojedincima, što Kari ne podnosi. Dodao je brzo nakon toga izrečenog da mladi moraju da se dokazuju, skačući i ginući za loptu a stariji ne moraju, nešto tako. Nije mi delovao ironično, ali možda grešim. Edited 2 hours ago by Ledd 1
Poenter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) I ja imam utisak da je po malo od obe stvari. Kari ne voli da ističe pojedince, ali mislim i da mu ni Tristan nije baš još legao sto posto. Tristan malo odaje utisak klinca iz generacije Z, odrastao je i na zapadu i sve to, deluje malo introvertno i malo onako, američki - igrači ispred trenera, dovoljno sam dobar... a cenim da Kari više voli krvava kolena. Naravno sve su to čista nagađanja i neki lični utisak, ali hej, tome i služi forum. Valjda. Ne mislim da ga Kari hejtuje niti bilo šta slično nego ne da klincu da se još previše opusti i poleti. Neka, tako i treba. Edited 2 hours ago by Poenter 1
Obi-Wan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Vasa katastrofa defanzivo, liči na neku sporohodnu haubicu u odnosu na ovake Slovence. Greota ne voditi malog Topa, dečko je već odličan igrač. Tristan super zanimljiv igrač. Vanja iq u minusu...
Ledd Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 9 minutes ago, Poenter said: I ja imam utisak da je po malo od obe stvari. Kari ne voli da ističe pojedince, ali mislim i da mu ni Tristan nije baš još legao sto posto. Tristan malo odaje utisak klinca iz generacije Z, odrastao je i na zapadu i sve to, deluje malo introvertno i malo onako, američki - igrači ispred trenera, dovoljno sam dobar... a cenim da Kari više voli krvava kolena. Naravno sve su to čista nagađanja i neki lični utisak, ali hej, tome i služi forumu. Valjda. Ne mislim da ga Kari hejtuje niti bilo šta slično nego ne da klincu da se još previše opusti i poleti. Neka, tako i treba. Da, pričao je i o starim zaslugama u tom delu takođe. Ako bih morao da se kladim, kladio bih se da ovih 12 idu.. Avramović, Jović, Micić Bogdan, Gudura Vanja, Dobrić Davidovac, Jović Jokić, Milutinov, Petrušev Jedino Vukčević ima šanse po meni da ode umesto Davidovca, ostali nabrojani su sigurni. Edited 2 hours ago by Ledd
Miki8 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Vukcevic je siguran. Pesic ima dilemu da li on da mu on bude starter ili Petrusev. Mislim da je Vukcevic kompitabilniji sa Jokicem od Petruseva. Mnogo je bolji suter od Petruseva. 1 hour ago, Bogoljub Gagic said: Стефан Јовић 6 асистенција за 10 минута Jovic je sa jednom zdravom nogom korisniji reprezentativni igrac od Micica. Edited 2 hours ago by Miki8
BB7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 16 minutes ago, Poenter said: I ja imam utisak da je po malo od obe stvari. Kari ne voli da ističe pojedince, ali mislim i da mu ni Tristan nije baš još legao sto posto. Tristan malo odaje utisak klinca iz generacije Z, odrastao je i na zapadu i sve to, deluje malo introvertno i malo onako, američki - igrači ispred trenera, dovoljno sam dobar... a cenim da Kari više voli krvava kolena. Naravno sve su to čista nagađanja i neki lični utisak, ali hej, tome i služi forumu. Valjda. Ne mislim da ga Kari hejtuje niti bilo šta slično nego ne da klincu da se još previše opusti i poleti. Neka, tako i treba. Кари највише на свету воли да победи, и ако он у тој рачуници види Тристана, повешће га и интровертног и америчког и клиначког и каквог год... јер му у тој његовој рачуници Тристан треба, ма какав да је. Пешић само гледа како да дође до коначног циља и средства да до тог циља дође не бира. Поготово сада, када је у оваквој ситуацији. Изабраће 12 за које је сигуран да ће донети оно што треба овој двојици носилаца. Може он да прича 10 играча + Јокић и Богдан, али... свестан је и он каква му се шанса пружа. 2
drgnk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Obi-Wan said: Vasa katastrofa defanzivo, liči na neku sporohodnu haubicu u odnosu na ovake Slovence. Greota ne voditi malog Topa, dečko je već odličan igrač. Tristan super zanimljiv igrač. Vanja iq u minusu... Nije fer gledati u sitna crevca igraču za kojeg se nije ni znalo da li će izaći na parket pre početka prvenstva. Sa druge strane neiskusni klinac sa talentom, a bez ozbiljne košarke iza sebe, naziva se odličnim igračem na osnovu garbage time protiv onakve Slovenije. 2
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Imamo 12 objektivno, ako ima neka 10% dilema to je Dobric vs DeDa, ostalo je cement ako ne bude povreda. Otpada Topic sigurno. 2
Nini3112 Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Sta znam,mozda i da Kari Tristanu prednost ali sumnjam. Petrusev je svakako na ovim pripremnim mecevima bas mrzovoljan,deluje da mu se bas ne igra.
Recommended Posts